IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD Weekly , alpari МТ4, metaquotesМТ4..

Някой да е забелязал разликата в седмичните графики на двата посредника?
    Луда работа....
    Би ли постнал някой своя EUR/USD седмична графика candlesticks в сайта, моля.
    CRS-Finance™

Коментар

• кабел

Зависи утре от лихворите на кралицата

Коментар

• кабел

Да напомня, че вълноброенето по метода на Хартли & си-е..., изискваше корекция на низходящия тренд на кабела след 20 юли /за което писах вече около споменатата дата/ - до 1,7969 /дори и по- нагоре го смятах: до 1,8154/. Нещо все не мога да ги оправя тези вълни... Индикаторите ми показват, че тече корекция на корекцията на низх. тренд /!/, т.е. движението за нагоре не е изчерпано и след сегашните нива от 1,7795. ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!
        Нямам възможност за редовни включвания във Форума, за което се извинявам.

Успех на всички!

Коментар

• eur

къде ще се изсипят еврата от1,18 и1,9 според мен/ пробив 1,23 и ако го задържи /,склонен съм да мисля към 1,25/26 и всичко си идва на мястото -летен рейндж 1,18-1,25/ справка посъщото време миналата година април -септември с малко разместване на дъна и върхове .
          даййте някое мнение ,лаф да става.
          успех!

Коментар

• eur/usd

...

Коментар

• supertrader

...

Коментар

• eur

Колеги това е новият брой на Currency Trader препоръчвам ви го.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur

S & P :

http://209.10.172.59/ext/sp/html/ana...&sid=9D2085100
                  http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• eur

имам предчувствието, че ще стигнем 1.25 и чак тогава надолу

Коментар

• dox

Честито и вземи се наспивай като хората , те този пазар не го затварят и затова няма и гапове през седмицата , с китайците обаче на глава не се излиза!Затова си пази и парите че нощес току виж интервенирали с пари колко му е !
                      D.Y.F-091066

Коментар

• eur

PUL подкрепям те Ама този път верно да пратиш картичка Dox наистина поздравления аз нямах нерви за цялото движение пък и нали уж съм в почивка от вчера ))
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

...

Коментар

• eur

sell 1.2316 stop 1.2355 target 1.2150

Коментар

• китай

почнаха почивките и си правят каквото си искат,мисля че ще обърне

Коментар

• китай

Пак лъжат обраха стоповете на дребните хорица при руснаците обаче нямаше много стопове и се забавиха по едно време сигурно са им казали че ще се разнесат поредните глупости за юана .Целта е ясна евтини долари и после и лихви.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X