IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ми що тогава 26 години затъваме все повече и повече
    Не знам защо затъвате, вероятно защото се кефите на хора, чийто танкове нямат нужда от визи. От такива няма да научите, как се правят пари и как се просперира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
      Не ми пука!
      Аз сега живея в пъти по-добре, всички, който познавам, а те не са малко, споделят моето виждане.
      Това ми стига.
      Винаги ще има не-разбрали като теб, за което отговорност не нося.

По-долу съм ти публикувал урок, който ти е изключително нужен. Приятно четене.
      Само си мислиш че живееш по добре.Като те прегази някой на пешеходна пътека или някой мангал те наръга с нож ще разбереш как живееш

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Е как затъваш, нали си проспериращ земеделски производител... всичко сам си произвеждаш и така нататък...

Коментар

България се освободи от комунистическите правила през 89та.
          Това, е безценно.

89та е годината на фалита, ти от тогава ли искаш да сравняваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            А този който уволни дали и той живее по добре?
            Нормално е шефа да живее по добре, но трябва и работниците му да живеят добре, иначе се получава плача на русенските фирми- никой не иска да ми работи за 600лв, хората му пишат , ами вдигни парите, а парцалев отговаря както всички- ами няма да съм конкурентоспособен
            ти преди дни сам попита нещо, това нали го чете:

У нас всеки трети безнесмен, а не всеки пети, е непригоден да заема позицията си.
            Защото:
            - няма ценз
            - няма финансова, бизнес, образователна и социална култура
            - има желание, но не знае как се работи
            - надскочил се е, предварително с кредити е накупил есктри - коли, апартаменти, жени, вили, къщи.. Защото счита себе си за велик капиталист и след това не съумява да си обслужи дълговете... Вземат му всичко, в банката кърши пръсти и квичи на кредитния инспектор като пребит циганин.. Голям гъзар без умения - прецакан на 100%.

Е? Виновен ли им е някой на такива? Аз какво съм виновен, че той иска, но не може?

Коментар

Да, писах, че всичките ми познати живеят в пъти по-добре от преди.
              А този който уволни дали и той живее по добре?
              Нормално е шефа да живее по добре, но трябва и работниците му да живеят добре, иначе се получава плача на русенските фирми- никой не иска да ми работи за 600лв, хората му пишат , ами вдигни парите, а парцалев отговаря както всички- ами няма да съм конкурентоспособен

Коментар

Не е въпросът да живееш само ти добре, трябва и другите да живеят добре . Тогава има благоденстващо общество
                Да, писах, че всичките ми познати живеят в пъти по-добре от преди.

Коментар

Сега ще пиша бавно, защото разбрах че не четеш бързо/какво остана да разбираш
                  Всяка една държава си има някакви интереси и се опитва да си ги пази. На руснаците интересите са били да стигат до бяло и средиземно море и с тази цел тръгват на война, руско-турската освободителна война . Да искали са да имат в лицето на Бг блокпост в близост до средиземно море.
                  И КАКВО ОТ ТОВА
                  Карали сме се, били сме се , сдобрявали сме се, така върви живота
                  Преди малко четох че благодарение на санкциите ще загубим около 70млн евро. Черешите ги продавали на 1,8 евро, а сега в бг на колко ще ги продадат???
                  Ето няма износ на селскостопанска продукция за русия, ами ще тря бва да се продава в Бг или на друго място, руснаците не искат да купуват нашите машини- ами това е , не разбирам това тебе какво те грее

По темата дали ще се освободи Бг- ами когато се освободим от едните , другите ще ни поробят
                  МНОГО МАХЛЕНСКО ГО ДАВАШ...
                  Освободителната война не прави от държавите държави блокпостове, завоевателната такава ги прави.. Тази война е била завоевателна. НЕУСПЕШНА ЗАВОЕВАТЕЛНА.
                  Искали били да имат в лицето на БГ...
                  А БГ иска ли?????????? Пита ли ни нас някой?? Нали сме освободени, тоест свободни?

Коментар

Не ми пука!
                    Аз сега живея в пъти по-добре, всички, който познавам, а те не са малко, споделят моето виждане.
                    Това ми стига.
                    Винаги ще има не-разбрали като теб, за което отговорност не нося.

По-долу съм ти публикувал урок, който ти е изключително нужен. Приятно четене.
                    Не е въпросът да живееш само ти добре, трябва и другите да живеят добре . Тогава има благоденстващо общество

Коментар

Кое се вижда- аз виждам затворени заводи, ти какво виждаш
                      Като ви е затворен лагера и заводите ви ще са затворени!!!Сега други си правят заводи,но не за сметка на мен!!!

Коментар

Я! Глас от кочината.... която може да е не само заобикаляща среда, но и част от вътрешния свят на някои индивиди....

П. С. Нямам никакво желание да комуникирам с теб... не си ми приятен, което не ми попреч, да те съжаля в един момент вчера, когато някои хора тук те бяха сгърчили... изглеждаше доста жалък ... в интелектуално отношение ...
                        Last edited by kandid; 25.05.2015, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Няма кво да се сравнява... то се вижда, ама за теб знаем, че си като прасето в кочината... радваш се на ярмицата, ама те чака ножа...

Коментар

[ATTACH]5867[/ATTACH]
                            Сега ще пиша бавно, защото разбрах че не четеш бързо/какво остана да разбираш
                            Всяка една държава си има някакви интереси и се опитва да си ги пази. На руснаците интересите са били да стигат до бяло и средиземно море и с тази цел тръгват на война, руско-турската освободителна война . Да искали са да имат в лицето на Бг блокпост в близост до средиземно море.
                            И КАКВО ОТ ТОВА
                            Карали сме се, били сме се , сдобрявали сме се, така върви живота
                            Преди малко четох че благодарение на санкциите ще загубим около 70млн евро. Черешите ги продавали на 1,8 евро, а сега в бг на колко ще ги продадат???
                            Ето няма износ на селскостопанска продукция за русия, ами ще тря бва да се продава в Бг или на друго място, руснаците не искат да купуват нашите машини- ами това е , не разбирам това тебе какво те грее

По темата дали ще се освободи Бг- ами когато се освободим от едните , другите ще ни поробят

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              А бе Хайрсъзов, това само ДОКАЗВА, че Русия е искала да се създаде голяма славянска държава на Балканския полуостров, а Англия и Австро-Унгария не са и разрешили. Ако Русия не беше приела техните искания, то тя щеше да се окаже във война с Англия и Австро-Унгария.

Следващо доказателство за нежеланието на Австрия да се създаде голяма България е Сръбско-българската война 1885г след Обединението. Ами че тогава Сърбия, подкрепяна от Австро-Унгария напада България.
                              Какво ни разправяш разни алабализми.
                              Русия е искала голяма славянска държава, която естествено да е доминирана от Русия, а Западът не е разрешил. Това е толкоз просто и логично.

Ама са тъпи антируските тротинетки....
                              НИ ПУЗНА!!!

Двете сили, които никога не са искали създаване на голяма бълграрска държава (какво значи голяма, като говорим за България в етническите й граници) са Австро-Унгария и Русия... НЕОСПОРИМ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ, независимо дали се харесва на дърти гьонове или не!!!!

Долу са ти дадени фактите, които ме карат да определям "Санстефанска България" като най-големият мит в българската история, създаден от Русия и довел до стотицихиляди български жертви...

Към долните бих добавил и МЮРЦЩЕГСКОТО СЪГЛАШЕНИЕ (МЮРЦЩЕГСКИ РЕФОРМИ) отново подписано между Австро-Унгария и Русия през 1903 г. с единствена цел предотвратяване АВТОНОМИЯТА НА МАКЕДОНИЯ (и неизбежното й присъединяване към България)...

Сърбия беше насъскана срещу България от Русия, а това че след успеха на българското оръжие получихме заплаха и бяхме спрени от Австро-Унгария е напълно естествено и в духа на Райхщадските спогодби между двете "сили с най-големи интереси на Балканите"...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                А бе Хайрсъзов, това само ДОКАЗВА, че Русия е искала да се създаде голяма славянска държава на Балканския полуостров, а Англия и Австро-Унгария не са и разрешили. Ако Русия не беше приела техните искания, то тя щеше да се окаже във война с Англия и Австро-Унгария.

Следващо доказателство за нежеланието на Австрия да се създаде голяма България е Сръбско-българската война 1885г след Обединението. Ами че тогава Сърбия, подкрепяна от Австро-Унгария напада България.
                                Какво ни разправяш разни алабализми.
                                Русия е искала голяма славянска държава, която естествено да е доминирана от Русия, а Западът не е разрешил. Това е толкоз просто и логично.
                                Каквото показва, си го показва.
                                който няма сиво вещество, за да осмисли, проблема си е негов.

"че Русия е искала да се създаде голяма славянска държава на Балканския полуостров"

НЕ МОЖЕ, ДА ИСКА, ДА ПРАВИ КАКВОТО И ДА БИЛО!
                                ТОВА НЕ Е НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ, СОБСТВЕНОСТТА ТРЯБВА, ДА СЕ УВАЖАВА.

ЩОМ НЕЩО НЕ Е ТВОЕ, НЕ ПИПАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

УЧИ СЕ ОЩЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА!
                                Last edited by X_Y; 25.05.2015, 13:49.

Коментар

Working...
                                X