IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от $tambeto
    Първоначално изпратено от koko
    сега ни трябва нещо измамно че цацата да си помисли че сме селл обаче какво как ще го измислят незнам
    Или бай

Да има и тоя момент но ни остана несвършена работа горе Стамбе ама знае ли човек

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      сега ни трябва нещо измамно че цацата да си помисли че сме селл обаче какво как ще го измислят незнам
      Или бай

Коментар

• Интересно как ще стане номера от тук насетне, аз оня ден ви писах че сме в перфектно обирджииският вариянт, сега ни трябва нещо измамно че цацата да си помисли че сме селл обаче какво как ще го измислят незнам

Коментар

• Мечо Памукчиев

Да ама може , не ти е ясно как са зададени стоповете и дали не са по средна цена бид и аск.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
            Днес между другото на 2 пъти ми удря на канадеца стоп на 2пипса преди цената да го достигне .Нормално ли е според вас?От ИП ми казаха чесе получава при спред от 4 пипса.но аз не им вярвам.Някой имал ли е такъв случай?
            Пич, посредника ти е нагъл измамник, две мнения не може да има.
            ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Сеньорито

ЕвроДолар
              Бай зона 1.2640-60 Цел 100-200п идеалната цел е 1.2830 според мен преди следваща атака за тест на 1.24 дъното
              Успех

Коментар

Наближава трендлинията .Щевидя как ще се държи около нея и ще реша.
                ako ne probie 1.15

Коментар

• Днес между другото на 2 пъти ми удря на канадеца стоп на 2пипса преди цената да го достигне .Нормално ли е според вас?От ИП ми казаха чесе получава при спред от 4 пипса.но аз не им вярвам.Някой имал ли е такъв случай?

Коментар

• Malko sam short i v NZD ,imame danni tam po-kasno i ne se znae kakvo 6te izleze.Malko nepredskazuema e tazi dvoika v posledno vreme. 4udq se dali da ne zatvorq sega. Kakvo vi e mnenieto kato cqlo za Kiwi/US$?

Коментар

• Наближава трендлинията .Щевидя как ще се държи около нея и ще реша.

Коментар

БРАВО МЕН МЕ ДОСТРАША ПРИЗНАВАМ.
                        E,ne sam riskuval s mnogo.4estno kazano o4akvah da dostigne 114.10 i ot tam da skasqvam,no ne izdarjah i selnah po-rano ,a to se okaza po4ti varha (za sega) .

Коментар

• БРАВО МЕН МЕ ДОСТРАША ПРИЗНАВАМ.

Коментар

Някой игра ли канадец от 1.14
                            sellnah malko na 1.1398 ; t/p za 12.90 sam se prigotvil,no 6te vidim.Radvam se 4e go hvanah .

Коментар

• Някой игра ли канадец от 1.14

Коментар

• Нещо се опитва на горе, май еврото
                                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

Working...
                                X