IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Къв е такъв тоз алукцьон ? Па те нали оня ден я пъснаха... Толкова бързо..
    ???
    От 8.30 до 13.55, с половин час почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
      Елин Пелин е вече в аукциона за 150 лв
      Къв е такъв тоз алукцьон ? Па те нали оня ден я пъснаха... Толкова бързо..
      ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колкото и на другите медни.

Коментар

• А колко е била цената на Елин Пелин на касата на БНБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Китайчето ли визираш?
            Китайченце говорещо по руски ли?

Аз го видях туй и го подучих да си купи секси двайсетуни - за каквито бях отишъл аз. Въобще бях забравил, че днес пущат тая монетка, камо ли да предположа, че ще става лудница - изпуснах един вид. Почудих се - че: опашка и някакъв полицай не искаше да ме пусне - уморих се просто докато го убедя, че искам само да си купя десетина секси двайсетуни. Монетата вече бе свършила - пратих един момък в Монетният двор, ама он каза, че и там - свършили.

Изтървах.

Пенчо си го имам - бях изненадан като разбрах, че е станал цифромания... бе нещо зарязах монетаджийството напоследък...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Българчета, момчета и момичета.

Един познат ми се обади, че имало мераклии и дават по 300 лв за бройка след като свърши монетата, но никой не продава:-)
              Колко му трябват?

Коментар

• Елин Пелин е вече в аукциона за 150 лв
                Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Търся Пенчо Славейков, разменям го за Елин Пелин.Предложения на лични.
                  Last edited by dimitracis; 03.07.2017, 20:04.

Коментар

• Българчета, момчета и момичета.

Един познат ми се обади, че имало мераклии и дават по 300 лв за бройка след като свърши монетата, но никой не продава:-)
                    Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

Направи ми впечатление колко тинейджъри по 16-18 години бяха на опашката...
                      Китайчето ли визираш?

Коментар

• Много хора се бяха подготвили да купят поне по 200-300 бройки и бяха попарени:-)
                        Други го очакваха и бяха дошли с цели групи хабер си нямащи от нумизматика. Направи ми впечатление колко тинейджъри по 16-18 години бяха на опашката...

Коментар

• Честито на тези които успяха да си я вземат. Аз успях един от последните.

Коментар

• Имаше един пред мен, после малко други се вредиха, че зачезнах, но е факт, че той взе последните 2 от 3 максимум на човек.
                            После разправии - 50 % по закон трябвало да са в БНБ за продан, как за 4-5 часа, понеже приключи в 13:55 ч. се изчерпа като има само 1 каса и 1 касиер, пък според сметки не повече от 100 човека са минали. Цирк Балкански, епизод пореден!
                            Хаирлия на купувачите и човека с бройките на БФБ може да се обади.

Коментар

• Тя монетката свърши за половин ден и ще се появи в аукциона. Обаче на каква цена? Бас ловя че ще надмине Пенчо и ще се търгува предимно старт от стотинка:-) :-) :-)

Имам за продаване, но за първи път не знам какви цени да искам:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Опашката пред БНБ е меко казано чудовищна.
                                За по три броя на калпак...
                                Жека, ти ли я изкупи? Кога ще я пускаш в аукциона?

Коментар

Working...
                                X