If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Монетен са крайно изненадани от интереса.
Заявки при тях са минали не повече от 30 броя, от 2 000. В БНБ да са минали...100 човека грубо, всеки да е с по три, а със сигурност има и с по-малко, но това са ти 300 бр., имало е рязане на банки. И къде е разликата се пита?[/QUOTE]
Ми където отиде и Пенчо...хората навътре в нещата знаят коя е инвеститорката
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Заявки при тях са минали не повече от 30 броя, от 2 000. В БНБ да са минали...100 човека грубо, всеки да е с по три, а със сигурност има и с по-малко, но това са ти 300 бр., имало е рязане на банки. И къде е разликата се пита?
е па у тех си...
чакат втори епизот на Пенчо Славейков
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Така е! Независимоста свърши на 2-рия ден!
Това с Елин Пелин идва от тиража - 2000 бр. за медна монета е много малко и от тук по презумпция се очаква спекула - аз съжелявам че поръчах само 2, но то не може отвсякъде да се печели и то по МНОГО!!!
Живи и Здрави и да има за ВСИЧКИ!!!
Заявки при тях са минали не повече от 30 броя, от 2 000. В БНБ да са минали...100 човека грубо, всеки да е с по три, а със сигурност има и с по-малко, но това са ти 300 бр., имало е рязане на банки. И къде е разликата се пита?
Така е! Независимоста свърши на 2-рия ден!
Това с Елин Пелин идва от тиража - 2000 бр. за медна монета е много малко и от тук по презумпция се очаква спекула - аз съжелявам че поръчах само 2, но то не може отвсякъде да се печели и то по МНОГО!!!
Живи и Здрави и да има за ВСИЧКИ!!!
...........
Поправете ме ако греша, но няма монета досега свършила за 5 часа и последната монета с ограничение бе сурвакари с лимит 10 бр. Може и да греша не е било вчера.
тия монети така ли се оценяват, колко е дълга опашката да ги купиш и дали е имало дъжд или сняг, предполагам в цената е калкулирано и предишни опашки на които си седял, но не си взел монета
Така се оценяват. Ти ако искаш се реди 5 часа за 3 монети и си ги продай с 100%
Поправете ме ако греша, но няма монета досега свършила за 5 часа и последната монета с ограничение бе сурвакари с лимит 10 бр. Може и да греша не е било вчера.
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Интересно ми е, на колко ще оцените монетата ако Вие трябва да стоите 5 часа под дъжда....
тия монети така ли се оценяват, колко е дълга опашката да ги купиш и дали е имало дъжд или сняг, предполагам в цената е калкулирано и предишни опашки на които си седял, но не си взел монета
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар