IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доста отдавна бях решил да не пиша в тази тема точно заради този комплексар "императора". С другите, като Graham например, човек може да води смислен диалог, но с тази талпа е абсурд. Затова по-добре не обръщайте внимание на постовете му.

Коментар

• Първоначално изпратено от lussander
      Не се карайте, а вземете обърнете тренда!

И ДОВЕЧЕРА БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! :P
      Правилно.Днес не трябва да има говеда и прасета а БЪЛГАРИ.

ЕДНА НАЦИЯ ЕДИН ОТБОР
      Life won't wait for you.

Коментар

• Не се карайте, а вземете обърнете тренда!

И ДОВЕЧЕРА БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! :P

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          И е много хубаво, че цитираш Шилеров, ама вие сте на принципът на Гьобелс - че лъжата повторена 1000 пъти става истина... а че фактите са против вас, не ви пука.
          коя лъжа повторих аз?и не 1000 пъти,а само 2-3 пъти?

Коментар

• И е много хубаво, че цитираш Шилеров, ама вие сте на принципът на Гьобелс - че лъжата повторена 1000 пъти става истина... а че фактите са против вас, не ви пука.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аре да не говорим как сте го постигнали тоя "положителен баланс". Последният случай бе със Спартак Варна - две несвирени 1000%-ови дузпи за варненци и отменен техен гол... То със садии като Ристу Ристоскоф Четирите Дузпи и Каубоят ("Видях че има дузпа срещу Гъргоров, ама не знам какво ми стана и не я свирих") и Сокол Марково ще стане шампион и ще има положителен баланс. Срещу една срамна сделка на ЦСКА, аз мога да посоча десетки на Подуене - можеш ли например да ми обясниш как така стана миналото първенство, че при гостуванията ви на Марек, Родопа и Локо пд, домакините излизаха срещу вас с юношески формации? За цяло първенство три пъти се случи някой отбор, по една или друга причина да играе с юноши - и трите пъти все в домакинства срещу Подуене... странна работа, а? Ама ти не си спомняш... това се казва къса памет.

Коментар

... Стойте си в оборът, ближете си дупетата, разпрани от Дядо Мраз и си трайте...
                мдаааа,познатият "висок стил"!все пак го приемам с усмивка,понеже съм привърженик на отбора с положителен баланс срещу ВСИЧКИ други наши отбори!а пък не си спомням да сме правили срамни сделки,каквато беше вашата с литекс(в случай,че си спомняте за нея)!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  http://topsport.ibox.bg/news/id_1860357469

смех,смех,смех
                  Йохан е неспособен да помогне с каквото и да било. Проблемът не е в треньорът, а в това, че освен Геният на Презрителният финт и Марто Мортирата, другите са паплач. Не Кройф, ами Господ да стане треньор, все тая.

Коментар

• Метълов - аз не го ругая. Просто е факт, че оттатък Калотина никой не го знае. И защо реши, че Ицо не е велик човек? Със сигурност той е направил много повече добро от тебе например. Не е велик за вас, подуенците, защото 18 години вече откак ви го отпра 4 пъти и после излезе с №4 на гърба, ама още ви боли - и винаги ще ви боли.
                    Велик човек не е Педерастко Сираков, дето ви показа анусът си, велик човек (а и играч) не е Виторио Павлов, който заяви, че ненавижда клубът, който го направи футболист и му даде хлябът в ръцете, велики хора не са и подуенските фенове, които вдигнаха плакати с пречупени кръстове срещу играчите на Барселона излезли с логото на УНИЦЕФ на екипите си... ама за Ицо не сте дорасли да говорите дори... Стойте си в оборът, ближете си дупетата, разпрани от Дядо Мраз и си трайте...

Коментар

....... световнонеизвестният Гунди....
                      ругаейки гунди нищо не печелиш!само да напомня мисълта на шилер:"истината никак не страда от факта,че някой не я признава"!
                      а иначе си прав-провалилият се навсякъде като треньор,изгоненият от селта е велик играч!ама не и велик човек!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                        Първоначално изпратено от Императорът
                        Ами нормално - детско-юношеският футбол в България отдавна е в агония, а един източнософийски клуб съсипа клубният ни футбол със задкулисните си игрички. Помните ли как БКП пишеше постановления за развитието на Българският футбол? Ний се смеехме, но резултатът на тия постановления се видя през 90-те, когато всички световни колоси се страхуваха от Българските лъвове, а не като сега - и шиптърите да се е.ават с нас.
                        Жал ми е само за Геният на Презрителният финт, който просто няма с кой да играе в националът.
                        За източнософийски май си се объркал нещо - май иде реч за отборчето от градината с жълъдите
                        А и когато "източнософийския е играл в центъра, четирибуквието все още е било в ташкента на някоя землянка
                        Я пак помисли - кой отбор стана шампион след автогол отменен поради засада? Кой отбор вкара 96 гола и изпълни 26 дузпи за едно първенство, а в Европа вкара един гол за осем мача и ги изгуби и осемте? През същият този период от време се случваше на "отборчето от градината с жълъдите" да му отменят по три редовни гола на мач, само и само да не победи.... Да изброявам ли още? За ташкентите и землянките - играчите на въпросният ИЗТОЧНОСОФИЙСКИ отбор преди 9.ІХ позираха с вдигнати недвусмислено десници, след 9.ІХ станаха отбор на Държавна сигурност и Милицията, след 10.Х - отбор на руската мафия - защото освен всичко друго въпросният източнософийски отбор е и политическа курва.
                        Идоли на "отборчето от градината с жълъдите" са Божественият Стоичков и Геният на Презрителният финт - играчи признати в цял свят. Идоли на източнософийският отбор са световнонеизвестният Гунди и Гонзо цеганинът от Столипиново.

Коментар

• http://topsport.ibox.bg/news/id_1860357469

смех,смех,смех
                          Life won't wait for you.

Коментар

Ами нормално - детско-юношеският футбол в България отдавна е в агония, а един източнософийски клуб съсипа клубният ни футбол със задкулисните си игрички. Помните ли как БКП пишеше постановления за развитието на Българският футбол? Ний се смеехме, но резултатът на тия постановления се видя през 90-те, когато всички световни колоси се страхуваха от Българските лъвове, а не като сега - и шиптърите да се е.ават с нас.
                            Жал ми е само за Геният на Презрителният финт, който просто няма с кой да играе в националът.
                            За източнософийски май си се объркал нещо - май иде реч за отборчето от градината с жълъдите
                            А и когато "източнософийския е играл в центъра, четирибуквието все още е било в ташкента на някоя землянка
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Да, чудесата всъщност имат едно слабо изследвано свойство: обикновено идват при онези, които ги заслужават и които са се потрудили за тях.

Коментар

• То Чудото веднъж веч стана... ама тогава заслужавахме го, да.

Коментар

Working...
                                X