IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    e, на 2 000 и аз ще му го купя Ти нали имаше същата бре, мискинин - продай ми я и си купи жабоци, та нали също са златни
    А-а-а-а - златното кинт не давам. Той е моята перла в нумизматическата корона... ти нямаш представа какво са ми предлагали срещу него - напримерно Златната азбука, Платинената Деси и Сребърният пущиняк + старовремска библия.

Ама аз - нъцки.

А жабоци си имам.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Искай му около 2.2 бимберици, дон Вито... за да може да свалиш до 2 Б кръгло. Това е ного ценна монета, ще намериш купувач.
      e, на 2 000 и аз ще му го купя Ти нали имаше същата бре, мискинин - продай ми я и си купи жабоци, та нали също са златни
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Накрая ще си останеме само със сандъчето
        съдбата обича смелите!

Коментар

• На мен и половин ми стига

Коментар

• Ех да ми падне едно сандъче със златни монети.
            домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от korleone01 Разгледай мнение
              Здравейте, имам 1 златен лев за продажба - в капсулка си е, не е ваден и има сертификат, какви пари мога да му взема, и ако някой има интерес да драсне ЛС
              Искай му около 2.2 бимберици, дон Вито... за да може да свалиш до 2 Б кръгло. Това е ного ценна монета, ще намериш купувач.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Златен Лев 2002г.

Здравейте, имам 1 златен лев за продажба - в капсулка си е, не е ваден и има сертификат, какви пари мога да му взема, и ако някой има интерес да драсне ЛС

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                  Кофтито на това злато, което го продават по-банките е че е с по-висока от пазарната цена и се губи смисъла да го купуваш.
                  сега остава да видим и noker.bg "какво мисли по въпроса"
                  remember remember the fifth of november

Коментар

• Кофтито на това злато, което го продават по-банките е че е с по-висока от пазарната цена и се губи смисъла да го купуваш.
                    домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от dani1 Разгледай мнение
                      не е ровена могилка.един познат от пътното преди време ги е събирал някъде . предложили му смешни пари и се допита до мен а аз до вас.другите монетки дори не съм ги виждал още.
                      не можеш да си представиш по "новите стандарти" и разбирания, колко си вече виновен.... направо си за една операция П.Ъ.Т.Н.И.Т.Е. и ще се окаже, че бюджета заради теб не може да се изпълни и 20 години заради теб цялата страна страда....

Коментар

Здравейте,
                        какво мислите за тази монета? Може ли малко инфо?
                        http://www.atocha.com/catalog/produc...oducts_id=3352

http://www.ebay.co.uk/itm/MICHAEL-VI...80513215877%26
                        Don't work hard, work smart!

Коментар

• не е ровена могилка.един познат от пътното преди време ги е събирал някъде . предложили му смешни пари и се допита до мен а аз до вас.другите монетки дори не съм ги виждал още.

Коментар

поздрави отново! да дам малко инфо за монетата. На нея пише михаil василевс
                            на другата страна инициали iс хс и образа на Христос. Не мога скоро да определя грамажа, но според мен не е златна.Доста е твърда. Там където е намерена са намерени още няколко различни от нея,както и върхове от стрели и медни монети
                            След такова инфо много възможно е да даваш и повече обяснения.!!!!! Атенти!

Коментар

Здравейте,
                              какво мислите за тази монета? Може ли малко инфо?
                              не знам за монетата, ама е снимана върху мантията на Юстиниан, тая дето я е носел зиме царска му работа...

Коментар

• Да не сте обръщали някоя могилка,да не цъфнат маскираните у вас,,,
                                Първоначално изпратено от dani1 Разгледай мнение
                                поздрави отново! да дам малко инфо за монетата. На нея пише михаil василевс
                                на другата страна инициали iс хс и образа на Христос. Не мога скоро да определя грамажа, но според мен не е златна.Доста е твърда. Там където е намерена са намерени още няколко различни от нея,както и върхове от стрели и медни монети

Коментар

Working...
                                X