IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Димитър Бербатов - гений - поредният ни посланик в Големия Футбол от школата на ЦСКА!!!!!!!!!

Коментар

• SLIV с кой отбор ще се явят според вас... ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
        бас хващам че отбора на GAMZA ще дойдат подпийнали :-)

а MANU (Ман Ю), ще пристигнат бе КристиянРоналдо и Рууни :-)

PET ще отнася минимум петица всеки мач, защото на врата ще е ПЕТков

:-)
        А LEV (Левски) ще бъде шампион в БГ, като залози за ШЛ ще се приемат при коефициент 1:17!!!

Коментар

• бас хващам че отбора на GAMZA ще дойдат подпийнали :-)

а MANU (Ман Ю), ще пристигнат бе КристиянРоналдо и Рууни :-)

PET ще отнася минимум петица всеки мач, защото на врата ще е ПЕТков

:-)

Коментар

• старци - РАЗБОЙНИЦИ
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr..
              Хехе, Импе, дай да го застраховаме в ЕвроИнс,а?
              Че то целият Евроинс не струва колкото единият крак на Разбербатващият... само чичо Уорън може да го застрахова, давайки реална сигурност за евентуално покриване на щетите...

А да поритаме топка лошо няма... :-)
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Колчо, отбора на KDN ще трябва да се включи в турнира за ветерани :-)

Коментар

• за мач бройте и мен...
                  аз ще съм от привържениците на KDN

Коментар

• За каквито и да е футболни мероприятия съм ЗА. Отсега обещавам да доведа още две момчета, фенове на EURINS и TOPL
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз съм 100% за!

Коментар

• Хехе, Импе, дай да го застраховаме в ЕвроИнс,а?
                        Keep going ...

Коментар

• Ми хайде да го организираме Първо да видим има ли желаещи. Който е навит на такова мероприятие да си каже. Биричката след мача също е задължителна
                          Keep going ...

Коментар

• Вторият гол на Неподражаемият Разбербатващ показва защо се боя за него... Той преодолява защитници и вратари с такова пренебрежение, направо презрително, че се опасявам някой да не му строши краката от чиста злоба.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr..
                              А не е ли време да си спретнем и едно инвеститорско мачле в някоя зала, а?
                              Идеаааално. Ще се разделим на отбори на любими акции. И ще има Гол за МЦХ, но Свилоза изравняват. хахааха Добра идея.

Коментар

• Не защото просто успяват на запад и играят за елитни отбори, а не в самунсспор, коняспор, риека миека и тека.

Коментар

Working...
                                X