If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, според мен в момента USD/CHF си плаче за продажба със стоп 1.3030/50 по избор, добавяне под 1.2980. Респективно еврото също обръща и тръгва нагоре.
Е много ми хареса това предвиждане.Аз съм дълъг на Д/Кад от вече 1 месец със средна цена вече 1,1725.Днес понакупих въпреки предвижданията за спад под 1,15.Все пак имам и стоп на покупките на 1,1649.Ако имаме късмет 1,1577 да е дъно,то следва наистина здраво качване,за което ме тревожи само стойността на суровия нефт.Но да видим.....
Не бързай,колега,долара засега коригира и се чака движение на двойката надолу.Паунд/кад е правопропорционална на паунд/долар и долар/кад.Ако почне да пада кабела,дали П/Кад ще се качва?
Не ги слушай какво говорят гледай ги какви ги вършат!
На мен ми стана интересно ! Не това , че е сбъркал ( на всеки се случва ) , а това , че от края на зимата насам слушам или чета най разнопосочна инф. от медиите Първо казах , че Бъфет минал на къси и продава Евро , а само след 3 - 4 дни , че продава яко Долари . Изглежда второто е било вярно . Това БГ журналистите са най големите олигофрени , слабопамени и тъпи същества .Само децимарий ще ги оправи . По Сталински
Грийнспан или Бъфет? – Азия избира гуру
...........
Вильям Песек, Bloomberg News
Перевод Соболевой Натальи,
ДЦ Е-Капитал
............
Нема българи тука, всеки преписва и си дава източника...
В основата е Bloomberg.
По-интересно е докога ще падаме, кой може да каже? Поп.касата нещо дават за йената, може тя да бъде двигател заедно с юана, тия с дръпнатите очички колко пъти са правили разни неочаквани бели.[/url]
Благодаря,ще проверя и това.
Пуснах си спайбота и ми намери проблеми,които изтрих.
Благодаря
Поздрави
Марио,здравей,
1.щом си бъркал в биоса и незнаеш какво си ъпдейтвал,трябва да махнеш батерията на дъното и след около 20 секунди пак да я поставиш или при поставена батерия трябва да дадеш накъсо най близко намиращите се до батерията два вертикални на платката извода;
2.щом си поставил нова памет-примахния и виж резултата какъв е,ако всичко е наред,това означава,че или допълнително поставената памет е несъвместима или дъното като цяло на поддържа сумарната памет от двете платки,които си поставил;
3.ако си направил точка 1 и 2 и пак ти дава ERROR SYS32,това означава,че задължително трябва да форматираш дяла на харда в който се намира уиндоуса и да го инсталираш отново.Според мен нямаш кой-знае колко буби но нейсе.....
Ако искаш да си запазиш информацията,сложи този хард на друг компютър,на който задължително има инсталирана антивирусна програма,която е ъп-дейтната и тогава има вероятност да изтеглиш информацията от (ЗАРАЗЕНИЯ) диск на 99%,като предварително провериш за вируси на диска ,който си сложил от 1-вата машина.....
Ако и това не помогне,спокойно можеш да се обадиш на специалист.....
Все пак опитай тези варианти,дори и нищо да не стане,бъди сигурен,че си набрал опит за да можеш да се опиташ да се справиш следващия път.....
Не се отказвай!!!!!
Пожелавам успех на всички.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Благодаря,ще проверя и това.
Пуснах си спайбота и ми намери проблеми,които изтрих.
Благодаря
Поздрави
проблемите,които си изтрил със спайбота нямат общо със сис.32,но рама най-лесно можеш да провериш като пуснеш някоя доста натоварваща игра(за предпочитане над 1-1,5гигаб.) и играеш около час ако не те изхвърли или рестартира,значи проблема не е в рама.
Коментар