И то Столипиновският циганин без да заслужава ни най-малко - само и само да го продадат...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Не оправдавам бойкота въпреки, че тази награда е мижава и смешна, но това е друга тема. Не разбирам защо насред 2-та гола на Бербатов този смешник настройва хората така с провокативните си статии. Какво общо имат Левски? Нападателя на Тотнъм Бербатов вкарал 2 гола на Фулъм? Журналистите отразяват общественото мнение нали, не трябва да са фенове като този лумпен тип. Ама не му се коментира как отбора му няма пари за хотел, липсващата милионна селекция и т.н. , а се захванал с Левски. Не знам кой ще е футболист на годината 2007, но както няма да е от Левски, така няма и да е от ЦСКА.
Коментар
-
Фордов - с кое не си съгласен? Наистина ли смяташ, че някой куц кон от отборът, който току-що бе станал за посмешище на цяла Европа в ШЛ, бе по-достоен за Футболист на България от Марто и Бербо ?!?
Постъпката на синята паплач, бе гнусна и просташка, да не говорим, че е рецидив... крайно време е на бойкотът да се отговори с бойкот - НИТО ЕДИН ГЛАС В КРАЯТ НА ТАЗИ ГОДИНА ЗА НЕУДАЧНИК ОТ ФК ПОДУЕНЕ !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Знам че е в страни от темата обаче .....
http://www.youtube.com/watch?v=FoQZhVwz9lg&NR
....Ливърпул, Бийтълс и Шон Конъри заедно.Life won't wait for you.
Коментар
-
Ех, този Ники Александров пак започнал да мисли. След като го няма радио Гонг за съжаление му дали трубуна на това прасе. Аман вече, той и Г. Атанасов са меко казано малоумни !
ЦСКА да внимават да не станат шампиони че този 1 мил. ще го плащат 5 години. Много се смях като чух за турнира който спечелили и наградата която взели- 4 000 евро с която си платили хотелаУникални са новите собственици- милиардери
И тия искат бази за милиони ?! Вярват ли си изобщо, че ще получат дори един кибрит
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиКой ще е шампиона бе Пенко, онова червеното отборче което ще изплаща 90 000 евро задължение в продължение на 6 месеца ли???
на всички останали им е ясно и затова не питат...;-)
днес се навършват 134 години от обесването на Васил Иванов Кунчев и съм склонен да мисля, че като всеки истински българин си разстроен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от joro lex-aбас хващам че отбора на GAMZA ще дойдат подпийнали :-)
а MANU (Ман Ю), ще пристигнат бе КристиянРоналдо и Рууни :-)
PET ще отнася минимум петица всеки мач, защото на врата ще е ПЕТков
:-)!!!
Коментар
Коментар