IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз мога да ти кажа как е в други цивилизовани страни - да вземем САЩ

Ел Ей се разделя на гета и "бели" квартали. В някои гета е опасно да стъпи бял човек. Познават се по това, че заведенията "Макдоналдс" са с решетки, целите бронирани.Преди да се върна в България, прекарах една седмица в Ел Ей и се оказа, че сме си запазили хотел точно в такова гето. Имах една приятелка, която е там от две години и ни караше навсякъде с джип. Последната вечер обаче огладнях адски много. Имаше една денонощна закусвалня недалеч, реших, че не ми пука и тръгнах пеш. Още не съм излязал и бам, един голям негър вика: "Искаш ли трева", викам: "Не, мерси", "А оръжие? Трябва ли ти оръжие?", казвам му, че не ми трябва и продължавам. Точно две крачки по-натам друг пак:"Трева?". Аз викам: "Не, бе, не искам". А той: “Не, бе, питам дали имаш”…
    Въпреки всичко това тези хора избраха президент чернокож - това е разликата с нас

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Първоначално изпратено от Факушка

Обаче винаги бягаш от въпроса -
      Какво е правено в други цивилизовани страни?
      Аз ще ти отговоря вместо него, щото той нещо се притаи - в цивилизована Швеция масово са кастрирали нечовеците, в цивилизована Италия не им позволяват да се заседяват повече от 2 седмици на едно място и не им позволяват да гласуват или дори да имат граждантство, в цивилизованите Чехия и Унгария ограждат гетата им с триметрови бетонни стени, изолират ги като чумави и не им позволяват да излизат без разрешение.
      Императоре, как ги измисляш тези неща и защо приказваш глупости?? Дай ми адреса на един такъв концлагер със стените и пропускателните пунктове. Искам да го видя на Google Earth...
      Защо се опитваш да се обеждаваш сам в глупостите ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
        Първоначално изпратено от GGeko

В действителност не искам никакви привилегии извън рамките на това което е правено в други цивилизовани страни.

не говори ако няма какво да кажеш.
        Това съм го писал преди. Върни се назад и прочети предишните постове. Едно възможно решение (но разбира се не единствено) е нещо от сорта на афърматив екшън.
        Не зависимо какво решение се вземе - строене на къщи, образователни програми и тн... аз не отричам, че има неща които да се направят. Просто начина по който се адресират проблемите от някои във форума е като от преди 200 години. Не може да претендираме, че сме европейска държава и в същото време да се изказваме за генетично по-висши и по-нисши раси и да защитаваме кастрация, концлагери и тн.. Самият факт, че си готов да говориш така показва, че сме на светлинни години от Европа.

Императора поне е постоянен в това си отношение към въпроса. Като верен привърженик на Атака той е сигурно против ЕС също (нарича го "брюкселско робство"). Останалите обаче не сте и съм сигурен малко хора в България вярват, че сме по-зле с Европа от колкото без нея. Така, че или се връщаме назад към изолация и ставаме на опашката на цивилизацията като Грузия, Молдова и тн.. или ще се присъединим към цивилизования свят не само икономически като некфи прсояци а и културно и като начин на мислене.

Коментар

• Дали има вътре барем кило жица???

Коментар

• Браво, Коко !!! Аз пък имам снимки пред моренцето и пред самолет - ама нито мога да плавам, нито мога да пилотирам... :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Коментар

Аз ще ти отговоря вместо него, щото той нещо се притаи - в цивилизована Швеция масово са кастрирали нечовеците, в цивилизована Италия не им позволяват да се заседяват повече от 2 седмици на едно място и не им позволяват да гласуват или дори да имат граждантство, в цивилизованите Чехия и Унгария ограждат гетата им с триметрови бетонни стени, изолират ги като чумави и не им позволяват да излизат без разрешение.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                  Първоначално изпратено от Факушка
                  Ами примерно политикът, който предлага да се "интегрират" индианците си взема за жена индианка и си я цивилизова.
                  Да доде хамериканецо тук и да ни даде личен пример - било сам лично, било чрез жена си, дъщеря си или ако ще и с майка си.
                  За него не знам, но Американците навремето не са избили всички индианци.
                  Вкараха ги в резервати.

И пак да кажа, откъде е разликата в стандартите на САЩ
                  и всички държави на юг от САЩ:

Навремето испанците са убивали индианците и са спали с жените им.
                  Англичаните не са спали с жените им.

Та така...
                  Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• През турско Българите от джобът си са вадили пари, за да си построят школо и са плащали на даскал да им учи децата, днус, в 21 век нигърчета в Кения по 20 километра бъхтят пеша през пустинята всеки божи ден, за да отидат на училище, а на чаветата им дават безплатни закуски и учебници и тетрадки, ама те изяждат закуските и отиват да ровят по кофите, а "майките" им с учебниците им палят кюмбето !!! ГГеков - как ще обясниш тоя ФАКТ?

Коков - всички тия, дето ги изброих по-долу, са били чергарски племена - ама са се цивилизовали. Мангалите не са номади - номадските племена са пастирски народи, които пътиват от място на място, защото самата природа ги принуждава да сменят пасищата - а мангалите се местят само по една причина - когато на хората им писне от наглоста им и ги прогонят като бесни псета !!!

Кажи ми какво знаеш за хъхряшката "култура", за фолклорът им - това са легенди и глупости. Словесна ли е "културата" им, при положение, че "езикът" на нисшите същества се състои от под 1000 думи? Колко мангали - хора на изкуството знаеш? Фолклор? Гледал ли си Мюзик айдълът - стотици хъхряци се явяваха на прослушване - ЕДИН не видях да може да пее прилично - вият като кучета и квичат като свини !!! ВСЯКО едно племе от Африка или от поречието на Амазонка има по-богата култура от хъхряците - убеден съм в това.

Коментар

• Моят интегратор събира 12 патрона в пълнител...

Коментар

Ами примерно политикът, който предлага да се "интегрират" индианците си взема за жена индианка и си я цивилизова.
                        Да доде хамериканецо тук и да ни даде личен пример - било сам лично, било чрез жена си, дъщеря си или ако ще и с майка си.

Коментар

• Джей - циганите са си чергарско племе и никъде по света не са успели а и надали ще успеят да ги приобщят към масата, всъщност има и известен чар в тяхната уникална култура, фолклор и прочие - така че проблемът не е само български, но причините са и в самите нас - защото демонстрирайки нетолерантност ние още повече допринасяме за различията

Коментар

• Геко, ето ти един доста голям проблем
                            циганския вот, чрез който една престъпна партия печели мандати..

и не само

мангалиите си продават гласа на акукцион, който даде най много - гласуват за него..

няма друга такава паплач

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
                              Само на фона на озлобен расист като теб може да изглежда, че аз защитавам привилегии за малцинствата за сметка на българите.
                              В действителност не искам никакви привилегии извън рамките на това което е правено в други цивилизовани страни.

не говори ако няма какво да кажеш.
                              И пак да питам - къде живееш в САЩ?
                              Ако не е тайна рязбира се.
                              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Jay, политиците ни имат сметка и нужда да имат за избиратели необразована маса, която лесно се поддава на манипулации и е готова за 1 кебапче да продаде гласа си. Циганите перфектно играят тази роля, като основната полза за тях е не самото кебапче в деня на изборите, а именно всички тук изброени привилегии и поставянето им над Закона за сметка на всеки един от нас.
                                В този смисъл аз считам, че да - циганите не са най-големият проблем, но са основна част от проблема. И поставянето им над Закона е това, което е угнетяващото и нетърпимото за останалата част от обществото.

Първоначално изпратено от Jay Gould
                                А защо за минимум 500 години тези хора не се цивилизоват, не зная, но ако държавата не прилага контрол и не слага еднакви правила за всички, рано или късно ще се стигне до конфликт.

А може би това е целта на някой политически кръгове, защото иначе не мога да си обясня преднамереното даване на права на една общност за сметка на всички останали - българи, арменци, турци, татари, гърци и какви ли не.

Коментар

Working...
                                X