IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До Investorbg

Здравейте, искам да ви попитам някой ако знае нещо за Сила-Ад гр Ямбол, на каква цена мога да продам около 50 акции.
    Интересува ме също и как се търгува Енергоремонт-Гълъбово
    Предварително ви благодаря.

Коментар

• До Investorbg

abe zashto se se oplakvate ebasi, toya vi pishel taka, onia inache!!! seki si pishe kakto si iska, ako ne haresvate postingite na nyakoi ne gi chetete. ima dosta hora v toya forum, koito gore dolu seriozno se otnasyat, chetete samo tehnite posting-i ako iskate da ste seriozni. az lichno mnogo se zabavlyavam kakto sus serioznite taka i s posting-ite na zevzecite i na zayadlivcite. da ne govorim, che taka narechenite seriozni posting-i sa v povecheto sluchai zhalki bratvezhi na nyakoi koito prekaleno si e povyarval, che ima ideya ot investment.

Коментар

• До Investorbg

Не съм казал, че насилвам някого да купува. То търговията е това и двете страни да са доволни.
        Просто казвам, че се печели на чужд гръб.

Коментар

• До Investorbg

Стоименов, когато купуваш евтино от един, му правиш услугата да си получи парите, защото му трябват за друго, а като продадеш съкпо на друг, му правиш услугата да си купи нещо, което очаква да поскъпне. Всичко става доброволно.

Коментар

• До Investorbg

Инвесторе, определено мисля, че са необходими мерки за издигане качеството на този форум, който се напълни с какви ли не глупави изказвания. Разни съвсем несведущи хора пишат какви ли не тъпотии от рода на "печеливша организация ли е Централния депозитар" и "ще се търгува ли БГ40 на отрицателна територия". Има един дългоух аристократ, който явно пише тук от компютъра в детската градина. Този форум е едно от най-големите предимства на сайта ви, но смисълът му се губи и важните теми се размиват от едно нарастващо бръщолевене, на което никой не обръща внимание. Далеч съм от мисълта форумът да се превръща в някакъв елитарен клуб, но все пак са необходими някакви промени, които да направят достъпа по-сложен /само за тези, които искат да пишат тук/. може би задължителна регистрация с лични данни, които да затруднят повторна такава от същия човек. Така че ако някой пише глупости и нецензурни неща просто достъпът да му се отреже.
            Помислете си върху това, виждам че доста уважавани от мен хора вече се въздържат да пишат тук. Сигурно защото не виждат смисъл.

Коментар

• До Investorbg

Нали като купуваш евтино от един и после продаваш скъпо на друг прецакваш двама души.

Коментар

• До Investorbg

Стоименов, Стоименов....
                честния човек може да печели пари по честен начин ДОРИ и чрез трейдинг... много тъпо изказване, наистина...

Коментар

• До Investorbg

не е коректно
                  не е справедливо
                  не е честно
                  не е почтенно
                  не е редно
                  не е ....... нали е важното да печеля на чужд гръб. Трябва да си безскруполен. Да нямаш съвест! Да се усмихваш на човека отсреща и да го лъжеш.
                  Както казах има области където хората си помагат, а тази област е за това как да прекараш останалите. Човек печели пари, когато някой друг ги губи. Те не се печелят или губят, просто сменят собственика си.

Коментар

• До Investorbg

Затова всъщност този словоред възприех - от имитатори да се оттърва - макар и не в този форум.
                    Нищо не пречи и 318 ника да използваш, просто някак не е коректно.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• До Investorbg

И какво ми пречи да си регистрирам 100 ника? По IP ли ще ме следят? Нали мога да мина през колкото проксита имам/пусна. Или по начин на изразяване? ще направят база данни включваща поведението, правописа, словореда и други ))

За разлика от форумите за компютърна помощ, където хората си помагат изключително много, то тук идеята е да те прецакат. Малко са тези, които пишат някакъв истински анализ. Целта е да се излъжат некомпетентните. Незнам има ли такива, които се лъжат, но предполагам има, щом писателите тук хабят толкова енергия в писане на глупости.

Разбира се има и изключения. Примерно когато някой е открил подценена позиция с възможност за разтеж, след като е влязал вече и обяснява, защо е купувал.

Коментар

• До Investorbg

Съгласен и аз за никовете. Лично аз, понеже това сериозен форум е, имам сомо 1 ник. За разлика от други форуми.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Компании

Al Fayum,
                          много прав си за никовете. Определено така би се повишил рейтинга на Инвестор-а, или по-скоро на инфото във форума. Не, че е трудно пак да се регистрираш с 2-3 ник-а. Въпрос на техника.

Но определено Петя Соколова има доста верни попадения в поста си. Харесаха ми ироничните части в написаното от нея, в които прозира самата истина за всички нас.

Коментар

• Компании

Haha! Petia, Evala! Kude si pravish tolkowa skupi pri4eski, 4e mi podrazni lubopitstwoto? HAHA! Ot tvoeto izkazvane ne razbrah kakwo te pritesniawa ot cilata tazi kartina, koiato taka to4no obrisuwa! Na wseki pazar ima wsiakakwi tipowe prodavachi, a sushto taka i kupu4wa4i na wsiakawa stoka, bilo tia ka4estwena ili neka4estwena, zatowa horata nari4at takowa miasto PAZAR, BORSA, TARJISHTE i tn... Investora, spored men, moje da smek4i pone malko manipulativnia duh edinstweno ako wuwede zaduljitelnata registracia na nickowe, za da ne moje wseki da si manipulira kato post-ne naprimer tema "Kakvo stana s KREM?"- naburzo da nadraskka 5et mnenia ot roda na "Ooo da KREM shte se wdiga", "Mnogo podcenena pozicia!" "Do kraia na meseca 10 leva"...i tn...No poneje wse si mislia, che i tozi moment triabwa da go ima na edin pazar, za da ima dwijenie...po tazi pri4ina i Investora ne pribiagva kum takiwa "surowi" merki...Nali taka Investor-e?

Коментар

• Компании

Xax,...zna4i vse oshte sushtestvuvat..., Sokolova mi vurna vqrata v genite, a az si misleh, 4e vsi4ki sa se prevurnali v comersializirani"BIAD-ki"...sigurno tryabva da smenya sredata na obshtuvane.. Shte zaspya spokoen

Коментар

• Компании

Brain, аз лекарствата си току-що ги глътнах и си лягам. Сама... Това сигурно ми е проблем, но ти защо си се кръстил така?
                                Аха, сетих се... който каквото си няма....

Коментар

Working...
                                X