mail.start.bg
Zdraveite. Ne znam dali tuk e tochnoto mqsto za preporyki kym poshtata, no..
Nqkoi neshta, koito zabelqzah - 1. nqma history; 2. kogato se registrira nqkoi, ne poluchava pismo za dobre doshyl
Tova ne izglejda koi znae kakvo, no qvno tolkova sym mu sviknal da go ima navsqkyde, che lipsata mu mi napravi vpechatlenie; 3. Nikyde ne uspqh da namerq info za max. razmer na attachments, za max. im broi, kakto i za max. razmer na pismata, koito mogat da se poluchavat/prashtat; 4. Nqma variant za izbor dali izpratenoto pismo da se zapishe v papka "izprateni" ili ne, a se zapisva avtomatichno. Pri tozi obem na predostavqnoto mqsto moje i da ne e problem, no vse pak nqkoi hora mogat da ne iskat da si zapazvat pismata; 5. Nqma buton, ot koito da mogat da se pokajat header-ite na pismoto. "Original" ne zabelqzah da ima syshtata funkciq..
Haresa mi tova, che e izchistena i nqma pretrupan dizain. Vse pak nqma da e losho da se dobavi nqkoi po-razlichen skin. I tova s kriptiraneto e mnogo dobro...
Tova e zasega. Uspeh!
Zdraveite. Ne znam dali tuk e tochnoto mqsto za preporyki kym poshtata, no..
Nqkoi neshta, koito zabelqzah - 1. nqma history; 2. kogato se registrira nqkoi, ne poluchava pismo za dobre doshyl

Haresa mi tova, che e izchistena i nqma pretrupan dizain. Vse pak nqma da e losho da se dobavi nqkoi po-razlichen skin. I tova s kriptiraneto e mnogo dobro...
Tova e zasega. Uspeh!
Коментар