IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FX

Sell EURO 9215 i 9245 stop close above 9245, buy Euro 9070 i 9000 stop close below 8990 or intraday break 8985. 5.10.2001.
    Buy Aussie 4970 stop close below exit 5020, sell 5073 5.10.2001

Коментар

• FX

good job, petar

Коментар

• имам въпроси към по опитните участници на Форекс

Адаш,ако си ме послушал и си изчакал до днес(в момента 0,5025/30)
        и не си сложил профит на 0,4990,то ще имаш повод за един приятен и
        самодоволен уикенд
        Очаквам евентуална корекция до 0,4960/70 и там отново купувай,но
        остави ордер за понеделник,не си разваляй уикенда с излишни притеснения.Сложи и стоп на 0,4930 и ордер за нова покупка на 0,4890
        Успех

Коментар

Адаш направих го на 0,4939 и бая нерви брах с тоя австралиец.Ама маи ще я бъде работата.

Коментар

Има negative divergence на ADX на GBP/USD. Като се има пред вид, че и рязко е паднал и е около 20, може да се очаква кабела да го последва. На 1 октомври имало и sell сигнал от Slow Stoch. Като за начало е възможно да отиде поне до 1.4530. Все пак трябва да се помни, че може да има неочаквани политически фактори.

Коментар

Умник ,жалко че не заложи на австралиеца,но все още не е късно.
              Последващи таргети 0,5030 , 0,51 , 0,5190/5220 и 0,5350

Коментар

• USD

С очакването на започване на военни действша на територията на Афганистан и като цяло на започване на масирана атака от страна на САЩ.Според "Нюзуик" ще се започне с въздушни удари по складовете с опиум в Афганистан.

Коментар

• USD

Как така стана, че долара толкова се засили през weekend-a?

Коментар

• Книгата "Прогнозиране на финансовите пазари" - Тон

Скоро я имаше на книжарницата на Стамболийски срещу М-вото на здравеопазването или до М-вото на културата. (Има и такова? ;-)) Защо ли?)
                    Книгопощата на Капитал има линк някъде из www.capital.bg

Коментар

Un-informed, в кои книжарници все пак може да се види книгата... благодаря!

Коментар

Абе аз сам много голям тъпак/глупак/ ,Хубаво бях предложил преди няколко дена byu eur/jpy на 106.20 , ама ме хвана страх и се отказах. А тя каква стана )

Коментар

Не се занимавайте с aud/usd. Моного лошо удря през ръцете. Когато си мислите, че е в uptrend, той е в down и обратно.

Коментар

Buy Aud/Usd at 0,4855/65 S/L at 0,4815 P/T 0,5030/50 and next target is 0,52

Коментар

Това пък от къде го видя ), Ако е от charta na globalcap.com не му вярвай ). Използвай този : http://www.fxcm.com/charts.html - charta е същия , но я няма тази дупка в курса , И при другите валути в globalcap.com има такива неверни данни.

Коментар

Abe momcheta werno li EUR e udrqlo 0.57 minalata godina po towa wreme i kakvo se e sluchilo w sysytnost?

Коментар

Working...
                                X