IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миии лимита ми е на 1.7465(там имам едно фибоначи), но не отричам, че може да се тества дъното. Просто не ми се рискува да обърне малко преди тази цел...
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• GBP/USD

някой има ли идея докъде може да пада паунда.по мои изчисления излиза,че или трябва да спре до 1.7560 или да тества дъното от 20.07-1.7270.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
        Първоначално изпратено от Ajax4o
        А аз имам една "малка" къса на кабела с една добавка...двете са на +122 пипа ама гоня цел 1.7465 ... идей да имате по въпроса?
        Хубави позицийки имаш, ама мен кабела да ти кажа честно ме е страх да го играя, много големи движения прави, а сметката ми е доста малка.
        Разтоварих добавката на +89 пипа; То и аз го ръгам кабела с малко еденици ... а и все пак гоня голямата риба. Сега малко ме е яд, че разтоварих по-раничко, но лоша печалба няма, така че ще спя блажко
        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
          А аз имам една "малка" къса на кабела с една добавка...двете са на +122 пипа ама гоня цел 1.7465 ... идей да имате по въпроса?
          Хубави позицийки имаш, ама мен кабела да ти кажа честно ме е страх да го играя, много големи движения прави, а сметката ми е доста малка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
            Малка дълга позиция в EURUSD от 2034, стоп 2022, цел около 40 пипа
            България Над Всичко

Коментар

• Малка дълга позиция в EURUSD от 2034, стоп 2022, цел около 40 пипа

Коментар

• EUR/USD

ПОЗИЦИИ :
                EUR/USD
                Sell - 1.2490 ; 1.2180 ; 1.2124 ; 1.2073 ( Открити )
                Limit Sell - 1.1950 ; 1.1863
                ------------------------------------
                Очаквани събития:
                Дни на дъна - 2005г.
                ..... 03.10 ; 08.10 ; 13.10 ; 18.10 ; 23.10 ; 28.10 ; 02.11 ...
                .....................................
                Дни на върхове - 2005г.
                .... 29.09 ; 05.10 ; 11.10 ; 14.10 ; 17.10 ; 20.10 ; 24.10 ; 28.10 ; 01.11 ; 09.11 ; 17.11 ; 21.11 ....
                .....
                Важни дни : 03.10 - 13;30ч. ; 06.10 и около 17-18 Октомври .
                .....
                Считано от днес : След около 70- 75 работни дни предполагаемо обръщане на тренда.

Коментар

• Почна сезона на сватбите в Индия и златото скочи до 471$
                  А иначе ми се зави свят да гледам една седмица едно и също от Евро/Долар...В цялата ситуация има една идея че се продават Евра но не се купуват долари ,а злато ... - нищо чудно и така да е ....
                  А иначе се коментира че националните банки почват да продават долари.

Коментар

• Re: vapros

Първоначално изпратено от PPP
                    Първоначално изпратено от asen
                    Zdraveite kolegi imam edna molba ako niakoi moge da mi kage niakoia demo platforma na koito moga da targuvam opcii ste sam vi blagodaren.uspeh na vsi4ki
                    www.refco.com
                    blagodaria

p.s.4estito na wsi4ki fenove na CSKA az li4no ste trapna oste 30 min za edin drug otbor ot Plovdiv

Коментар

• Re: EUR

Първоначално изпратено от supertrader
                      Не го продавайте много , че на 5 минутка дава цели от по 3-4 фигури на юг и как се пробива такава съпротива , не е нормално редно е там да ги ситни за по 70-80 пипса най-много.

Triabva da po4nem 3 ta goliama s celi 1.2728 moje i da ima novo dano no niama da e dale4no, tova ne e predpostavka za targovia

Коментар

• Re: rider

Първоначално изпратено от supertrader
                        Браво ако си и без стоп , защото слезе само за да им ги вземат , и го затваряй с печалба че сигурно ще слезе с фигура още за да си намери дъно , няма да е сега обаче за днес май го биха достатъчно.
                        Ще почакам още малко и ще видя.
                        успех

Коментар

• rider

Браво ако си и без стоп , защото слезе само за да им ги вземат , и го затваряй с печалба че сигурно ще слезе с фигура още за да си намери дъно , няма да е сега обаче за днес май го биха достатъчно.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• EUR

Не го продавайте много , че на 5 минутка дава цели от по 3-4 фигури на юг и как се пробива такава съпротива , не е нормално редно е там да ги ситни за по 70-80 пипса най-много.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Труден мач... ЦСКА-то.
                              Май пробив надолу при еврото тая вечер няма да има?
                              Дано и немците не пробият.

Коментар

• кабела

Дълъг от 1,7603

Коментар

Working...
                                X