IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Драги Джейсънов - от хъхряците и д-р Моро би се отказал да прави хора !!! В ЕС също знаят, че не могат, затова ни принуждават да ги търпим тук, а между властимащите политици в злочестата ни страна всички са дупедавци и "Йес-мени"...

Изходът е и ние да искаме същите благинки като тях - безплатни тоци и води, безплатни жилища - а ако не ги получим - съд и съд до дупка за тая държава - да засипем Страсбург със съдебни дела, та цяла Европа да се види в чудо !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      По темата - абсурдно е да се вярва, че кафявите ще плащат наем, сметки или каквото и да е - те отново ще живеят безплатно и на наш гръб в жилищата, построени им с нашите пари. Крайно време е да действаме - първо всички млади и нуждаещи се Български семейства да си поискат построени от държавата жилища, ако не ги получат - да съдят същата тази държава за расова дискриминация !!!!
      Ето с това съм съгласен на 1000% мамка му. Нас ни дискриминират на всякъде а накрая и расисти ни изкарват разни катили от една незаконна партия. Аз мога да плащам наеми, тоци води, и ако просроча тока със 3 дни да ми дръпнат шалтера, а онези не имали нужда. Ами нормалните Българи нямат ли нужда. Аз казвам, че тези паразити тука не ни трябват, предлагам всеки Българин да даде месечната си заплата в специален фонд аз може 2 да дам даже, от този фонд да се купят едни влакови композиции, и всичкото плевел да се натовари и право към родината им индия или Евро съюза. Или да си ходят там да чдат банани и да са приятели със Слона или да си ги земат в ЕС да ги направят хора. Аз смятам че ние тука не сме доралси да можем от паразит червей - човек да направим.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Да-да - баш хъхряци са !!!
        За сравнение - на нашият пазар работят известно количество цигани - и то от години - кой сергийка, кой магазинче... ако видя някой от тях в бамката, изобщо не би ми направило впечатление, защото тях ги приемам като съвсем нормални хора с успешен дребен бизнес...
        За такъв тип цигани ти говоря - бачкат си, плащат си, гледат да живеят като хора, а не като номади. Всяко стадо си има мърша. Въпросът е кой ще им даде 30 хил. ЛЕВА да речем ипотечен
        Между другото кой ще купи увиснал имот там заобиколен от катуна

Коментар

• Да-да - баш хъхряци са !!!
          За сравнение - на нашият пазар работят известно количество цигани - и то от години - кой сергийка, кой магазинче... ако видя някой от тях в бамката, изобщо не би ми направило впечатление, защото тях ги приемам като съвсем нормални хора с успешен дребен бизнес... но клонът е пълен именно с такива отвратителни същества, които по улицата заобикаляме с погнуса.

Коментар

Jekata, грешиш - хъхряците масово теглят кредити !!!
            Импе, че теглят знам. Че най-вече от ЦКБ-то пак имам някаква идея. Говорим за тия де гледат конете в панелките. Щото тия дето са в ЦКБ-то не са баш хъхряци, щото гледат да си ги покриват овреме заемите. За другите хъхряци говоря аз. Да речем ония де ломят Дезиро-то на Захарна

Коментар

• По разумно е след изборите да се бутнат незаконните постройки. След това тези, които нямат жилища да бъдат настанени в стари казарми, за което да плащат наем! Може и във фургони срещу съответния наем! Средствата за това се осигуряват срещу осигуряването им на работа!

Коментар

• Jekata, грешиш - хъхряците масово теглят кредити !!! Искаш ли да те доведа в нашият клон на ЦКБ, за да се убедиш? Просто не е било да вляза вътре и да не налетя на две-три въшливи полусъщества. Никой нормален бамкер не би отпуснал и стотинка кредит на 38 годишен мангал, който не е работил и ден през животът си и не може да се подпише даже, но явно в ЦКБ не са нормални.
                По темата - абсурдно е да се вярва, че кафявите ще плащат наем, сметки или каквото и да е - те отново ще живеят безплатно и на наш гръб в жилищата, построени им с нашите пари. Крайно време е да действаме - първо всички млади и нуждаещи се Български семейства да си поискат построени от държавата жилища, ако не ги получат - да съдят същата тази държава за расова дискриминация и второ - да вземем пример от храбрите неаполитанци - да излезем на улиците (поне жителите на заплашените от натрапване на хъхряци софийски квартали) и да обявим ясно и заплашително на продажните общинари и политици (които също живеят на наш гръб), че НЕ ЖЕЛАЕМ тия отрепки при нас !!!!

Коментар

• Между другото това с мангалските жилища може да е доста хитро -> особено ако са с добро уплътнение и обилно газифицирани ;-)
                  Но се замислям дали да не стана почетен гражданин на Неапол, тук и без това софиянци предпочитат чернокожите пред селяните ;-)
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    Урааа!
                    А аз нямам търпения да ми качат наема!
                    Братчедите коне гледат в панелките, те кредит искат да изплащат
                    Бтв коя банка ще им го отпусне без държавна гаранция ?

Коментар

• Урааа!
                      А аз нямам търпения да ми качат наема!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Строят 10 000 къщи за ромите в столицата
                        22 май 2008 / News.dir.bg
                        Между 6000 и 10 000 едноетажни къщи могат да бъдат построени на мястото на сегашните порутени постройки в районите с ромско население в София.
                        Това предвижда Програмата за ревитализация на ромските квартали, която съветниците от комисията по местно самоуправление гласуваха вчера, съобщава в. "Новинар". Къщите обаче няма да са безплатни за живеещите в тях роми. Според арх. Людмил Леонидов, ако цялото семейство работи на строежите, стойността на сградите за тях може да се намали съобразно труда, който полагат. Ангел Джамбазки пък предложи настаняването да бъде обвързано с кредит, който те да изплащат през годините. Според съветниците за ромското население в столицата винаги са правени жилища, които те не могат да обитават. Те посочиха за пример случаите преди години с панелните блокове, в които ромите отглеждаха животни на третия етаж, както и с триетажните къщи, на които те разбиха плочите и разпродадоха арматурата. Планът за строеж на къщите по тази програма предвижда и изграждане на временно селище, в което ромите да бъдат настанени по време на разчистването. Вносителят на проекта арх. Людмил Леонидов обаче не поясни кои общински терени ще се използват за целта. Лагерите ще бъдат снабдени с медицински пункт и охрана, за да няма проблеми при смесването на малцинствата от различните квартали. В София има 14 територии, населени с роми. Официалната статистика сочи, че те наброяват 17 885. В действителност обаче броят им надвишава 150 000, трърди арх. Леонидов. Най-много са ромите във “Факултета” – 60 000. В кварталите “Христо Ботев” и “Филиповци” те са съответно 10 000 и 7500. В кв. "Модерно предградие" и Гара Искър са по 3000, в Ботунец и Татарли – 2500. В проблемните напоследък кв. “Батолова воденица” и кв. “Захарна фабрика” има по 300-350 души. Около 2000 сгради без акт 16 в тези райони могат да бъдат узаконени, твърди арх. Леонидов. За да стане факт, програмата трябва да бъде гласувана и приета от общинския съвет. Това обаче може да стане чак след пълна паспортизация на ромското население и конкретни данни за състоянието на всички 14 територии, населени с роми. Съветниците дадоха срок от една година на администрацията и на главния архитект Петър Диков, за да се справят със задачата.

Коментар

• Докога ще ги търпим ли?Ами докогато има българи политици купени от тях и ги защитават.....Ами продажно племе сме....Жабата беше първия купен....За съжаление всички хора ядат ,но някои мислят ,че имат по два стомаха....

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Виж Неапол и умри, циганино! :-)
                            А-а-а-а-ха-ха - това беше много яко !!! :-) :-) :-)

Коментар

• Виж Неапол и умри, циганино! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                                Vijte kakvo praviat v Italia!

Разгневени италианци нападат ромски катуни край Неапол

Някои от лагерите бяха опожарени дни след предполагаем опит за отвличане на бебе от 16-годишна ромка, циганите се оплакват, че са подложени на агресия и насилие
                                14.05.2008
                                Тежки инциденти станаха вчера сутринта около няколко ромски катуна в околностите на Неапол, Южна Италия. Някои от тях бяха опожарени дни след предполагаем опит за отвличане на бебе от 16-годишна ромка.

Според майката на детето тя влязла със взлом в къщата им, грабнала детето и хукнала, но била хваната, съобщава АФП.

Понтичели - квартал в периферията на Неапол, като подпалиха четири бараки. При инцидента няма жертви.

Вечерта няколкостотин разгневени италианци, предимно младежи, въоръжени с палки, протестираха около ромски катуни в квартала, хвърляйки камъни срещу тях.

В резултат на това циганите напуснаха два от най-малките катуни и намериха убежище в най-големия, охраняван от полицията. След бягството им, бараките бяха опожарени от жителите на Понтичели.

През деня ромите заявиха пред телевизионните камери, че изпитват страх и са подложени на агресия и насилие, когато пазаруват в магазини в квартала.

Италианците винят имигрантите, най-вече румънци, повечето които от ромски произход, за нарасналото ниво на престъпност в страната. Според различни данни между 300 и 500 хил. румънски граждани живеят в Италия в момента, като броят им драстично се е увеличил след присъединяването на страната към ЕС.

Циганското гето в Неапол бе сринато с земята през 1999 г. след нападение на скинари, провокирано от инцидент, при който ром блъсна и уби на място две италиански момичета на мотоциклети.

Наскоро Италия изгони 210 румънци с криминални досиета в опит да успокои анти-румънските настроения сред италианците, последвали убийството на съпругата на топ командир от флотата близо до ромски катун в околностите на Рим през ноември 2007 г.

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1198075

Mejdu drugoto ciganite tam niamat pravo da glasuvat!
                                Problema e re6en lesno!
                                Horata ne sa tapi kato nas i takiva ne gi tarpiat!

Neapol e druga Italiq, mangasarite sa obarkali nqstoto.......

Коментар

Working...
                                X