IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/C$

kakvi krasoti pravi kanadeca samo.

Коментар

• Правилният вход за отиграване на мечи флаг, ако е това животно е под 2700, другият вариянт е като митака от 2727-30 но както правилно бнигхт отбеляза тук трябва стоп

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
        Първоначално изпратено от mitak1969
        Задейства ми добавка на 1,2728 средна цена на късата ми 1,2724 ,нямам стоп.Ще дебна ръчно ако тръгне на горе
        Митак, сложи и стоп че нещо движението не ми харесва. Може да пробваш отиграването което описвам но сега ще дебнем за вход в къси и в момента в който ми изкочи вход-а по система ще се постарая да го напиша за момента по системата вход-а е на 1.2711 но мисля че ще имаме нов връх и това ще измести вход-а. Все пак съвета ми към теб е сложи един стоп на тази позиция. Успех.
        Благодаря за предупреждението, успех
        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
          Задейства ми добавка на 1,2728 средна цена на късата ми 1,2724 ,нямам стоп.Ще дебна ръчно ако тръгне на горе
          Митак, сложи и стоп че нещо движението не ми харесва. Може да пробваш отиграването което описвам но сега ще дебнем за вход в къси и в момента в който ми изкочи вход-а по система ще се постарая да го напиша за момента по системата вход-а е на 1.2711 но мисля че ще имаме нов връх и това ще измести вход-а. Все пак съвета ми към теб е сложи един стоп на тази позиция. Успех.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Задейства ми добавка на 1,2728 средна цена на късата ми 1,2724 ,нямам стоп.Ще дебна ръчно ако тръгне на горе
            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• KOKO може и да мина да поспорим. Иначе според мен сега е идеален момент за първата част от моя план а именно Sell със стоп 1.2785 и таргет 1.2590. Успех.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Колегата БНИГХТ, има май малко амбициозни цели но може и да е прав, обикновенно когато той дойде в офиса ми и има такава ситуация се джавкаме и спорим в такива моменти, но тъй като не е до мен няма да споря с него хехе все пак наистина внимавайте защо е възможно и да сме в бай ден

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                  Здравейте на всички.Не мислите ли че еврото тръгна малко преждевременно нагоре или му е време вече?
                  50% korekciq 2777-2676

Коментар

• Добро утро на всички. Han Krum за момента може да се съглася с теб че е обир на стопове но всъщност движението до момента се развива като нормална корекция като целта на тази корекция беше нивото 1.2731. Ключовите нива днес според мен са 1.2778 което ще отхвърли варианта това да е само корекция и ще постави на масата варианта с покачване до 1.2830. Където евентуално може да формираме H&S на H4 графика. Въпреки това за мен покачването за момента приключи на 1.2729 макар че бих изчакал да видя бара на H4 как ще затвори. Иначе реално от 1.2729 брой 100 пипс-и ще видиш къде е следващата цел на това движение. Възможно отиграване според мен (в момента курс-а е 1.2715) SELL от текущи нива стоп/ревърс на 1.2785 профит 1.2590. Профит на Ревърс-а 1.2830. Селл стоп на 1.2830 със стоп на 1.2865 Таргет на тази поръчка по H&S 1.2460. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                      Здравейте на всички.Не мислите ли че еврото тръгна малко преждевременно нагоре или му е време вече?
                      Отново малко теория.

Искам да ви обърна внимание на възможна формация мечи флаг, как се отиграва на всички е ясно, хубавото на тая формация е лесното фиксиране на нивото за изход. Ако стане
                      Успех

Коментар

• PLP все ми се струва и иска, че е обиране на стопове. Успех

Коментар

• Здравейте на всички.Не мислите ли че еврото тръгна малко преждевременно нагоре или му е време вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j

Kolega Brus ,ne te savetvam ako si na4inae6t da igrae6 tazi valutna dvoika .No vse pak 6te ti kazha mnenieto si.Principno az sam pesimist otnosno paunda .Smqtam 4e korekcii v severna posoka (GBP/$) 6te badat ograni4eni ot 1. 8535/55 .Nivata na koito sme v momenta sa kliu4ovi ,no za posoka iug (pri GBP/USD) .Otnosno NZD/USD smqtam 4e dvoikata vazhodq6to e ograni4ena ot 62.10/30 .S dve dumi be6e po uda4no tuk (GBP/Kiwi)da se vleze na short ,kogato paunda be6e visok.Tova mi e mnenieto v ob6ti linii.

Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                              KOKO,

Не искам да се меся в играта на по-добри от мен, но искам само да ти кажа да внимаваш с късите на евро/на. Има сериозна вероятност на ударим 150 до края на месеца!
                              (а защо не и 152 през нач на август)

УСПЕХ
                              Благодаря за предупреждението СПЕКО

Коментар

• Първоначално изпратено от brus
                                Добро утро, колеги бихте ли ми дали някакъв линк с по- дългосрочен икономически календар.
                                Dep-j виждам, че се интересуваш от кивито, би ли споделил мнението си за двойката паунд/киви ?

и както казват колегите от таксиметровия бранш :
                                ЛЕКА и ДОХОДНА!
                                Kolega Brus ,ne te savetvam ako si na4inae6t da igrae6 tazi valutna dvoika .No vse pak 6te ti kazha mnenieto si.Principno az sam pesimist otnosno paunda .Smqtam 4e korekcii v severna posoka (GBP/$) 6te badat ograni4eni ot 1. 8535/55 .Nivata na koito sme v momenta sa kliu4ovi ,no za posoka iug (pri GBP/USD) .Otnosno NZD/USD smqtam 4e dvoikata vazhodq6to e ograni4ena ot 62.10/30 .S dve dumi be6e po uda4no tuk (GBP/Kiwi)da se vleze na short ,kogato paunda be6e visok.Tova mi e mnenieto v ob6ti linii.

Коментар

Working...
                                X