IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Don Tony
    Заради Варчев май ще изпусна нивото за покупка
    Don Tony няма страшно.Цял ден ще го продаваме.Ще има за всички. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
      Заради Варчев май ще изпусна нивото за покупка
      :-l/

Коментар

• Re: vapros

Първоначално изпратено от asen
        Zdraveite kolegi imam edna molba ako niakoi moge da mi kage niakoia demo platforma na koito moga da targuvam opcii ste sam vi blagodaren.uspeh na vsi4ki
        www.refco.com
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Заради Варчев май ще изпусна нивото за покупка

Коментар

• vapros

Zdraveite kolegi imam edna molba ako niakoi moge da mi kage niakoia demo platforma na koito moga da targuvam opcii ste sam vi blagodaren.uspeh na vsi4ki

Коментар

• Първоначално изпратено от ne0n
              В момента сме пак там от където започна седмицата и невярвам така да свърши .Смятам че тази нощ ще се опитат да пробият 1.2080 .Работата ще я свършат азиатците и сутринта може би ще сме над 1.2100.Пък и все още се очаква реакцията там от изявлението на главата на японската банка - Тошихико Фукуи.
              Вижда се че опитите на долара да пробият 1.1950/60 остават напразни, до сега с тия новини 100 пъти да бяхме под тези нива .Явно ще хващаме асаньора за нагоре ,поне така мисля....
              Трябва ни нещо 1.2110-30 откъдето ще стане ясно но зависи и 1.2080 как ще се държи, абе както казва пиво опитваме се да ловим дъна и върхове ама няма как да се отучим

Коментар

• В момента сме пак там от където започна седмицата и невярвам така да свърши .Смятам че тази нощ ще се опитат да пробият 1.2080 .Работата ще я свършат азиатците и сутринта може би ще сме над 1.2100.Пък и все още се очаква реакцията там от изявлението на главата на японската банка - Тошихико Фукуи.
                Вижда се че опитите на долара да пробият 1.1950/60 остават напразни, до сега с тия новини 100 пъти да бяхме под тези нива .Явно ще хващаме асаньора за нагоре ,поне така мисля....

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от ne0n
                  Крайно време е да хващаме на някъде ,твърде дълго май се задържахме на този нива.Първо бих искал да тръгнем на север .. ,но ще я видим каква ще стане.
                  До тук е класика тройно дъно- ако го направи - което да рисува нова трендлиния ама ако падне надолу става сложно
                  На мен все ми се струва, че на часовия имаме изместен триъгълник, на който сега ще почнем да формираме последната вълна "е" нагоре. Може и да не съм прав, но досега нещата с малки отклонения се вместват в такава схема.

Коментар

• Една прогноза от днес
                    http://www.elliottician.com/showtecd...did=584&ncid=2

Коментар

• Първоначално изпратено от ne0n
                      Крайно време е да хващаме на някъде ,твърде дълго май се задържахме на този нива.Първо бих искал да тръгнем на север .. ,но ще я видим каква ще стане.
                      До тук е класика тройно дъно- ако го направи - което да рисува нова трендлиния ама ако падне надолу става сложно

Коментар

• Крайно време е да хващаме на някъде ,твърде дълго май се задържахме на този нива.Първо бих искал да тръгнем на север .. ,но ще я видим каква ще стане.

Коментар

• Еур Бай 1.2015 тук някъде трябва да прави последно дъно и ракета нагоре хеджовете ми са под 1990

Коментар

• Ха здрасти на форума!Отдавна не бях писал и не бях играл..
                            Ама много интерес има в тоя CAD ..

А колкото до GBP/CAD нещо не го виждам чак толкова високо...

Коментар

• Re: gbp/cad

Първоначално изпратено от PUL
                              мисяля че gbp/cad трябва да се атакува от 2.0600 стоп 2.0400 таргет 2.1150
                              На 2.0660 тества едновременно канал на седмична и най ниско дъно, технически трябва да цели 2.2555 даже от там но фундамента е много против незнам ако стигне 2.0600 дали ще има откат непознавам този крос много добре.
                              Успех

Коментар

• прогнозки

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Working...
                                X