Психиатър, ти явно всъщност си пациент... я пробвай да говориш малко по-свързано... Сигурно и сам не знаеш какво искаш да кажеш, толкова си зле.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Много интересно дали защото на свинете природата генетично им е определила къса памет ,просто след осем до дванадесет месеца я колят за да не замърсява майката планета забравиха за зарята в свинският център след супер мачовете срещу грандовете КУЛА И БЕШИКТАШ.Колкото до етническата принадлежност защо ли пътувате в една посока.......
Коментар
� -
Пламене - ама си и ти - да искаш дълга памет от говеда... :-) И нищо чудно, че са лишени от патриотизъм повечето от тях - достатъчно е след мач на Подуене да се возиш в някой от автобусите към Красна поляна - като видиш колко мургави фенове на Подуене се изнасят с тях към Факултето (същите тия тъмни (буквално) "герои", които размахваха брадви и крещяха "Смърт на Българите"), а и да се вгледаш по-внимателно в сектор Бееее, ще разбереш какво имам предвид.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Голяма наглост отново. Преди мача Левски - Марек, вчера фенове на домакините пускали червени балони и ги пукали, в знак на радост от отпадането на ЦСКА. Питам ги аз тези фенове, на какво отгоре се подиграват на ЦСКА?
Вместо да се скрият някъде и да не си отворят устата една, година след отпадането от Тампере, тръгнали да изразяват отношение за отпадането (след две равенства) на ЦСКА. Подигравали се още и на факта, че изравнителния гол на Тулуза е вкаран в последните секунди на даденото 6-минутно продължение.
И понеже са късопаметни въпросните "сини" привърженици, или поне Жаклин Михайлов и "синята" преса пропускат да им припомнят, аз ще си позволя да го сторя.
Левски има трайна следа в историята на клубните турнири на УЕФА. Освен с представянето си в груповата фаза на ШЛ, Левски ще бъдат запомнени и с това, че са единствения отбор допускал три попадения в продължение на футболна среща. Говоря за мача с Антверп.
Но пък като гледам какви са началниците на ПФК Левски не очаквам кой знае колко различно поведение и от феновете, така че всичко си е в реда на нещата.
Но съм твърдо убеден, че тези факти трябва да им се напомнят, за да не самозабравят съвсем.
Коментар
� -
Тодор Батков: Заради Чорни, руски олигарх ме заплашва със смърт
Нед, 2007-10-07 14:13
Службите предупредили собственика на "Левски" и на в."Стандарт", че има сериозна опасност за живота му. Тя идва от страна на Олег Дерипаска, когото клиентът му Чорни съди за 5 млрд. долара
Акцентите: Дерипаска е изключително приближен до властта, в обкръжението на президента Путин е, води го навсякъде, като мечка го показва. Успях благодарение на Чорни. Той не е мафиот и разработките на английските спец служби го доказват. Костюмите ми струват 200-300 лева. Веднъж си купих костюм за 5 000 лева и жена ми побесня - попита ме: "Ти на какъв се правиш?"
Тодор Батков, собственик на ФК "Левски" и вестник "Стандарт", е бил предупреден от службите, че животът му е застрашен. Това съобщи самият той в ексклузивно интервю за вестник "Експрес". Заплахите идват от чужбина, от хора на руския олигарх N 1 Олег Дерипаска. Тази година Дерипаска оглави и класацията на сп."Впрост" на най-богатите хора в Централна и Източна Европа.
Бившият собственик на Мобилтел Майкъл Чорни съди олигарха за 5 млрд. долара в Лондон. Батков като негов адвокат е ангажиран в делото. Опасността за живота му е сериозна, смятали от службите.
- Каза ми в предварителния ни разговор, че получаваш заплахи за убийство...
- Да, вярно е. На никого не съм отнел жената или бизнеса, поведението ми е съвсем нормално, не пиянствам, не заплашвам, просто работата ми е такава, че понякога се докосвам до много деликатни неща. В момента от чужбина ми идва проблемът. Помагам на един мой много голям клиент и много голям приятел - Миша Чорни, в делото му срещу Олег Дерипаска - най-богатия човек в момента в Русия, който забрави да си плати пазарната стойност на 20 % от "Росал" - Российский алуминий, тоест едни 3 до 5 млрд. долара. И водим дело в Лондон. А Дерипаска е изключително приближен до властта, в обкръжението на президента Путин е, води го навсякъде, като мечка го показва...
- Набъркал си се в най-голямата мафия - на руските олигарси.
- Ами какво да правя, това ми е работата - адвокат съм. Пък и поне по книгите пише, че адвокатите никой не ги убива. Та това е основната заплаха срещу мен. А на тези, дето идват по линия на "Левски", ЦСКА - въобще не им обръщам внимание. Всеки ден получавам писма - ръкописни или изрязани от вестници и налепени като в криминалните филми, по интернет. Неудачници, авантюристични личности пишат: изпра парите, сега на какъв се правиш, ще те убием и т.н.
- А какви заплахи получаваш от хората на Дерипаска?
- Е, оттам никой не ми пише писма, за да ми каже: "Меня зовут еди-кой си". Но има такава информация и предупреждения от службите. Сериозни.
- Засилил ли си охраната си?
- Уж правя нещо, но то по-скоро е като генерална превенция. Общо взето - на когото каквото му е писано. Аз не съм дълбоко религиозен, но мисля, че има един отгоре, който гледа и ме пази.
- Щом не си толкова религиозен, защо построи такъв огромен храм в Смолян?
- Когато успехът ме докосна, вече имах нагласата да направя нещо подобно. Имах натрупвания. Израснах под влиянието на баба си - майката на баща ми - Марийка. Тя беше много религиозна. Всяка сутрин, всяка вечер се молеше, не пропускаше служба. Освен това като дете девет години живях до пловдивския храм "Св. Спас". Тогава нямаше дрога, нямаше компютри, по цял ден бяхме по улиците, играехме в църковния двор, влизахме много често в черквата и съм присъствал на всякакви ритуали.
За храмовия празник през юни имаше традиция да внесеш гълъб в черквата, чете се молитва, поръсват гълъба и го пускаш на свобода - носи ти щастие, здраве и т.н. Аз отглеждах гълъби и ги продавах на хората, за да извършат ритуала. А като го пуснат гълъбчето, то лети малко и се връща при мен. Аз го взема и пак го продам. Имах един гълъб, 23 пъти го продадох за един празник. Със събраните пари от "Млад техник" си купувах разни неща и т.н.
В селото на баща ми - Левочево, храмът е построен изцяло с даренията и усилията на жителите. Разказвали са ми как един гурбетчия е донесъл камбаната от Беломорието. На около километър преди селото мулето паднало и умряло от умора. Тогава родопчанинът качил 200-килограмовата камбана на гръб и я занесъл. И името му се помни. В Родопите има и една много стара традиция - да се правят чешми в дан на обществото. Та аз още на 16 години реших, че като порасна, ще построя поне чешма.
Конкретното решение го взех в Йерусалим, на Божи гроб, септември 2000 г. Тогава имахме много драматична ситуация около Мобилтел. Идеята на Чорни беше да се развие компанията и да се продаде на някой голям играч. И аз, и Владо (Владимир Грашнов - тогава шеф на мобилния оператор, вече покойник - б.а.) имахме обещани и разписани много сериозни бонуси. Но тогава се разбра, че нещата отиват по дяволите. Министър-председателят и бандата около него бяха решили да изцицат каквото могат и после да ликвидират компанията.
- Вярно ли е, че Костов е искал чрез посредници процент от Мобилтел, както се писа?
- Всичко е вярно. Божидар Попов - тогава главен секретар на МВР - постави пет условия на Владо от името на Костов. Не искам да хвърлям бомба, но така беше
Много интересно интервю, има по нещо и за феновете на Костов
Цялото интервю
http://www.sport1.bg/sport1/node/67509
Коментар
� -
импе, този път се изказа неподготвен. От няколко години гледам само английски мачове, ако изобщо гледам футбол. А всички фенове и на Левски и ЦСКА могат само да си мечтат за годините, когато ме вълнуваше дали ЦСКА играе добре. Сега обаче след като нито ръководство нито футболисти се интересуват от футбола и ЦСКА аз да не съм луд, че да се интересувам. Това с по-голяма сила се отнася за Левски. Отстраняването на Киево и бой в ШЛ да се счита за успех на мен ми се струва странно.
Коментар
� -
Трагично е не, че вторият от миналото първенство в България отпада от третият във френското първенство, и то без да загуби мач. Трагично е, че така нареченият "Български шампион" отпада, и то след две загуби, от някакви лапландци, които си изкарват хлябът не с футбол, а с дресиране на хъскита за кучешки впрягове и лов на елени. Трагично е че същият тоя "шампион", вкарал 96 гола в последното първенство, в последните си 8 европейски мача е отбелязал само един - и има 8 загуби. Това показва що за "шампион" имаме.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Svetlin...ЦСКА бяха трагични, но класирането за групите им беше много важно за да се обиграе отбора или поне да стане безпощадно ясно, че за нищо не става.
Бих предложил измерителната единица за наглост да се нарича Мъри, но няма смисъл, защото всички хора (може би с изключение на Принцът на Свалените гащи Наско и Ганю Батков) трябва да бъдат оценявани с десети и стотни...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
е минаха цели 3 дни от мача - емоциите би трябвало отдавна да са отминали.
Съдията на никой не е виновен, продължението си беше съвсем нормално при 3 смени, поне 1,5 мин. при червения картон на Митко - тук се питам къде беше капитана на отбора та не го усмири, преди втория жълт картон Митко направи още цели 3 фала и разкарвания на топката, а последните 3 мин. на редовното време не се игра изобщо. Да не говорим, че в цялото продължение от 6 мин. да се е играло максимум 1.
Погледнете реално - не може отбор с претенции и то в домакински мач да отправи един единствен удар във врата на противника и то при изпълнение на дуспата!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
�
Коментар