IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Народа иска ЕС. Това е достатъчно. Путин и Янукович да си искат каквото искат.
    Ти умора нямаш.

До скоро говореше от името на Българския народ които искал Ореха да се маха, сега се издигна проговори и от името на Украинския народ ........стига бе
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Няма право. Суверена винаги е народа в демокрация. Президент, парламент, министър председател са там само за да изпълняват желанията на суверена.
      Ама това не е така, референдум ли да прави янук за помощ... държавен глава, представлява държавата. точка

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Викаш мита в посоката Русия-ЕС са правилни, а ако Украйна се асоциира с ЕС, митата в посока Украйна Русия е изнудване, протекционизъм... Евролицемерче
        Народа иска ЕС. Това е достатъчно. Путин и Янукович да си искат каквото искат.

Коментар

засега медведев говори, мълчанието на путин стряска... за справки меркел, препечения, британския МИД му стъпиха на килимчето
          Ми стряска, само който го чака да каже нещо. Стряска само този, който чака всяка негова дума с отворена уста, изплезен език и готовност веднага да изпълни заказите от кремлин.
          Справка, нашата...пардон "нашите", руски партии - БКП/БСП, Атака и Д(п)С.

Коментар

Държавния глава има ли право това да поиска или няма право в президентска република
            Янукович е обикновен човек и не е държавен глава. Същия е бил и Драган Цанков. Между другото великия везир е бил отвратен от националното предатество, което му е предложил Цанков.
            Въпреки, че си мечтаете за съветски танкове мачкащи Европа до Берлин това няма да стане. В рамките на пет години след влизането на един руски войник в Украйна, Русия ще се разпадне. Путин не е толкова глупав, колкото си мислите. Бори се със зъби и нокти за своето оцеляване. Оцелее ли и Русия това е бонус за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Сяяя това ли остана кусура на гейропата? Че толерира гейчетата?
              Ми аз съм по-против протекционизма, квотите и субсидиите (с което напомнят на варшавския договор), та гейовете ми се струват бял кахър.
              Ма преди да гледаш треските в "гейропа", виж гредата у нашата страна, а още по-добре у първопричинника - имперска, диктаторска, раша!
              Викаш мита в посоката Русия-ЕС са правилни, а ако Украйна се асоциира с ЕС, митата в посока Украйна Русия е изнудване, протекционизъм... Евролицемерче

Коментар

• Айде стига сте плакали на чужди гробища, само и само да си ги мерите.

До седмица-две шъ съ види...

Лека ножт!

Коментар

засега медведев говори, мълчанието на путин стряска... за справки меркел, препечения, британския МИД му стъпиха на килимчето
                  Ми то вас путьофилите всичко ви стряска. Все едно сте тинейджърки на концерт на джъстин бибър.

Коментар

Хахаха, играят на добро ченге - лошо ченге - толкова им стига акъла - само за евтини милиционерски номера.

Коментар

Държавния глава има ли право това да поиска или няма право в президентска република
                      От чужда държава?
                      А доколкото знам човека който визираш не е празидент а престъпник, и го търсят за престъпления срещу човечеството,

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение

Макс, кажи, путин да се намеси ли?

Коментар

Няма право. Суверена винаги е народа в демокрация. Президент, парламент, министър председател са там само за да изпълняват желанията на суверена.

Коментар

виж в личен план в момента не се оплаквам. малоумието гейропа ми идва в повече, сбъркана работа. то не са права на педали, кучета. аз не съм против правото на всеки да се сецка, където си иска, но тази педерастка пропаганда ми идва в повече.

гейропа е обида за чувството ми за справедливост, а медийния продукт на правилните медии е обида за интелигентността ми

малоумието в момента надвишава малоумието тогава.
                            Сяяя това ли остана кусура на гейропата? Че толерира гейчетата?
                            Ми аз съм по-против протекционизма, квотите и субсидиите (с което напомнят на варшавския договор), та гейовете ми се струват бял кахър.
                            Ма преди да гледаш треските в "гейропа", виж гредата у нашата страна, а още по-добре у първопричинника - имперска, диктаторска, раша!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Янук? путлер, как го четкаш? пути ли му викаш?
                              Нещо много ви се развихря фантазията, като се сетите руската военна мощ...от преди десетилития путинофилите. Не си правете илюзии! Яник е похарчен вече. На джуджо не му требе Саруман без варгите. . Нито размирна средна земя, дето ако вкара и един снайпер още, ще намразят всичко руско за още 100 години напред.
                              Много е яко когато Путин сам се прекарва. Ама то така се получава когато поддържа на власт социопати. В Сирия си мислеше че ще се върне на международната сцена като подържа тамошния социопат - не се получиха нещата. В Украйна си мислеше че прави империя - оказа се че си направи 45 милионен враг и настрои вече и ЕС срещу себе си. Сега ми е интересно как щесе прецака с китайците, защото само там за момента няма голяма издънка. Но като се има в предвид темпото с което действа последните година две може да се очаква съвсем скоро и там нещо яко да оплеска.

Май всичко тръгна от онова летене с жерави, нещо му се е прецакало в главата от тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Даваш перфектното описание за държавна измяна. Описваш как някакъв човек ще моли друга държава да окупира собствената му страна. През 1887 година това е направил Драган Цанков лидера на русофилската партия. Искал руска окупация на Княжество България и турска на Иточна Румелия.

Коментар

Working...
                                X