IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук си плачат за голямата гума от рано сутринта...

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=9067&r=74255
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=986014#986014
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• При опит да получа комуникация с хора, разбиращи от бизнес бях нагрубен от модератор, който ми изтри темата без да ми даде обяснение каква е била причината и без да изкаже позицията на сайта, защо нормални теми като моята биват изтривани с лека ръка.
        В темата търсех съвет относно начини на финансиране на интернет сайт, като първо я пуснах в раздел със заглавие "... и съвети"
        След като беше изтрита от там, аз пуснах същата тема в раздел "Други". Оказа се, че пак имало някаква нередност, но не ми беше казано каква е тя. Беше обидно и некоректно. Моля да се вземат някакви мерки. Благодаря!

Коментар

• Каква е причината за изтриването на темата за екшън героите? Срещу правилата на форума ли е? Беше в отдих и развлечения...

Коментар

• Ей, платни с по 350 лв. студентчета - мушмуроци - защо закрихте хубавате тема за потъващият кораб?? Какво обидно имаше там?

Коментар

• Пичове, оправете си грешчицата в статията за отминалата рецесия в Германия:

Първоначалните данни на националната статистика за второто тримесечие на годината на 13 март

Коментар

• Я да видим дали в моя пост ще има нещо обидно?

Защо все още не се върти рекламата на БСП със секирата и самолета?

Тя беше доста обидна за мен и за над 50% от българските избиратели, а сега я няма ?!

Къдее е питам? Липсва ми/ни !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор
                  Когато има обидна дума или реплика в поста, ще се трие директно, без никакво обяснение.

Когато има преместено мнение или заключена тема, ще пишем основанието.

Когато мнението не е по темата, ще бъде премествано в съответната тема или директно изтривано.
                  този индивид-неандерталец ме е обиждал поне 100 пъти!!!
                  А зад всеки ник стои човек с чувства и емоции... достойнство

Първоначално изпратено от De Niro
                  Първоначално изпратено от be_google
                  ....
                  Турчин, нали знаеш кой дойде на власт
                  Можеш да ходиш да правиш сви*ки на Доган. Следващите 20 години това ще ти е бизнеса

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                    Получих лично съобщение от Оптик. Той е преснимал "Tomorrow's gold" на Марк Фабер и иска да ни я преостави за четене. Доколкото си спомням този форум имаше поща, в която се постваха подобни четива. Ще съм ви благодарен да ни дадете пощата и паролата или пък да посочите друго място, на което може да се ъплоуднат такива неща.
                    Проблемът е решен. Благодаря.

Коментар

Първоначално изпратено от Optic
                      Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от blah blah
                      Получих лично съобщение от Оптик. Той е преснимал "Tomorrow's gold" на Марк Фабер и иска да ни я преостави за четене. Доколкото си спомням този форум имаше поща, в която се постваха подобни четива. Ще съм ви благодарен да ни дадете пощата и паролата или пък да посочите друго място, на което може да се ъплоуднат такива неща.
                      не може ли boshko да я качи на сайта с финансова литература??
                      Пичове, да не ми пратите НСБОП за нарушение на правата на издателя
                      Оптик, не се притеснявай, аз ще свидетелствам в твоя полза ако се наложи. Сайта на Божко наистина е чудесно място за тази книга.
                      Добре, чакам инструкции...
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                        Първоначално изпратено от wannarock
                        Оптик, не се притеснявай, аз ще свидетелствам в твоя полза ако се наложи. Сайта на Божко наистина е чудесно място за тази книга.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Получих лично съобщение от Оптик. Той е преснимал "Tomorrow's gold" на Марк Фабер и иска да ни я преостави за четене. Доколкото си спомням този форум имаше поща, в която се постваха подобни четива. Ще съм ви благодарен да ни дадете пощата и паролата или пък да посочите друго място, на което може да се ъплоуднат такива неща.

Коментар

• ДПС пък е заложило само на един мажоритарен кандидат
                                Грешка пичове, оправете си статията.

Коментар

Working...
                                X