IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е, мамка му, ама ако искаше да ни клъцне гръцмулчетата, можеше да го стори тогава.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не съм съгласен, въобще нямаше никаква дузпа, това си беше игра рамо в рамо, напълно в правилата на играта.

Коментар

• Е, извън 6-те минути, мисля свири нормално... ако искаше да ни реже, би дал дузпа за Тулуза - имаше повод за това...

Коментар

• Няма да коментираме съдииството, ама съдията ни поряза от всякъде - кви са тия 6 минути, продължение da ********* *************** ************** **************

Коментар

• Ради - статията в Гонг черни нещата и отборът на ЦСКА... да погледнем реално - вторият в Българското първенство за миналата година отпада от третият във френското - и то без да загуби мач - просто не виждам какво позорно има. Тулуза е несравнима с еленовъдите и дресьорите на шейнодърпащи хъскита от Тампере... останалото са дрънканици и турскосиня журналистическа злобарщина. Гол в последната минута? Сефте !!! Такива сме виждали и на световни и на европейски първенства и в мачове между много по-големи клубни отбори.
            Тужно е, че загубихме, но не е краят на светът.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
              Първоначално изпратено от laclo
              кой беше този Курдов, някой сеща ли се? Аз за първи път го чувам ...
              Ти май много работи не си чувал и не знаеш
              ха-ха-ха ... Ако искаш мога 3-ма на Славия да ти цитирам дето са по-добри от тоя ... и поне играят в първия отбор ...

Коментар

• емоционално върви темата, ама то така й приляга
                много и искрено ви се кефя
                малко встрани съм точно от футболната емоция, но ми правят впечатление последните постове на императора - напълно съм съгласен, че победител е отборът, имащ дух и хъс (последното от мен, но така го разбрах, дано не греша)
                като безпристрастен, но "дърт" човек ще споделя, че наистина в играчите на цска съм виждат преди години по много и от двете гореспоменати.
                както много дух и хъс виждам в играчите на левски при мачовете им с цска.
                и точно всякакъв хъс и дух липсваха при мача с тулуза. ама всякакъв - включително и в играчите на гостуващия отбор - те май се надъхаха след като свърши мача.
                днес попаднах на статия, линк към която прикачам по-долу:
                http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=23750
                звучи ми много правдоподобно, ще добавя, че лупи определено не е човек, който може качествено да управлява проекти (в случая цска) и дано митал го проумее - иначе за кремиковци върши работа с контактите и познанията за политически далавери, но и тук ще се изчерпа.
                респект към публиката, която видях на мача!!!
                Ето това е дух!

моля, приятелите на цска, споделете ако не ви мързи мнението си за цитираната статия - любопитно ми е как я оценявате.
                Успех на всички фенове и продължавайте да сте все така готини и емоционални!

Коментар

• ole ole, samo tova moga da kaja. Tuk v Kitaj dobrite nowini idvat po-kysno.

Коментар

• Кака е обявен за играч на годината от ФИФА.

Ето и идеалните 11

Buffon (Juventus)

Terry (Chelsea), Cannavaro (Real Madrid), Puyol (FC Barcelona), Nesta (Milan)

Cristiano Ronaldo (Manachester United), Gerrard (Liverpool), Kakб (Milan), Messi (FC Barcelona)

Drogba (Chelsea), Ronaldinho (FC Barcelona)
                    --

Коментар

• http://www.7sport.net/7sport/footbg/d4826_5.htm

Най-грозната гавра, отвратителна ирония, безочие... Гробокопачите на Българският футбол искат да го спасяват... нямам думи за наглостта на тоя помак, чийто отбор само преди седмица спечели поредната подарена победа, след като най-верният им лакей, садията Ристу Дузпата обърна мачът във Варна на панаир, за да им даде трите точки...

Коментар

• Първоначално изпратено от lussander
                        Когато отстраните Европейски шампион тогава ще ви кажа евала!
                        За кого говориш? Ако съдя по предният ти пост, явно за ЦСКА... е, така само показваш невежество - ЦСКА ТРИ ПЪТИ е отстранявал действащи Европейски шампиони - Аякс, Нотингам и Ливърпул.

А защо Подуене не победят поне веднъж актуален Еврошампион, дори и в мач без значение?

Скипов - видяхме колко е духът на Подуене и миналата година в ШЛ и тая срещу Дядомразовците. Стига им само дотолкова колкото да свалят гащите и да се наведат покорно...

Именно благодарение на ДУХЪТ ЦСКА би Ливърпул на Анфийлд, обърна Блякбърн до 3:3 от 0:3, смачка с 3:0 Шахтьор Донецк, които имаха 11 национали в титулярната 11-торка... нима без дух през 93-та година отборът на ЦСКА, със средна възраст 23 години щеше да бие Ювентус, след като на два пъти изоставаше в резултатът?

Коментар

• [quote="Han Krum
                          Алоооо Императора не се хаби с постове за бездарни сини ГОВЕДА, да им правим кеф...,вчера просто нямамхме късмет..[/quote]

Хане, това са свински работи!

п.с - не късмет - дух нямате!

Коментар

• Когато отстраните Европейски шампион тогава ще ви кажа евала!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Алане - за последните години имаме победа над Европейският шампион на собственият му стадион - успех който вие нямате в цялата си история. Бихме на негов терен и немски първодивизионен отбор - вие такова нещо правили ли сте?
                              ХАХАХА
                              Ливърпул ви смачкаха в София и се разхождаха в Англия, то и Марек щеше да ги бие!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                                Охооооооо и връзващия басове се появи
                                Имаш ЛС

Коментар

Working...
                                X