If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета, това си е движение на север. В края на месеца 1.25-1.26 и т.н. Внимавайте с късите. До коледа само нагоре. Не повече от една-две фигури надолу. И то моментно. Е, това е мое мнение и не ангажирам никого с него.
На 1.2412 ми се е изпълнила една къса поръчка и сега имам реверс на север. Очаквам го на 1.244 тая вечер. Лошо е че цял ден бях в движение и всичко бе на автопилот. Инак щях да клъвна повече.
БНИГХТ според мен стига с късите едва при ясен пробив на 2380 може да се гони къса но следващите цели надолу са много близки, ето плана ми който постнах вчера, но мисля че ще затворим над 24
Успех
"Извинявам се може и да греша, на мен целта ми се изпълни на 2450, с ГГГ често мислим еднакво но тук имам различия с неговото мнение.
Според мен имаме изпълнена цел и от тук 1.2280-50, разбира се на стъпки и те са 2435-2385-2330-2305-2290
След което и аз го виждам това 1.26, в същност това беше и идеята ми от неделя за която постнах графика.
Съжалявам мога и да греша но според мен следваща цел 1.2290, аз ще излеза от късата на половина на 2435 и на половина на 2390 и ще чакам пробив на 2380 за нова къса.
Отново ще купувам на 2290
"
Не знам, може и така да е. В интерес на истината не съм пробвал сериозно друга платформа. Аз съм си доста консервативен по принцип и сменям услугата само ако съм много недоволен.....
Между другото колеги, какво мислите за кабела? Вече е почти в областта препоръчана от Mizuho Bank за изгодно удължаване - 1.8050/80. Та се чудя какво да правя - доста пари направих от тоя кабел тая седмица и ме сърбят ръчичките, ама се колебая щото е петък..... Иначе бих скочил с двата крака в дългите.....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар