IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• evala imperatore

Sega ostava da napi6e6 kak igra4ite ot levski u4astvuvali vav v4era6nia ma4 se izdaniha totalno, a tezi ot cska super!
    Pozdravi za otli4noto vi predstaviane sre6tu Toulousa i krasivoto nasirane nakraia :-)

Коментар

• Нещо вчера след мача се замислих за Българския футбол и нещо оптимизма ми изчезна
      И при мъжете, и при младежите, и при до 19, до 17 и т.н. НЯМАМЕ добър треньор, който да ги накара тия мърди да играят.
      Да не би Румъния, Гърция, Турция, Хърватия та дори и Шотландия да имат по-големи имена от нашите?!? Ама имат добри треньори и отборите им ИГРАЯТ!!! Да може да не играят красив футбол, да бият с голове от засада, но са корави отбори, които ЗНАЯТ КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ТОЧКИ!!!
      Да не би другите отбори да имат повече 3-4 звезди?!?
      НЯМАТ АМА ИМАТ ТРЕНЬОР!!!

Коментар

• Щом 8 годишния ми син каза, че повече няма да ги гледа тия ливади...

Коментар

• Аз пък даже се отказах да гледам второто полувреме.Гледах незрящото момче в "Шоуто на Слави".Целия отбор трябва да го види това дете за да се научат тия нещастници какво значи ВОЛЯ и какво значи да имаш СЪРЦЕ.
          P.S.Е видях все пак последните десетина минути.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Проблемът е много по-дълбок от Килимоглавият.

"Българите нямат желание да играят" - Хаджи ни го каза в очите, всички ли го чухте? Най-далечното поколение, което помня, беше на Стойчо Младенов, Джеки, Сираков, Плешивият (тогава) вратар, после и Лъчо Танев... не бяха големи звезди, но с екипът на България носеха големи сърца и биеха големи отбори - просто излизаха на теренът и се хвърляха като обезумели... а тия са... мастурбанти, да не кажа друга дума...
            Чухме го и е така.

Коментар

• Проблемът е много по-дълбок от Килимоглавият.

"Българите нямат желание да играят" - Хаджи ни го каза в очите, всички ли го чухте? Най-далечното поколение, което помня, беше на Стойчо Младенов, Джеки, Сираков, Плешивият (тогава) вратар, после и Лъчо Танев... не бяха големи звезди, но с екипът на България носеха големи сърца и биеха големи отбори - просто излизаха на теренът и се хвърляха като обезумели... а тия са... мастурбанти, да не кажа друга дума...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man
                Все си мислех, че по-зле от при Славков не може да стане. Ама Михайлов ме оправдава все повече от ден на ден - нали приказката за рибата и главата я знаете. Представянето на клубните и националния отбори е симптоми на на все по-дълбоките проблеми.
                досега винаги когато националния е вървял добре - клубния потъваше и обратното - сега и националния и клубния потънаха - мноооооого лошо!
                вървим по утъпкания път на Унгария
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Все си мислех, че по-зле от при Славков не може да стане. Ама Михайлов ме оправдава все повече от ден на ден - нали приказката за рибата и главата я знаете. Представянето на клубните и националния отбори е симптоми на на все по-дълбоките проблеми.

Коментар

• Я - 5КОВ СПАСИ ДУЗПАТА !!!!
                    А МРЪСНИЯТ СЪРБОЛЯК, ДЕТО Я НАПРАВИ - ДА ГО ИЗХВЪРЛЯТ ОТ САМОЛЕТЪТ - НЯКЪДЕ НАД МАКЕДОНИЯ !!!!

Де.а, не се научиха че в Българският национален отбор няма място за сръпски боклуци !!!!

Коментар

• РАЗБЕРБАТВАЩО-О-О-О-О ТРЪШВАНЕ-Е-Е-Е !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                        Шиптърите ни скриха топката!
                        ебати излагацията
                        Ужасни хора..
                        There is much to be said for not saying much

Коментар

• Шиптърите ни скриха топката!
                          ебати излагацията
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от lussander
                            Не се карайте, а вземете обърнете тренда!

И ДОВЕЧЕРА БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! :P
                            Лоша работа - Кишишев явно още не е изтрезнял от кръчмите... Колеги - нямаме отбор, нямаме играчи !!! Кой ще да е треньор, все тая !!!

Пепов - и аз помня как съм трупал постинги - само дето при 5 години още ме нямаше тук. Вярно е, че количеството не определя качеството, но аз крайно рядко си позволявам да греша и участниците в тоя форум го знаят. Най-много постове натрупах, докато се разправях с феновете на Развалината и Пушлякът, мъчейки се да им налея мозък в куфалниците. Помня и как същата Развалина от 2 кинта се срина на 4 стинки и тия, дето ме псуваха се изпокриха като пилци. Ти някой от тях ли си под нов ник? Оттогава таиш в малката си душичка злобичката към Могъщият Император, нали?
                            Е, проблемът си е твой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Първоначално изпратено от pepo11
                              Доста отдавна бях решил да не пиша в тази тема точно заради този комплексар "императора". С другите, като Graham например, човек може да води смислен диалог, но с тази талпа е абсурд. Затова по-добре не обръщайте внимание на постовете му.
                              Виж сега, аз нямам намерение да ти падам до примитивното ниво на изказ, типично за средностатистически мургав фен от сектор Бееее... само ще ти кажа, че първо в тоя форум нямаме навика да си разминяме лични обиди и второ - твърде незначителен участник си ти в него, за да призоваваш да не се обръща внимание на постовете ми. Не че някой ще те линчува, просто никой няма да ти обърне внимание.
                              Така както си я подкарал скоро май ще останеш единствения участник по тая тема. А като цяло за форума ще кажа нещо вече банално - не съди по броя на постовете. Много добре те помня как трупаше постинги преди около 5 години. Само дето тогава нямаше толкова балъци на борсата да ти се радват, а ти просто си беше 1 смешник.
                              Приключвам с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
                                Доста отдавна бях решил да не пиша в тази тема точно заради този комплексар "императора". С другите, като Graham например, човек може да води смислен диалог, но с тази талпа е абсурд. Затова по-добре не обръщайте внимание на постовете му.
                                Виж сега, аз нямам намерение да ти падам до примитивното ниво на изказ, типично за средностатистически мургав фен от сектор Бееее... само ще ти кажа, че първо в тоя форум нямаме навика да си разминяме лични обиди и второ - твърде незначителен участник си ти в него, за да призоваваш да не се обръща внимание на постовете ми. Не че някой ще те линчува, просто никой няма да ти обърне внимание.

Коментар

Working...
                                X