IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 15:30

Ето нещо интересно sell 1.2390 s/l 1.2483 t/p в неизвестност но мисля някаде около 1.2180 да излеза. Причини за вход пробив на МА20. И обръщане на МА-тата. Това най-добре се наблюдава на H1 и H4 графики. Другата причина е истощението на дневна графика и нуждата от корекция и третата но не маловажна причина положителният слап в двоиката. Успех на всички.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• trader.bg

netware5// с тях съм от май 2004 и те си имат кусури за дялане, мое мнение е, че СТС са по-добри ;-))
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

пробвай на страницата на Фед
        предполагам няма да има големи отклонения от процентите само следващият месец опек ще изкочат защото сега калкулират ссъпия петрол над 64 кинта
        успех!

Коментар

• брокери

На тях платформата им е WEB базирана. Не знам ползватли Java, но не ми е забивало досега. Единствените два недостатъка са:

1. Браузера ти трябва да е IE. С Mozilla не работи. За мен това е недостатък щото бягам при възможност от всичко майкрософтско като дявол от тамян!
          2. Графиките им не са готини. Аз лично ползвам външни графики - FXCM или NetDania.

Но има светлина в тунела - едно птиче ми каза, че ще пускат скоро и платформа за download - тогава ще се решат проблемите с браузера и графиките ще станат много хубави.

Вземи си едно демо и ги пробвай.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• EUR

Който купил, купил.

Коментар

Брагодаря nass, но ми трябваше това:

ТЪРГОВСКИ БАЛАНС ПО СТРАНИ: ДЕФИЦИТ В МЛРД $:
              - с Китай: $17.59 от $15.75
              - с ОПЕК: $7.75 от $7.27
              - с Япония: $6.95 от $6.58
              - с Канада: $5.40 от $4.75

Коментар

• брокери

te ne polzvat li java.ako e taka tq e dosta nestabilna pri volatilnost i predpolagam 4e redovno 6te zabiva a tova e po-zle ot rekotirrane daje poneje moje da se slu4i vuv vseki moment i ti prosto da gleda6 kak ti zaminavat pari4kite

Коментар

• потъващият кораб

Някой удавен еврофен?
                  Нема да се пуашите, шоуто едва сега започва...
                  ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

nass бих изчакал с дългите евра тия си направиха номера сега ще слизаме доста преди да видим нови върхове а пазара просто е извън всякаква логика . Успех на всички и приятен weekend от мен.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• брокери

Не че правя реклама, ама що не опиташ в Trader.bg? Ползвам ги на демо почти откакто работят, а на реал - от февруари 2005. Засега нямам забележки.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

мисля за лонго евро към 2370/80 и затворя част от късите-засега
                        успех!

Коментар

• брокери

pisna mi ot tiq selqni v STS. ne moje 4ovek da izleze ot poziciq pri 4 opita i po4ti lipsa na dvijenie.samo rekotirane prez 1 -2 pipsa.i stop ne moje da se sloji sega vuob6te gadna rabota.6te se smenq pak brokera.pozdravi na turguva6tite s tqh no ot 2 meseca prosto ne6tata pri tqh ne vurvqt

Коментар

================================================== !

International Trade !Consensus: !

Jun May ! $57.50 Bln !

Deficit: $58.82B $55.43Br ! !

Exports: $106.83B $106.78Br !Actual: !

Imports: $165.65B $162.21Br ! $58.82 Bln !

================================================== ====!

Коментар

Този път стана. Разполагате ли с детайлната разбивка на търговския баланс?

Коментар

• брокери

спасение НЕМА, хващай един брокер и се адаптирай към номерата му; по-просто идва да си нагласиш стила на игра към особеностите на брокера, отколкото обратното. Е, ако е хептем зле брокера, сменяй го, това е като интернет доставчика, не ти допада един-отиваш при друг...
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X