Доста отдавна бях решил да не пиша в тази тема точно заради този комплексар "императора". С другите, като Graham например, човек може да води смислен диалог, но с тази талпа е абсурд. Затова по-добре не обръщайте внимание на постовете му.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Аре да не говорим как сте го постигнали тоя "положителен баланс". Последният случай бе със Спартак Варна - две несвирени 1000%-ови дузпи за варненци и отменен техен гол... То със садии като Ристу Ристоскоф Четирите Дузпи и Каубоят ("Видях че има дузпа срещу Гъргоров, ама не знам какво ми стана и не я свирих") и Сокол Марково ще стане шампион и ще има положителен баланс. Срещу една срамна сделка на ЦСКА, аз мога да посоча десетки на Подуене - можеш ли например да ми обясниш как така стана миналото първенство, че при гостуванията ви на Марек, Родопа и Локо пд, домакините излизаха срещу вас с юношески формации? За цяло първенство три пъти се случи някой отбор, по една или друга причина да играе с юноши - и трите пъти все в домакинства срещу Подуене... странна работа, а? Ама ти не си спомняш... това се казва къса памет.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът... Стойте си в оборът, ближете си дупетата, разпрани от Дядо Мраз и си трайте...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Grahamhttp://topsport.ibox.bg/news/id_1860357469
смех,смех,смехМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Метълов - аз не го ругая. Просто е факт, че оттатък Калотина никой не го знае. И защо реши, че Ицо не е велик човек? Със сигурност той е направил много повече добро от тебе например. Не е велик за вас, подуенците, защото 18 години вече откак ви го отпра 4 пъти и после излезе с №4 на гърба, ама още ви боли - и винаги ще ви боли.
Велик човек не е Педерастко Сираков, дето ви показа анусът си, велик човек (а и играч) не е Виторио Павлов, който заяви, че ненавижда клубът, който го направи футболист и му даде хлябът в ръцете, велики хора не са и подуенските фенове, които вдигнаха плакати с пречупени кръстове срещу играчите на Барселона излезли с логото на УНИЦЕФ на екипите си... ама за Ицо не сте дорасли да говорите дори... Стойте си в оборът, ближете си дупетата, разпрани от Дядо Мраз и си трайте...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът....... световнонеизвестният Гунди....
а иначе си прав-провалилият се навсякъде като треньор,изгоненият от селта е велик играч!ама не и велик човек!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую ГруевПървоначално изпратено от ИмператорътАми нормално - детско-юношеският футбол в България отдавна е в агония, а един източнософийски клуб съсипа клубният ни футбол със задкулисните си игрички. Помните ли как БКП пишеше постановления за развитието на Българският футбол? Ний се смеехме, но резултатът на тия постановления се видя през 90-те, когато всички световни колоси се страхуваха от Българските лъвове, а не като сега - и шиптърите да се е.ават с нас.
Жал ми е само за Геният на Презрителният финт, който просто няма с кой да играе в националът.
А и когато "източнософийския е играл в центъра, четирибуквието все още е било в ташкента на някоя землянка
Идоли на "отборчето от градината с жълъдите" са Божественият Стоичков и Геният на Презрителният финт - играчи признати в цял свят. Идоли на източнософийският отбор са световнонеизвестният Гунди и Гонзо цеганинът от Столипиново.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътАми нормално - детско-юношеският футбол в България отдавна е в агония, а един източнософийски клуб съсипа клубният ни футбол със задкулисните си игрички. Помните ли как БКП пишеше постановления за развитието на Българският футбол? Ний се смеехме, но резултатът на тия постановления се видя през 90-те, когато всички световни колоси се страхуваха от Българските лъвове, а не като сега - и шиптърите да се е.ават с нас.
Жал ми е само за Геният на Презрителният финт, който просто няма с кой да играе в националът.
А и когато "източнософийския е играл в центъра, четирибуквието все още е било в ташкента на някоя землянкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар