IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• имам въпроси към по опитните участници на Форекс

за Тошо: виж www.globalcap.com , за минито искат $250 депозит.
    тва са 4 лота по $50 от депозита(един лот отговаря на $10 000) и $50 остават за маржин. съотношението е 1:200. Спреда usd/eur е 4 пипса) ,комисионна 4 долара за отваряне и затваряне на позиция.
    за повече инфо ми пиши на t_slav@hotmail.com

Коментар

Петре,
      да ти кажа, заради тебе не питах тука, къде човек (от БГ) може да си отвори мини ФОРЕКС акаун - за лотове от 10 000.
      И да ти кажа, не защото се притиснявам да ми напомнят колко съм тъп - аз това си го знам. Не се дразня дори и от това че има много умни хора или такива които се мислят за много умни, направо велики.
      Даже не завиждам и на преуспяващите, още по малко на тези които претендират за такива.
      Но много ме дразни липсата на възпитание и толерантност в хора за които се предполага че трябва да ги имат.
      Е така и така се обадих - някой да ми препоръча брокер за miniFOREX акаунт?

Коментар

Слави, явно нямаш и бегла представа как функционира Форекс МК. Един съвет от мен който се надявам да ти е полезен.
        Не само Японската ЦБ, а която и да е друга не съобщава кога и на какви нива ще интервенира, защото при интервенция елементът на изненада е основен за да има някакъв ефект. Форекс МК отваря в понеделник 01,00 часа и приключва в петък 23,00 часа. - българско време. През този период (докато работи) на пазара може да се случи всичко и по всяко време. ЦБ-ки не са задължени да обявяват дали, кога и с какви суми са присъствали на пазара (интервенирали).
        По принцип всеки който разполага с голям ресурс може да се каже че е интервенирал (поне2 млрд $). Например Сорос в началотона 90-те направи 1,1 млрд $ като попиля "Кабела" от 2,02 до 1,35 само за 3месеца.
        Това също може да се нарече интервенция само че със спекулативен мотив. Но за да не се бъркат начинаещите играчи на товамусе вика "СПЕКУЛА", а на намесата на ЦБ на пазара "ИНТЕРВЕНЦИЯ".
        И в двата случая целта е една - да се постигне желаният курс-таргет, но мотивът е различен.
        При спекуланта целта е да направи печалба, докъто при ЦБ е да не допусне рязката обезценка/поскъпване на дадена валута поради ред причини.

Коментар

za Slawi - po wtoriq wypros:
          връзката м/у борсовия индекс и вал.курс е доста слаба / справка - мин. седмица eur/usd. Мисля 4е превес има техни4еския анализ. за еврото доста индикатори со4еха надолу е резултата е налице )

Коментар

p.s. този втория е много добър. има вси4ки възможности на комерсилния софтуер , а даже и пове4е. )

Коментар

За тези на който не му се дават $$$ за Charting software - този е сравнително добър:
              http://www.fxcm.com/FinanceChart.htm
              А също и този е с 15 дни демо:
              http://www.fin-trade.com/English/DL.htm
              след това пробния период може да си го захранвате с данни от фаил.

Коментар

За Слави - Японците интервенират по всяко време, не само през тяхното работно. Досега се опитваха да спасяват 117.00 , Тази седмица мисля 4е ще пазят 116.00 нивото.

Коментар

За Петър:
                  Между другото не съм питал кога ЩЕ интервенира някоя ЦБ.Не ми приписвай въпроси които не съм питал!

Коментар

И от къде ти хрумна че съм питал кога

Коментар

Ами те са няколко въпроса бе БЕЗУМНО УМНИЯ И ДЪЛБОКОМИСЛЕННИЯ! Толкоз ли не разбра.Първият например е: в японско работно време или постоянно? Занеш или не знаеш?
                      И така натаък, има и други въпроси.
                      Пояснение за праволинейно мислещите(надявам се да е бил само Петър): Ако не в реално време,то 2-5 часа след това,има ли инфо или не? Със сигурност банката го обявява публично(по закон),въпросът е кога ,след 2-5 часа или след 24 часа.
                      Който не знае може и да не отговаря.
                      Благодаря за вниманието.

Коментар

Абе Слави.Ако някой знае отговорът на въпросите ти кога ,с какви суми и коя ЦБ ще интервенира на пазара,то в този сайт всички щяха
                        да са милионери в $.Аз лично съм готов да платя 90% от печалбата
                        си на този който ми даде такава информация и тя се окаже вярна,
                        но ако не е той да носи загубите.
                        С една дума ВЪПРОСЪТ ТИ Е БЕЗУМНО ТЪП И БЕЗСМИСЛЕН.

Коментар

в момента казват че японската центр.банк интервенира купувайки USD срещу JPY.Кога го прави? Само в японско работно време или постоянно.И съответно забелязвате ли движение на курса USD/JPY в зависимост от това дали в японската борса е отворена? И още има ли някво инфо в реално време за това кой банки кога купуват/продават,какво и колко?Имам предвит www адрес някъв.
                          Също знаете ли от къде да намеря курсовите на основните валути за по дълъг период от време,последните две-три години ,1-минутните курсове или поне 5-минутните.
                          Благодаря за вниманието

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

oops. maj ше се откажа от това, може да пробие support-a i да падне още , ako и eur/usd падне под .9100

Коментар

аз предлагам за понеделник buy eur/jpy около 106.20, ако спадне до там де. с таргет 109. s/l около105.90

Коментар

а какво ще кажете за GBPUSD Sell 1.4572 , със цел 1.445

Коментар

Working...
                                X