IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• !

И пак поглеждам към правило №1: пазарът е алогичен!

Успех в алогичния пазар!

Коментар

• Е/$

1.1950 - според мен не актуално. струва ми се доста трудно достижимо поне за сега,

Коментар

• Е/$

грешка , исках да напиша 1.2150

Коментар

• Е/$

имайте предвид , че нивата 1.1950 и 1.2050 са опционни .......

Коментар

• gap

при мен няма гапове и аз съм на СТС -нямам идея или ги изтегли наново и ли дай рестарт
            успех НА ВСИЧКИ !

Коментар

• !

Не съм много конкретен, но на дневна EUR/USD в момента е в неутралната зона или "ничия земя"..., т.е. мисля, че може да поеме в двете посоки, ако трябва да се определя в "заспалата " ситуация /не бих отворил позиция, точно защото няма динамика/, по-скоро за нагоре /над 1,2080/ съм в близките часове, но ОСН. ТРЕНД СИ Е НАДОЛУ!

Без ангажименти!

Коментар

• EUR/USD

da

Коментар

• EUR/USD

Сашо, ти на СТС ли си, защото на мен цял ден ми прекъсват и правят гапове.

Коментар

• тренд и обръщането му

id2 тва е добре , че си успял да видиш и опрделиш посокота на тренда .Първо правило в форекс - не играй никога срещу тренда особенно ако имаш малък опит
                    Успех

Коментар

• EUR/USD

abe,takmo se pribiram i gledam gap.ne6to stavalo li e ili grafikite mi sa se skapali?

Коментар

• Fostar

ei segi4ka

Коментар

• Fostar

chuski i domati, koito ne iade, toi goliam ne ste da poraste.

Niki, pusni si skype-a.

Коментар

• id2

za kakvi pari govori6.. az sam na demo

Коментар

• supertrader

Дългата позиция в кабела ми беше затворена от профит/стоп с 30 пипа печалба. Не смея да градя дългосрочна дълга позиция, поради простия факт, че още сме в рейндж и нямаме сериозен(поне според мен) сигнал за покупка на дневна графика. И двете двойки според мен се консолидират, а имайки пред вид и нерозовият фундамент в Европа не съм голям фен на дългите позиции.
                              Работа и заплата?

Коментар

• тренд и обръщането му

добре де, нека вземем дневната графика на e/$, там се вижда, че тренда е надолу, но същевременно има сигнал за обръщането му. На 30м. графика кои сигнали ще играете-дългите или късите??
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X