IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ойро и компания

Нивата от 1,2270 до 1,23 са много подходящи за купуване на еврото, защото минималната цел от тук е 1,2540.

Коментар

• eur

probiem li 1.2280 sledvashtiat saport 1.2220-30

Коментар

• jpy

По данни на банка BIS повече от 3.5 млн. човека /частни лица/ в целия свят ежедневно извършват финансови операции на стойност повече от 356 мрлд. долара. Средно, работещия на ФОРЕКС трейдер, се обезпечава с приръст на капитала 20 % на месец, което превишава 60 – 120% годишно!
        Ето една любопитна информация от сайт-а на СТС
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• jpy

buy 111.24 stop110.90 target 112.40

Коментар

• Ойро и компания

Колеги една молба понеже не съм във вкъщи някои с платформа на варчев да ми каже колко му е най-високата стоност на графиката предварително благодаря. Успех на всички. Очаквам сега да смъкнат долара за 1.2280 с цел тест от горе надоло на 1.2280 . Успех.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Ойро и компания

прав си коко

Коментар

• Ойро и компания

сега американците може да го върнат

Коментар

• eur

Жоро позволи ми да не съм съгласен с теб, аз чакам добри нива за скъсяване и излизане в почивка и много ще се радвам да са високи но не виждам път над 2650 засега, няма го на монитора, дългите над 2350-2420 вече стават рискови
                  Успехи

Коментар

• Ойро и компания

Колеги, от тук нататък преставам да играя сигнали надолу. Този пробив на 1,2254 за мен беше много важен и отваря пътя за нагоре. Естествено, че ще разглеждам движението като корекция и при първи сигнал на дневна ще цапардосам еврото с всичка сила.
                    Работа и заплата?

Коментар

• eur

Задържи ли над 1.23 това си е обръщане на тренда.Тепърва ще излизат ревизирани данни за шестмесечието. Не очаквам ново дъно до края на август. Петрола оказва жесток натиск на $. Според мен Е/Д се откъсна от еластичните нива около 1.2
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• bnight благодаря

ауд йена да правим ли селл?
                        мнения?

Коментар

• софтуерен проблем

Изглежда има такъв , защото при мен на седмична има гап , много голям оттатък във форума сигурно ги обсъждат по въпроса , четворката е пробна а има и други дефекти изяжда чертички около баровете понякога но не съм я виждал скоро.Но гапа който показва е жесток фигури :-)))
                          D.Y.F-091066

Коментар

• bnight благодаря

забелязваш ли разликата между графиките, при мен(metaquotes) две свещи повече!
                            CRS-Finance™

Коментар

• CRS-Finance™

Коментар

• EUR/USD Weekly , alpari МТ4, metaquotesМТ4..

Колега дано това ти свърши работа. успех Dox може и да видим 100 пипса надоло но да видим какво ще им хрумне на братята хамериканци Успех.

Коментар

Working...
                                X