Охооооооо и връзващия басове се появи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътАлане - за последните години имаме победа над Европейският шампион на собственият му стадион - успех който вие нямате в цялата си история. Бихме на негов терен и немски първодивизионен отбор - вие такова нещо правили ли сте?
Подуене премина груповата фаза на УЕФА... но с дивашки късмет в жребият, късмет с който наистина стойностен отбор щеше да вземе купата без да се напряга. Победите над юношите на изпадащият Удинезе и над ПетрЖалка ли са успехите на Подуене? Първият сериозен отбор (Шалке) ви опатка без даже да си дава зор.
А за шампионската лига - само подуенски нещастници могат да се гордеят със 6 загуби в 6 мача.
А ако е за присмиване, да не почвам аз да се смея над вас, изнасилените от Дядо Мраз, че мога да се пукна от смях...
Емосов - въпросният Курдов е все още пълен анонимник във футболът. Единственото голямо в него е татенцето му, а и татенце голямо само в летописите на оборът.
Ако питаш за големи играчи, с успехи в чужди клубове, излезли от школата на ЦСКА, ще ти посоча само едно име - Любо Пенев, който в краят на кариерата си, беше един от 10-те водещи голмайстори в светът и има повече голове в ИСПАНСКОТО първенство, отколкото любимият ви Гунди в Българското... Разбираш ли, че по светът повече са футболните фенове, които са чували за Любо Пенев (за Ицо или Бербо да не говорим), отколкото тия, които знаят за съществуването на ЦЯЛОТО ви отборче?
Коментар
-
Алане - за последните години имаме победа над Европейският шампион на собственият му стадион - успех който вие нямате в цялата си история. Бихме на негов терен и немски първодивизионен отбор - вие такова нещо правили ли сте?
Подуене премина груповата фаза на УЕФА... но с дивашки късмет в жребият, късмет с който наистина стойностен отбор щеше да вземе купата без да се напряга. Победите над юношите на изпадащият Удинезе и над ПетрЖалка ли са успехите на Подуене? Първият сериозен отбор (Шалке) ви опатка без даже да си дава зор.
А за шампионската лига - само подуенски нещастници могат да се гордеят със 6 загуби в 6 мача.
А ако е за присмиване, да не почвам аз да се смея над вас, изнасилените от Дядо Мраз, че мога да се пукна от смях...
Емосов - въпросният Курдов е все още пълен анонимник във футболът. Единственото голямо в него е татенцето му, а и татенце голямо само в летописите на оборът.
Ако питаш за големи играчи, с успехи в чужди клубове, излезли от школата на ЦСКА, ще ти посоча само едно име - Любо Пенев, който в краят на кариерата си, беше един от 10-те водещи голмайстори в светът и има повече голове в ИСПАНСКОТО първенство, отколкото любимият ви Гунди в Българското... Разбираш ли, че по светът повече са футболните фенове, които са чували за Любо Пенев (за Ицо или Бербо да не говорим), отколкото тия, които знаят за съществуването на ЦЯЛОТО ви отборче?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosКУРДОВ,айде сега ти назови едно червено прасе родено в кочината ви.Може и опънато от индииско говедо ,слон или черна маймуна.Няма сведение какво точно ще се получи от тази кръстоска но ти се признава,стига да има такова.И пак повтарям може и да играе във великият отбор от кочинпарк.
Коментар
-
КУРДОВ,айде сега ти назови едно червено прасе родено в кочината ви.Може и опънато от индииско говедо ,слон или черна маймуна.Няма сведение какво точно ще се получи от тази кръстоска но ти се признава,стига да има такова.И пак повтарям може и да играе във великият отбор от кочинпарк.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от lacloАз искам този Alan да ми изброи 3-ма играчи на Левски, които играят в голям отбор. Само 3-ма ми кажи ... айде може и един ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lacloАз искам този Alan да ми изброи 3-ма играчи на Левски, които играят в голям отбор. Само 3-ма ми кажи ... айде може и един ....За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Alan Greenspan, завираш си главата в пясъка. Левски е един от най-слабите български отбори в момента. Наглостта на Ристосков срещу Спартак Варна, ясно го показа. Не бях виждал толкова безпомощен Левски от мача с Тампере. Апропо, гледах мача във Варна в компанията на левскари. Единият от тях каза, че нямало смисъл Сираков да ходи до Бразилия за нападетели, щом го има Ристосков. Вие сте стигнали дъното и продължавате да копаете надолу. И не си мисли, че като хвърляте пръстта от изкопните работи върху нас, ще пропълзите нагоре. Истината, е че сте много, много слаби. Колкото и да злорадстваш за вчерашното равенство на ЦСКА с Тулуза, това няма да направи любимия ти отбор повече или по-малко добър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan GreenspanОк, бихте Ливърпул като гости, но мача беше без значение за тях.
Факт е, че ги бихте. Но пък паднахте от Галатасарай с по 3:0.
Както и Левски има срамни загуби.
Важно според мен е да се гледа крайният резултат - купи, шампионат.
Групи за Уефа, ШЛ. Истината е, че ЦСКА не може да постигне желаните резултати или поне това, което Левски постигна в Европа последните години.
Сега направихте много скъпа селекция, но пак не виждам резултати.
Това е най-културният начин да кажа това, което мисля и то защото си възпитано момче.
И друго - това, че сега се бъзикам с разни чорбета, не означава че вчера съм стискал палци на Тулуза. Все пак щеще да е интересно поне един БГ отбор да играе в Европа.
Реално догодина мисля Локо СФ имат най-големи шансове за това.
Първоначално изпратено от HakkinenХич не ми се искаше да влизам пак в такива спорове, но се дразня какви коне с капаци са някои хора... Alan, спомняш ли си в 2 последователни сезона как и ЦСКА и Левски играха с действащия Еврошампион? А спомняш ли си какви бяха резултатите. Айде стига си се излагал, а излез малко на чист въздух... Петък вечер е
До скоро, и не нажежавайте много страстите, докато ме няма...
Сега наистина приключвам с работата и си тръгвам...
Have a nice weekend!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар