IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mail.start.bg

Zdraveite. Ne znam dali tuk e tochnoto mqsto za preporyki kym poshtata, no..

Nqkoi neshta, koito zabelqzah - 1. nqma history; 2. kogato se registrira nqkoi, ne poluchava pismo za dobre doshyl Tova ne izglejda koi znae kakvo, no qvno tolkova sym mu sviknal da go ima navsqkyde, che lipsata mu mi napravi vpechatlenie; 3. Nikyde ne uspqh da namerq info za max. razmer na attachments, za max. im broi, kakto i za max. razmer na pismata, koito mogat da se poluchavat/prashtat; 4. Nqma variant za izbor dali izpratenoto pismo da se zapishe v papka "izprateni" ili ne, a se zapisva avtomatichno. Pri tozi obem na predostavqnoto mqsto moje i da ne e problem, no vse pak nqkoi hora mogat da ne iskat da si zapazvat pismata; 5. Nqma buton, ot koito da mogat da se pokajat header-ite na pismoto. "Original" ne zabelqzah da ima syshtata funkciq..

Haresa mi tova, che e izchistena i nqma pretrupan dizain. Vse pak nqma da e losho da se dobavi nqkoi po-razlichen skin. I tova s kriptiraneto e mnogo dobro...

Tova e zasega. Uspeh!

Коментар

• Do Соколова

Соколова, кажи кой ти е ИП-то, и по-важно - има ли ограничение колко мин можеш да вложиш?

Коментар

• Do Investor

вероятно в бъдеще ще бъде възможно
        за момента не е възможно

Коментар

• Do Investor

да попитам ще мога ли да си свалям пощата от вашия сървър на компютъра и да си я ползвам като поп3 сървър или това ще е по-нататък

Коментар

• Do Investor

За HVAR ще бъде включен в списъка
            относно въпроса за акциите на Инвестор.бг АД отговора е в друга тема - http://investor.bg/Comments/ViewRepl...536&LRID=27374

Коментар

• Do Investor

Investore koga akciite ot uvelichnieto na kapitala shte sa po pod smetki pti posrednicite ?

Коментар

• Do Investor

Imam edin vapros. Vazmojno li e v rubrikata Company da vkluchite i HVAR. Vaprosa mi e poroden ot vse po-goliamia interes kam tozi holding, ot strana na investitorite.

Коментар

• bravo Petia-izkarala si chudesni pari. shto se

shto se otnasia za tozi holding - mozhe bi shte triabva da im zvunnesh direktno na tiah. taka shte se prevurnesh v istinski active shareholder. I shtom imash sumnenia, zadulzhitelno se oburni i kum KFN, i borsa i vsichki.
                  az po princip sum mnogo skeptichen za holdingite _ edinstveno imam Doverie (i to ne mnogo - za suzhalenie) - no puk za razlika ot mnozina Ne zagubih nito lev v BT holding, da rechem. Teoriata i praktikata sa kategorichni po vuprosa za holdingite - te sa mnogo po-riskovi po princip, i zatova se turguvat na discount. Vsichko ostanalo e chista spekulacia. Ne mozhesh nikoga da razchitash na management - bilo to chasten, oshte po-malko puk durzhaven (kakto v BT H, da ne govorim puk za konkretnite predstaviteli na durzhavvata v upravlenieto mu...)
                  Takiva mi ti raboti.
                  ako ima neshto drugo, obadi se.

Коментар

• Petia i Stoimenov mnogo tochno sa go kazili - za

Наистина съжаляваме за закъснелият отговор, но ако преди 14 месеца всичко с което се занимавахме беше Investor.bg, то сега това е една малка част от амбициозният ни проект да направим Start.bg, Tialoto.bg, Dnes.bg и още много проекти ( върху които работим) най- посещавани в сектора си.

Относно форума- от години сме си поставили за задача да подобрявме форума ( който в началото вършеше добра работа), но в крайна сметка взехме решение да направим изцияло нов форум, в който има всички функционалности, за които често ни питате. Много се надявам в близките месеци да може да направим въпросните промени.

Г-жа Соколова наистина много съжаляваме, че сме Ви разочаровали, но в Бългавия има 300 публични копании и не може с всички да се занимаваме, а и не всичко което имаме като информация може да ползваме (надявам се знаете добре колко рестриктивен е Закона за публично предлагане) още повече ние не сме КФН, а часно дружество, което трява да показва резултати пред акционетите си. Разбира се това не значи, че когато голяма група от инвеститори имат ясен проблем ние не сме помагали да излезе истината. Освен това въпроснато искане, за съжаление е твърде деликатно. Моля обърнете се към КФН!

Коментар

Соколова, много грешиш като си мислиш, че няма логика на капиталовите пазари. По-скоро са нерационални, поради простата причина, че тези пазари се движат от хора, а те много често грешат подведени от емоциите си. Така че, моля не наричай пазарите нелогични. Може да са нерационални, но в никакъв случай нелогични. Това че ти не нанамираш логика в нещо, не значи, че това нещо не е логично.

Коментар

Продължавам, Мерлин, извинявай за прекъсването, но шоуто Коритаров-Кошлуков си струваше )))
                        Та почнах да ти отговарям на втората част от въпросите ти. На мен проблемът ми не е как ми се управляват парите. Една част съм дала, както предполагаш на ИП да ми ги управлява и хората преди има-няма седмица ми дадоха отчет - 145% на годишна база чисто. Някъде тук, в една тема някой коментираше, че ако ми отчетат под 300% за миналата година, не се справят добре. Аз не смятам така, но пък всеки си знае. И толкова не очаквах. Друга част управлявах сама и имам /мога да се похваля без притеснения/ даже по-добър резултат. Но си мисля, че имам глава на раменете и мога да преценявам реалистично. Скоковете в някои цени няма как да се предвидят, въпрос на късмет е да си на тях през миналата година. Просто няма логика и никои не може да е виновен, че не ги е уцелил - то си е чисто тото.
                        Олях се малко по втората част на въпросите ти, но те имат връзка с нещата - въпросът, който зададох няма нищо общо с движението на цените на тоя холдинг. Нещо повече - аз самата, а и моят доверител сме играли с акциите му и сме спечелили доста. Но, Мерлин, ти си магьосник и ще разбереш. Цената на някои акции е по-скоро магия, отколкото реалност.
                        Като магьосник ще можеш да оцениш "номера" на друг такъв. Представи си как Магът одеБ събира от публиката 5 млн. лв. в една кутия, махва с наметалото и връща на публиката 2 млн. лв. И изобщо не се обяснява къде са другите - сигурно ги смята за справедлив хонорар за "майсторлъка" си.
                        Забърсването на над 3 млн. лв. от "съдружниците"ти в едно публично дружество обаче не е магия.
                        Прав си, че не Инвестор е отговорен затова, аз същото написах и поста си тогава. Инвестор обаче има претенции за уважавана и компетентна медия. Затова и ги запитах - зер моята скромна особа е твърде слаба да се опълчи на Великия Маг.
                        Това, че още нямам отговор от г-дата Инвестори ме огорчава доста. Бидейки многовариантна персона, пак предполагам повече от един вариант. Първият е, че си имат отношения с въпросния магьосник и не желаят да си развалят рахатлъка. От типа "оставяме го така, всяко чудо за три дни, ще мине и замине".
                        Втория вариант е още по-неприятен за хората Леков-и или каквито са там - сещаме се за какво става дума, но въобще не знаем какво да направим или напишем.
                        Третия е най-неприятен - изобщо не разбираме за какво става дума, толкова ни е акъла.
                        Момчета, излагате се. Даже аз, дето не се имам за кой-знае какво щях да измъдря нещо от сорта - "Мерси за отправката, ще питаме ПР-а на холдинга, някой отговорен фактор в КФН и ще публикуваме отговорите". Ама не, далече сме от Хюстън и няма връзка, нали момчета?

Аха-аха вече без уважение,
                        Петя Соколова

Коментар

Merlin, моите финансови възможности и приключения вълнуват само мен. И евентуално семейството ми, да речем. Аз не писах това обръщение към администриращите този форум понеже съм нещо разочарована, загубила или излъгана от тоя точно холдинг.
                          ...Извиянвай, малко ще прекъсна, че гледам Кошлуков при Коритаров /оперативка на МВР на живо, ей - не е за изпускане/...
                          После продължавам, обещавам.

Коментар

za suzhalenie ne vizhdam kak mozhe investor.bg da reshi problema. po-skoro ne mozhe... kazvam go ot sobstven opit, baia bogat, i ne samo ot psevdoborsichkata v sofia.
                            Petia, prava si napulno da pravish takova razgranichenie - no vsichko koeto chetesh tuk, na 99 % - da, ne po-malko ot 99 % e pulna spekulacia, MANIPULACIA, i izmama dori. ne e vinoven investor za tova. na mnogo mesta e taka (dori i v chuzhbina).
                            Resheniata sa 2 ! Ili vruchvash pari na niakoi nash broker da ti gi upravliava, i eventualno da ti izkara pechalba. Ili puk sama shte se gorish na ogunia - i taka shte se nauchish (kato pozagubish malko pari = cenata na uroka) da ne viarvash na vsichkite drebni moshenici deto manipulirat normalnite hora tuk.
                            V kraina smetka znachi zavisi dali krainata cel e da izkarash pari - i togava po-dobre dai na broker da ti suvrshi tova eventualno, ili iskash da nuachish nov zanaiat - za koeto se plashta...

Коментар

• До Investorbg

Investore,

ima li vazmoznost da se napravi taka che v dadena tema da se izkarat samo komentarite na opredelen uchastnik?? t.e. dnes naprimer me interesuva kakvo e kazal "don Carlos" i iskam da mu vidja poslednite 50 posta primerno??

Mislja che tova e polezno sortirane, njakoi ot uchastnicite imat cenni postove.

Коментар

• До Investorbg

Кога ще сложите търсачка за форума, това да намеря нещо ми отнема страшно много време!? Ще зарязвам този форум май?!

Коментар

Working...
                                X