99% съм сигурен че и VNM ще дойде
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Разбрахме се.Ще си пишем ЛС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaHakkinen, ами айде ще се съберем аз ще говоря и kif той 100% ще дойде.
Доколкото знам първата седмица на Март е мача. Като наближи ще се разберем нещо конкретно. Дано и някой друг прояви интерес дотогава"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aМоже феновете-инвеститори да си направим едно знаме с герб и да посетим мача задружно -)))
Инвестора ще даде медийна подкрепа. Да направим "Клуб на инвеститорите привърженици на ЦСКА"! Тъкмо Митал може да се поинтересува за нашата борса, да влее някой милион и да бутне цените на всички акции нагоре
Коментар
-
Anton Chigurh
Hakkinen, ами айде ще се съберем аз ще говоря и kif той 100% ще дойде.
Коментар
-
Anton Chigurh
Искате ли наистина да отидем на мача? Някой би ли се захванал с организацията?
Първоначално изпратено от joro lex-aв герба задължително трябва да има графика на цената на акциите на кремиковци :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 22Какво да направят за толкова кратко време?
Може феновете-инвеститори да си направим едно знаме с герб и да посетим мача задружно -)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aВъпреки че съм скептично настроен, ще отида на първия мач. (Не съм ходил от както продадоха титлата на говедата)"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар