IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
    аз мислим да тез тенекета рано или късно че стигнат реалната си цена, тоес 2,20-2,80лв

пенчо барем готен изглежда, тая последната бая грозновата ми идва
    Може...ако има деноминация с 2-3 нули
    Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• В Монетен са крайно изненадани от интереса.
      Заявки при тях са минали не повече от 30 броя, от 2 000. В БНБ да са минали...100 човека грубо, всеки да е с по три, а със сигурност има и с по-малко, но това са ти 300 бр., имало е рязане на банки. И къде е разликата се пита?
      [/QUOTE]

Ми където отиде и Пенчо...хората навътре в нещата знаят коя е инвеститорката
      Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• аз мислим да тез тенекета рано или късно че стигнат реалната си цена, тоес 2,20-2,80лв

пенчо барем готен изглежда, тая последната бая грозновата ми идва

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

В Монетен са крайно изненадани от интереса.
          Заявки при тях са минали не повече от 30 броя, от 2 000. В БНБ да са минали...100 човека грубо, всеки да е с по три, а със сигурност има и с по-малко, но това са ти 300 бр., имало е рязане на банки. И къде е разликата се пита?
          е па у тех си...
          чакат втори епизот на Пенчо Славейков

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
            Така е! Независимоста свърши на 2-рия ден!
            Това с Елин Пелин идва от тиража - 2000 бр. за медна монета е много малко и от тук по презумпция се очаква спекула - аз съжелявам че поръчах само 2, но то не може отвсякъде да се печели и то по МНОГО!!!
            Живи и Здрави и да има за ВСИЧКИ!!!

В Монетен са крайно изненадани от интереса.

Коментар

• Така е! Независимоста свърши на 2-рия ден!
              Това с Елин Пелин идва от тиража - 2000 бр. за медна монета е много малко и от тук по презумпция се очаква спекула - аз съжелявам че поръчах само 2, но то не може отвсякъде да се печели и то по МНОГО!!!
              Живи и Здрави и да има за ВСИЧКИ!!!

Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение

...........
              Поправете ме ако греша, но няма монета досега свършила за 5 часа и последната монета с ограничение бе сурвакари с лимит 10 бр. Може и да греша не е било вчера.
              remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

тия монети така ли се оценяват, колко е дълга опашката да ги купиш и дали е имало дъжд или сняг, предполагам в цената е калкулирано и предишни опашки на които си седял, но не си взел монета
                Така се оценяват. Ти ако искаш се реди 5 часа за 3 монети и си ги продай с 100%

Поправете ме ако греша, но няма монета досега свършила за 5 часа и последната монета с ограничение бе сурвакари с лимит 10 бр. Може и да греша не е било вчера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение

Интересно ми е, на колко ще оцените монетата ако Вие трябва да стоите 5 часа под дъжда....
                  тия монети така ли се оценяват, колко е дълга опашката да ги купиш и дали е имало дъжд или сняг, предполагам в цената е калкулирано и предишни опашки на които си седял, но не си взел монета
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Тоа спеколанд, със същия оспех, можеше и 1500 да сложи...
                    Интересно ми е, на колко ще оцените монетата ако Вие трябва да стоите 5 часа под дъжда....

Коментар

Колкото и на другите медни.
                      Паметта ли ме лъже, но имаше и медни монетки по 21 лв?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение

спекулантите не спят...

https://auction.bg/Auction/3576107/2...BB%D0%B8%D0%BD
                        Тоа спеколанд, със същия оспех, можеше и 1500 да сложи...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Колкото и на другите медни.
                          т.е. 18, нали?

Коментар

Къв е такъв тоз алукцьон ? Па те нали оня ден я пъснаха... Толкова бързо..
                            ???
                            спекулантите не спят...

https://auction.bg/Auction/3576107/2...BB%D0%B8%D0%BD

Коментар

Къде това ? (извиняаам са, за дет съм тъп... налЕ.)
                              Вчера!

Коментар

От 8.30 до 13.55, с половин час почивка.
                                Къде това ? (извиняаам са, за дет съм тъп... налЕ.)

Коментар

Working...
                                X