If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно как ще стане номера от тук насетне, аз оня ден ви писах че сме в перфектно обирджииският вариянт, сега ни трябва нещо измамно че цацата да си помисли че сме селл обаче какво как ще го измислят незнам
Днес между другото на 2 пъти ми удря на канадеца стоп на 2пипса преди цената да го достигне .Нормално ли е според вас?От ИП ми казаха чесе получава при спред от 4 пипса.но аз не им вярвам.Някой имал ли е такъв случай?
Пич, посредника ти е нагъл измамник, две мнения не може да има.
Днес между другото на 2 пъти ми удря на канадеца стоп на 2пипса преди цената да го достигне .Нормално ли е според вас?От ИП ми казаха чесе получава при спред от 4 пипса.но аз не им вярвам.Някой имал ли е такъв случай?
Malko sam short i v NZD ,imame danni tam po-kasno i ne se znae kakvo 6te izleze.Malko nepredskazuema e tazi dvoika v posledno vreme. 4udq se dali da ne zatvorq sega. Kakvo vi e mnenieto kato cqlo za Kiwi/US$?
E,ne sam riskuval s mnogo.4estno kazano o4akvah da dostigne 114.10 i ot tam da skasqvam,no ne izdarjah i selnah po-rano ,a to se okaza po4ti varha (za sega) .
Коментар