Подписът е коригиран, благодаря за сигнала.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Уважаеми модератори, има един индивид (Pyramid) с изключително вулгарен просташки "подпис", вече десетина дена:
"OMG", как са горещите вълни ? Дали не е, щото ни Импотех, ни Многолики вдигат самолета?
Може би не сте разбрали какво иска да каже?
Как бихте реагирали, ако някой запита вашата майка:
"Обливат ли те горещи вълни? Дали не е, защото мъжо ти е импотентен?"
Аз бих го смачкал като червей и изхвърлил на боклука.
Коментар
-
Стари Днес, 12:22
Manyface God"
Това съобщение беше изтрито от Amsterdamm. Причина: Много добре знаеш защо! Предупреждение!
И не ми пишете на "ти".
Обръщайте се с уважение към потребителите!
Изтрихте моя публикация безпричинно и не желаете, да посочите причината.
След като попитах това нормално ли е, ми отправяте предупреждение.
Щом на всички изтрити мнения посочвате причина, посочете причина и на това изтрито мнение, така е редно.
НЕ ЗНАЯ ПРИЧИНАТА, ЗА ТОВА ВИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ, ПОСОЧЕТЕ Я!The strongest stand last.
Коментар
-
Рекламата пречи
Рекламата на BenchMark, която се върти в дясната част на екрана - пречи на хората със зрителни проблеми, които , за да могат да четат са увеличили мащаба на повече от 100%
Всичко в дясната част остава невидимо (закрито от рекламата) и предизвиква силно негативно отношение към нея, а най-вероятно и към рекламодателя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕ, нещата се оправиха от вчера. Дано не се повтаря. Но според мен също не е от бисквитките, ами някъф експеримент по ограничаване на достъпа. Експериментатори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗдравейте,
Мисля че проблема не е в бисквитките!
Аз лично имам същия проблем: 95% от времето, в което се опитвам да отворя някоя тема от форума и ми се отваря празен екран!
Влязох и изтрих бисквитките на инвестора, но нищо не се промени!
Мисля, че има проблем в потребителските акаунти, защото когато не съм логнат си ги отварям без проблем!!!
Наистина да вземат да си оправят сайта и да видят от къде идва тоя проблем, че много е тъпо така...сега направо не знам как успявам да вляза и да напиша пост!
Коментар
-
Здравейте,
Мисля че проблема не е в бисквитките!
Аз лично имам същия проблем: 95% от времето, в което се опитвам да отворя някоя тема от форума и ми се отваря празен екран!
Влязох и изтрих бисквитките на инвестора, но нищо не се промени!
Мисля, че има проблем в потребителските акаунти, защото когато не съм логнат си ги отварям без проблем!!!
Наистина да вземат да си оправят сайта и да видят от къде идва тоя проблем, че много е тъпо така...сега направо не знам как успявам да вляза и да напиша пост!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнениеИзтриваш "бисквотките" на investor.bg. След това инсталираш Adblock plus (ако си с
firefox). След това посещаваш главната страница на investor.bg. С Adblock plus блокираш банера, че си разбрал са "бисквитките" БЕЗ ДА НАТИСКАШ ЧЕ СИ СЪГЛАСЕН. Презареждаш страницата, логваш и четеш и пишеш на воля.The strongest stand last.
Коментар
-
Една препоръка
Здравейте,
Моля колегите от Инвестор.бг да огледат внимателно секцията "Портфейли", която предлагат на своите потребители. Според мен тя се нуждае от съществен "ремонт". Вижте какво предлагат колегите от Инфосток.бг. Макар, че и към тях мога да отправя някои препоръки (например при ръчно въвеждане на нетен дивидент на акция да пресмята и след 2-ия знак след десетичната запетая) все пак техния портфейл с класи над вашия. Тук въобще няма опция за дивиденти, нито за ръчно, нито автоматично въвеждане. Няма възможност за ръчно въвеждане на лихви и комисионни, за корекция на лихви и комисионни и т.н. Това е най-основното.
Поздрави!Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар