If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз го видях туй и го подучих да си купи секси двайсетуни - за каквито бях отишъл аз. Въобще бях забравил, че днес пущат тая монетка, камо ли да предположа, че ще става лудница - изпуснах един вид. Почудих се - че: опашка и някакъв полицай не искаше да ме пусне - уморих се просто докато го убедя, че искам само да си купя десетина секси двайсетуни. Монетата вече бе свършила - пратих един момък в Монетният двор, ама он каза, че и там - свършили.
Изтървах.
Пенчо си го имам - бях изненадан като разбрах, че е станал цифромания... бе нещо зарязах монетаджийството напоследък...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Много хора се бяха подготвили да купят поне по 200-300 бройки и бяха попарени:-)
Други го очакваха и бяха дошли с цели групи хабер си нямащи от нумизматика. Направи ми впечатление колко тинейджъри по 16-18 години бяха на опашката...
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Имаше един пред мен, после малко други се вредиха, че зачезнах, но е факт, че той взе последните 2 от 3 максимум на човек.
После разправии - 50 % по закон трябвало да са в БНБ за продан, как за 4-5 часа, понеже приключи в 13:55 ч. се изчерпа като има само 1 каса и 1 касиер, пък според сметки не повече от 100 човека са минали. Цирк Балкански, епизод пореден!
Хаирлия на купувачите и човека с бройките на БФБ може да се обади.
Тя монетката свърши за половин ден и ще се появи в аукциона. Обаче на каква цена? Бас ловя че ще надмине Пенчо и ще се търгува предимно старт от стотинка:-) :-) :-)
Имам за продаване, но за първи път не знам какви цени да искам:-)
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар