IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво да направят за толкова кратко време? Футболът е бизнес, в който се искат дългосрочни инвестиции и стратегическо управление. Новината за тези 1 млн евро не е никак лоша!

Но дори на политиците им се дават 100 дни кредит на доверие Минаха ли тук 100-те дни впрочем?

Коментар

• 22, не бързай да им правиш евала на новите собственици. До момента нищо не са направили. Само обещания.

Въпреки че съм скептично настроен, ще отида на първия мач. (Не съм ходил от както продадоха титлата на говедата)

Коментар

• 1 млн евро са си много пара. Това променя коренно мотивацията и целите. Ерата на Черепа е зад гърба ни. Евала на новите собственици!!

(остава както Импи каза подуенци да не подкупват и притискат съдиите и останалите отбори, за да си осигурят титла)

Коментар

• нямам против да управляваш, но ще трябва да осигуриш титла в КЕШ...;-)))

Коментар

• Хе-хе, Кукувицов - то като шитнеш терените, не се брои -де ще тренират момчетата после?

Добре дошъл във форумът отново, да... :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Искам да ми дадете да управлявам и аз ЦСКА.
              Ама искам всичките бази. Искам да ми дадете добри условия да си купя земята на 4-ти километър, където са общежитията.

Аз обещавам не 1млн - да обещая 20 милиона евро на момчетата ако спечелят КЕШ

Сериозно!

Коментар

• Емосов - ако имаш вътрешна информация, че Ганю Батков и Наско Есхибиционистът пак са купили първенството, кажи, та да знаем и да не си правим трудът да гледаме мачове.

Интересно вие след колко години ще се докопате пак до ШЛ? Кога пак ще ви се падне последният в италианското първенство, та да го отстраните и да се биете в гърдите какви герои сте?

Коментар

• Момчета, не започвайте от сега със заканите и заяжданията! Пазете си силите за след 3 седмици, когато започват мачовете Аз лично мисля така да направя...

Фордов, ЦСКА поне взеха двама, по мое лично мнение, добри футболисти, докато "Левски" засега могат да се похвалят единствено, че се отърваха от мъпета с големия нос

Пожелавам си да гледаме хубави мачове и нека спечели по-добрият!
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• по-добре за 1 милион да купят играчи, за мен това е поредния кьор фишек на Лупи..., до момента само приказки..., не е лошо като обещаваш да изпълняваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                      Сериозни пари се въртят в нашия футбол. Дано ЦСКА не ни посрамят в Шампионската лига както отбора от Подуене.

1 000 000 евро ще си разделят в ЦСКА при титла

http://sportni.bg/?tid=40&oid=1003685
                      Ами то за да ни посрамят първо трябва да станат шампиони,а след това и да се класират за Шампионската лига.Така,че не се боите мисията невъзможна
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Те пък да не вземат да спечелят, че тогава ръководството им как ще плати тези пари не знам. Те на Стойчо Младенов едни 90 000 не могат да платят, та какво остава за 1 мил. Едва ли ще станат шампиони с тази смешна селекция, всичко е буря в чаша вода според мен.

Коментар

• Сериозни пари се въртят в нашия футбол. Дано ЦСКА не ни посрамят в Шампионската лига както отбора от Подуене.

1 000 000 евро ще си разделят в ЦСКА при титла

http://sportni.bg/?tid=40&oid=1003685

Коментар

• Да е жив и здрав Богоравният Стоичков - и да ни радва отново и отново, веч като треньор !!!
                            Поклон пред теб, бате Ицо !!!!

Коментар

• Велик си, Ице!
                              Никой през 20 век не е направил повече за световната слава на България. Честито!

...
                              Президентът Георги Първанов уважи рождения ден на Христо Стоичков

08 февруари 2007 | 21:57 | Агенция "Фокус"

София. Президентът на Република България Георги Първанов уважи тържеството по случай 41-ия рожден ден на Христо Стоичков, предаде репортер на Агенция "Фокус". Празненството продължава и в този момент във ВИП-залата на Гранд хотел "София". Да поздрави националния селекционер дойде и Желю Желев. На тържеството присъстват президентът на БФС Борислав Михайлов и неговите заместници Йордан Лечков, Стефан Орманджиев и Михаил Касабов. Компанията на футболните хора се допълва от бившето пресаташе на футболния съюз и ЦСКА Атанас Караиванов, члена на Изпълкома на БФС и заместник-председател на ДАМС Иван Леков, и президентът на "червените" Александър Томов. В залата са още примите на родния спорт Весела Лечева и Стефка Костадинова. Специална програма в чест на рожденика изпълни Николина Чакърдъкова, а след нея микрофона взе легендата на сръбския фолк Мирослав Илич, който е голям приятел на Стоичков.

Коментар

• Този турнир в Кипър едва ли е бил най-силният, но от думите на Бербатов личи увереност и добро настроение. Почваме !

Коментар

Working...
                                X