IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

koko dano da si prav,4e dnes ve4e na 2 pati ne mi izdarjaha nervite i vmesto da sam 400$ ot gore,sega sam 300$ nazad

Коментар

• USD/CHF

Аз мисля това досега за начало на трето вълна от някакъв импулс,но все пак е рано за такава голяма корекция от 50-60 п,редно е да мине 1,29,че тогава.........само мнение

Коментар

• EUR/USD

Аз съм дърт вълноброец и от тук 2080 ни трябва корекция 2020 и пак нагоре единствено затваряне над 21 ще промени плана, да не съм луд иначе два дена ги дабна тия дълги и ако се издъня ще се изям

Коментар

• EUR/USD

zna4i kato men.

Коментар

• EUR/USD

Трябва да пробие китайците сваршиха другите пари само с долари са се натъпкали вече , на дневна трябва да направи два равни бара близнаци - почти равни и после наистина имам чувството че ще се спусне , пак пуснаха слух на 80 продават затова спря тук.Голяма работа са слуховете , пак си плетат кошниците.Но казват пробие ли 1.2250 - не им вярвам , ако тръгне нагоре позиции ще имат само най-твърдите глави и отчаяните бикове ентусиасти.
            D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

po-dobre iz4akai malko da vidi6 dali niama da probie 1.2080

Коментар

• USD/CHF

Затворих дългите и отворих къси за 20-30п и после пак евентуално ще удължа

Коментар

• USD/CHF

Наистина голяма борба е днес,но се надявам еврото,в частност швейцареца да е победител!
                  За мен приключи(дано) корекционната вълна с от (в) с диагонален триъгълник,след което според теорията следва рязка смяна на посоката на движение,следователно движение надолу за Д/Ш.А може би така и става в момента....................

Коментар

• Коко

Това Петър ли е наистина!
                    D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

Такава борба на бикове и мечки не бях виждал от опита за пробив на 1.27 надолу

Коментар

• eur/usd

ааааааагггггггрррррхххх май изтече вътрешна информация?

Коментар

• eur/usd

Ами дано пробие, а ти марияне престани

Коментар

• eur/usd

Явно преди да поеме нанякъде пазарът изчаква решението на нашия Парламент за правителството

Коментар

• Slanchev Brjag

GGG - da , nomerat mi e sashtija 0888 260 775 - shte chakam da se obadish.
                              Uspeh na teb i vsicki Spekulanti

Коментар

• Slanchev Brjag

Извинявам се, стопа го сложих на 1,20 и сега го преместих на 1,2016
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X