Така е, мамка му, ама ако искаше да ни клъцне гръцмулчетата, можеше да го стори тогава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Ради - статията в Гонг черни нещата и отборът на ЦСКА... да погледнем реално - вторият в Българското първенство за миналата година отпада от третият във френското - и то без да загуби мач - просто не виждам какво позорно има. Тулуза е несравнима с еленовъдите и дресьорите на шейнодърпащи хъскита от Тампере... останалото са дрънканици и турскосиня журналистическа злобарщина. Гол в последната минута? Сефте !!! Такива сме виждали и на световни и на европейски първенства и в мачове между много по-големи клубни отбори.
Тужно е, че загубихме, но не е краят на светът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от lacloкой беше този Курдов, някой сеща ли се? Аз за първи път го чувам ...
Коментар
-
емоционално върви темата, ама то така й приляга
много и искрено ви се кефя
малко встрани съм точно от футболната емоция, но ми правят впечатление последните постове на императора - напълно съм съгласен, че победител е отборът, имащ дух и хъс (последното от мен, но така го разбрах, дано не греша)
като безпристрастен, но "дърт" човек ще споделя, че наистина в играчите на цска съм виждат преди години по много и от двете гореспоменати.
както много дух и хъс виждам в играчите на левски при мачовете им с цска.
и точно всякакъв хъс и дух липсваха при мача с тулуза. ама всякакъв - включително и в играчите на гостуващия отбор - те май се надъхаха след като свърши мача.
днес попаднах на статия, линк към която прикачам по-долу:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=23750
звучи ми много правдоподобно, ще добавя, че лупи определено не е човек, който може качествено да управлява проекти (в случая цска) и дано митал го проумее - иначе за кремиковци върши работа с контактите и познанията за политически далавери, но и тук ще се изчерпа.
респект към публиката, която видях на мача!!!
Ето това е дух!
моля, приятелите на цска, споделете ако не ви мързи мнението си за цитираната статия - любопитно ми е как я оценявате.
Успех на всички фенове и продължавайте да сте все така готини и емоционални!
Коментар
-
Кака е обявен за играч на годината от ФИФА.
Ето и идеалните 11
Buffon (Juventus)
Terry (Chelsea), Cannavaro (Real Madrid), Puyol (FC Barcelona), Nesta (Milan)
Cristiano Ronaldo (Manachester United), Gerrard (Liverpool), Kakб (Milan), Messi (FC Barcelona)
Drogba (Chelsea), Ronaldinho (FC Barcelona)--
Коментар
-
http://www.7sport.net/7sport/footbg/d4826_5.htm
Най-грозната гавра, отвратителна ирония, безочие... Гробокопачите на Българският футбол искат да го спасяват... нямам думи за наглостта на тоя помак, чийто отбор само преди седмица спечели поредната подарена победа, след като най-верният им лакей, садията Ристу Дузпата обърна мачът във Варна на панаир, за да им даде трите точки...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lussanderКогато отстраните Европейски шампион тогава ще ви кажа евала!
А защо Подуене не победят поне веднъж актуален Еврошампион, дори и в мач без значение?
Скипов - видяхме колко е духът на Подуене и миналата година в ШЛ и тая срещу Дядомразовците. Стига им само дотолкова колкото да свалят гащите и да се наведат покорно...
Именно благодарение на ДУХЪТ ЦСКА би Ливърпул на Анфийлд, обърна Блякбърн до 3:3 от 0:3, смачка с 3:0 Шахтьор Донецк, които имаха 11 национали в титулярната 11-торка... нима без дух през 93-та година отборът на ЦСКА, със средна възраст 23 години щеше да бие Ювентус, след като на два пъти изоставаше в резултатът?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътАлане - за последните години имаме победа над Европейският шампион на собственият му стадион - успех който вие нямате в цялата си история. Бихме на негов терен и немски първодивизионен отбор - вие такова нещо правили ли сте?
Ливърпул ви смачкаха в София и се разхождаха в Англия, то и Марек щеше да ги бие!!!
Коментар
Коментар