IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

ако някой следи GBP/USD ще ми каже ли дали това беше обиране на стопчетата под 1.8100 и сега нагоре?

Коментар

• EUR

Момчета, това си е движение на север. В края на месеца 1.25-1.26 и т.н. Внимавайте с късите. До коледа само нагоре. Не повече от една-две фигури надолу. И то моментно. Е, това е мое мнение и не ангажирам никого с него.
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• EUR/$

За мен въпросът стои по следния начин.
        В момента върви корекция на еврото, или завърши корекцията на долара.
        По-склонен съм да приема второто. Успех!

Коментар

• EUR

На 1.2412 ми се е изпълнила една къса поръчка и сега имам реверс на север. Очаквам го на 1.244 тая вечер. Лошо е че цял ден бях в движение и всичко бе на автопилот. Инак щях да клъвна повече.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• EUR

не затворих късите и сега ще чакам 2350 ипосле лонг,ако дойде ака не пак ще ги влача
            успех!

Коментар

• EUR

Що млъкнахте, да не напълнихте гащите?

Коментар

• GBP/JPY

Май си е за buy на 198.80

Коментар

• KOKO

vsi4ko ve4e mi se izqsni ,....i nai golqmo ydovolstvie ste te ...........................

Коментар

• GBP/CAD

Към Чикаго защо не купуваш от текущи нива-GBP/CAD. Мисля ,че момента е изгоден.

Коментар

• BNIGHT

БНИГХТ според мен стига с късите едва при ясен пробив на 2380 може да се гони къса но следващите цели надолу са много близки, ето плана ми който постнах вчера, но мисля че ще затворим над 24
                      Успех

"Извинявам се може и да греша, на мен целта ми се изпълни на 2450, с ГГГ често мислим еднакво но тук имам различия с неговото мнение.
                      Според мен имаме изпълнена цел и от тук 1.2280-50, разбира се на стъпки и те са 2435-2385-2330-2305-2290
                      След което и аз го виждам това 1.26, в същност това беше и идеята ми от неделя за която постнах графика.
                      Съжалявам мога и да греша но според мен следваща цел 1.2290, аз ще излеза от късата на половина на 2435 и на половина на 2390 и ще чакам пробив на 2380 за нова къса.
                      Отново ще купувам на 2290
                      "

Коментар

• GBP/CAD

buy limit 2.1460
                        Тук Караиванов е прав-2.29 е първоначална цел...
                        Поздрави!
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/cad

buy 1.4845
                          Вчера един папагал си чешеше езика,сега нещо се е загубил в мГлата...
                          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• trader.bg

id2,

Не знам, може и така да е. В интерес на истината не съм пробвал сериозно друга платформа. Аз съм си доста консервативен по принцип и сменям услугата само ако съм много недоволен.....

Между другото колеги, какво мислите за кабела? Вече е почти в областта препоръчана от Mizuho Bank за изгодно удължаване - 1.8050/80. Та се чудя какво да правя - доста пари направих от тоя кабел тая седмица и ме сърбят ръчичките, ама се колебая щото е петък..... Иначе бих скочил с двата крака в дългите.....
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• 15:30

KOKO прекрасно отиграване бих казал че налучка върхът какъв е плана от тук на татък ???
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• 15:30

На печелившите честито, задействан ТП на 1.2390 а на заядливците да не се отчайват другият път ще успеят пък те

Коментар

Working...
                                X