If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Единствено пробив на 1950 ще гарантира че 4 е завършила на 2255 в общи линии пробив пък на това ниво ще тества критично ниво 1866 което ако падне ще ни закара на 17 нивата и надолу но пробив на 2260 ще направи картината класическа а класическа става ако имаме мин 2350 и макс 2650 а от там целите ще бъдат 1.1867-1.1720-1.1693-1.1525-1.1-0.95, не ме разбирайте грешно но за да имаме голям път надолу а той ще е голям ни трябва 24 нивата
Успехи
При азиатците, евентуално печеливша позиция ще е дълга долар йена със стоп под 111.10, лично аз съм дълъг в паундйена но евентуално ще удължа и там. Еврото надали ще пробие 70 но не е невъзможно със сигурност ще заблудят хората с тоя пробив но 2150 надали ще падне но падне ли яко сел с цел 60п следващите здрави нива започват от 2080 и са близки. Не се отказвайте от дългите идеи и не се заблуждавайте от падане на 2170, всички ще скъсят когато падне и това им е идеята
Успехи
dox затворих късите евра на +9 пипса и отбелязвам края на работната седмица. Желая ви приятно прекарване до петък аз повече нервите тази седмица няма да си късам. dox късмет при японците че са хиении КОКО утре ще ти пиша в кю-то кога ще се видим. Лека на всички
И аз съм на това мнение , очевидно приключва и движението от времето на търговския баланс на север е отчетено отново , реверсира вече до там предстои движение към дъното при пробив и на по полетгатия нов коридор , който ще се получи при евро-долар.Напълно е възможно да го пробие.А това в момента е движение-вълна при която ще се набута народа - истината е в категоричния пробив на върха и или на дъното на плоската корекция - най-голямо набутване и психоза би се получила при пробив на дъното на корекцията и от там да отпраши на север много сериозно хранейки се от стопове до 1.25 и от психоза на покупки до 1.3.Все пак Китай въобще не са си развързали юана и ще пускат печатницата на пари - ще интервенират , така че им предстои временно да успеят до момента в който загубят контрол и почнат да купуват долари , те само си мислят че ще купуват други валути нещо прекалено наивно има там.Ще се противят да го купуват сигурно и ще го изстрелят по този начин.
Коментар