IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

В настоящата ситуация аз не бих имал смелост да държа къс кабел под 1,7430...

Коментар

• NZD

Браво Варна днес си в кондиция

Коментар

• NZD

Благодаря!

Коментар

• NZD

6.75%

Коментар

• NZD

безимен, аз се разграничавам от мнението, че може да се правят прогнози за пазара. Моята стратегия е доста проста. Аз мога да се нарека стопогонител, или с две думи: над 1,7472 най-вероятно има стопчета, и то много. Моята цел е да се възползвам от тях и не смятам, че ако пробие това ниво отиваме 100% нагоре. Моята работа е да хвана импулса предизвикан от стопчетата. Сегашната ми позиция пък беше вдъхновена от неуспешния за момента тест на 1,7472 и съответно една от любимите ми конфигурации - понижаваща свещ с най-висок връх, също възможността за много къс стоп/реверс привлече още повече вниманието ми.
            Исках мъничко да опиша какво представлява играта ми. Всичко, което исках да кажа е, че анализите и прогнозите не са нещото на което бих се осланял.
            Работа и заплата?

Коментар

• NZD

Някой разбра ли лихвите в New Zealand?

Коментар

• GBP/USD

Варна, мисля, че си добър анализатор, но съм забелязал, че във Форума понякога гледат накриво, ако не си (съм) на тяхното мнение, като че ли пазарът се движи от мнението на някой си там - дребосък като мен!
                Не мисля, че пазарът се съобразява с конкретни цифри и съпротиви, подобна на цитираната от теб. По- скоро е добре да се анализират много и разнородни сигнали, какъвто за теб е стойността 1,7472.

Ние с теб сме спокойни, защото един от нас ще бъде прав! Да му мислят останалите...

Но да пожелаем успех на всички! ;-)

Коментар

• GBP/USD

безимен, ако кабела не пробие 1,7472 и дългосрочно и краткосрочно кабела е за скъсяване. By the way, късото ми кабелче от 1,7460 вече е повече от 20 пипа печалба.
                  Работа и заплата?

Коментар

• GBP/USD

Моето мнение е, ако няма промени в сегашното състояние на диаграмите и индикаторите, утре да залагам по- скоро на удължаване на кабела, а в дългосрочен план /доста по- дългосрочен/ двойката е за скъсяване.

Успех!

Коментар

• EUR/USD

Саше гледай и си изработи разумен ММ че с удоволствие да губиш пари

Коментар

• EUR/USD

egati zaspalata rabota-vse edno sme pri iaponzite

Коментар

• GBP/USD

Както днес вече казах кабела е далече от нивата, където наистина трябва да се купува яко. Отиграването на 1,7472(покупка) е просто защото умирам от тъпотия вече и все пак да играя нещо. Мен ако питате с този триъгълник кабела плаче за късо.
                          Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

много трудно валутите спечелиха последните 50-60 пипа , за което мисля от 50-60 п обратният път ще е бърз и лек ,плюс това награби япона
                            успех!

Коментар

• Коко

В момента се движи върху пивота на дневна на онзи индикатор за юг още , ако отлепи от нея и с утрешния бар само дълги.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

Дръпнах шалтера на кабела от 1,7460. Според мен си струва една къса със стоп реверс на 1,7477.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X