If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По данни на банка BIS повече от 3.5 млн. човека /частни лица/ в целия свят ежедневно извършват финансови операции на стойност повече от 356 мрлд. долара. Средно, работещия на ФОРЕКС трейдер, се обезпечава с приръст на капитала 20 % на месец, което превишава 60 – 120% годишно!
Ето една любопитна информация от сайт-а на СТС
Колеги една молба понеже не съм във вкъщи някои с платформа на варчев да ми каже колко му е най-високата стоност на графиката предварително благодаря. Успех на всички. Очаквам сега да смъкнат долара за 1.2280 с цел тест от горе надоло на 1.2280 . Успех.
Жоро позволи ми да не съм съгласен с теб, аз чакам добри нива за скъсяване и излизане в почивка и много ще се радвам да са високи но не виждам път над 2650 засега, няма го на монитора, дългите над 2350-2420 вече стават рискови
Успехи
Колеги, от тук нататък преставам да играя сигнали надолу. Този пробив на 1,2254 за мен беше много важен и отваря пътя за нагоре. Естествено, че ще разглеждам движението като корекция и при първи сигнал на дневна ще цапардосам еврото с всичка сила.
Задържи ли над 1.23 това си е обръщане на тренда.Тепърва ще излизат ревизирани данни за шестмесечието. Не очаквам ново дъно до края на август. Петрола оказва жесток натиск на $. Според мен Е/Д се откъсна от еластичните нива около 1.2
Изглежда има такъв , защото при мен на седмична има гап , много голям оттатък във форума сигурно ги обсъждат по въпроса , четворката е пробна а има и други дефекти изяжда чертички около баровете понякога но не съм я виждал скоро.Но гапа който показва е жесток фигури :-)))
Коментар