IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Моите поздравления на Делтасток за обяснението. Имаше нужда. Сигурно до няколко дни ще дойда да си открия акаунт при вас. А колкото до системата - отдавна съм отчел огромното предимство да не работиш с тежки java аплети, което дава вашето Супер мини.

Коментар

Уважаеми господа, решихме да се намесим и ние в дискусията относно комисионните които събираме при търговията с валута чрез един от продуктите, които предлагаме - FX-super mini, с цел изясняване на някои недоразумения.
      1. С намаляване на спреда от 10 пипса на 5 пипса + 1 лев комисионна на лот на практика намаляваме спреда си на котиране от 10 на 7.27 пипса (при курс USD/BGN 2.2000), ако включим комисионната под формата на пипсове в спреда. В този смисъл комисионната за 1 round turn при търговия с 5 лота (10 000$) не превишава 4,50$, както впрочем е при повечето брокери предлагащи forex с малки лотове.
      2. Клиентите могат да избират по кой от двата начина да търгуват още при сключване на договора (на 10 пипса или 5 пипса + 1 лв комис.)
      3. Не е еднозначно при поставяне на стопове и лимити дали спреда на котиране е 10 или 5 пипса.
      4. Не работим през Global Capital, Cms-forex или който и да било друг дистрибутор на Fx-mini, тъй-като сме дистрибутор на един и същ продукт, като разликата е че всеки от вас знае, а ако не знае може да провери кои сме и какво е финансовото ни състояние в регистрите на регулиращите ни органи (БНБ или ДКЦК).
      5. За софтуерите ни на български език клиентите ни не плащат банкови комисионни за преводи в или от чужбина, които в никакъв случай не са по-малко от 20$. Btw може ли някой от търгуващите в чужбина да каже за колко време му превеждат обратно парите в България и дали доста често няма проблеми с това(особено ако сумите са големи)?
      6. Сайта ни, както и софтуерите разработени от нас са максимално опростени и не съдържат аплети единствено от съображения за скоростно изпълнение поръчките на клиентите. Те ще продължат да се обновяват и развиват и в бъдеще.

Надяваме се колегите от Investorbg да не приемат написаното от нас като скрита реклама, а като част от темата. Затова нека всеки който желае да получи допълнителни разяснения, има въпроси или забележки да ни пише или да се обади на телефоните ни.

Коментар

Съгласен съм с ОРИОН само, че няма да успее да купи на ,8930

Коментар

Igral sum 99-00g bezuprechni sa.

Коментар

Ще си позволя един съвет:
            Подледнато от към теорията на вероятностите, много добре е ако, таргета = 1.5 * стопа. Т.е по дале4ен таргет и по близък стоп. По този начин дори и половината от позициите да са на загуба, крайния резултат е положителен. Аз слагам стоповете 2 пъти по близко от таргетите, ама затварям според случая)

Коментар

EUR/USD - ПОКУПКА НА НИВА ОКОЛО 8930 СТОП- 8890, ЦЕЛ-8980
              това е моята прогноза за днес
              успех на всички колеги

Коментар

Апропо, аз също ще си закривам акаунта при Глобалкап.

Коментар

Chavo, при oanda е по-лесно откриването на сметка, защото попълването на личните данни, username, password и т.н. става онлайн, докато при другите трябва да попълниш формуляр и да го пращаш по поща или факс. При cms-forex трябва да изпратиш целия целия формуляр, който е 22 страници, така че си направи сметка ако го пращаш по факс колко ще ти излезе (22 стр. * 2 мин до САЩ). Е, при Глобалап изпращаш само 3 стр. но.....
                  Захранването на сметката става по банков път.
                  cms-forex.com имат доста интерсени промоции до 1 януари, но само за Regular accounts.

Коментар

az pyk prodylvawam da miсля че тук му е мястото да се продава, оба4е нито линит ореде се изпълни , нито пък успях да пусна маркет ордер на глобалкап , 2 пъти ми зависна и така и не успях да продам, а ина4е нивата 0.8960 ми се стуваха много подходящи.

Е пък може да е за добро )

Коментар

Привет на всички.
                      Аз лично играя на cms-forex.com и всичко е безупречно.
                      До сега не съм имал проблеми.

Сценария за EUR/USD до тук е безупречен и продалжавам да го подържам.
                      Успех!

Коментар

Не са ли най добри за валутна търговия MG forex? Някой играл ли е през тях?

Коментар

ааа, ще я закривам и аз, имам още един сметка , ама тойа на глобалкап ми беше пyрвата и я изпоlзвах за средночна игра, щото понякога ми се наладага да имам средносточен сел и дневе buy ),

az mislq da se orieniram kam oanda.

Коментар

Абе Глупак,
                            Аз за какво рева от две седмици
                            В момента на Глобал въобще незнаеш кога и как ще ти се изпълни, ако въобще се изпълни, някой ордер.
                            Ама то си е направо ужас. Отгоре на всичкото вчера без никакво предопреждение или поне известение направиха спреда на ZAR от 100 на 200 пипса - това са 18$, на малък лот.
                            От два дена не съм играл нищо - тоест от четвъртък, чакам само подходяща по-сигурна възможност за една сделка - да изляза 0:0 и закривам акаунта.

Коментар

Добре, а щом всички играете с чужди брокери, кажете ми накратко как си откривате сметка при тях и т.н. И по-специално за Oanda ако може някой да обясни. Може би Иван...

Коментар

Ами значи сега ако играеш супер мини и откриеш с 10 лота (т.е. 20000 долара например) комисионната за целия round ще ти излезе 20 лв., което си е повече от $9. Ами лично на мен ми се струва малко множко. Виж ако лота беше 10000 или айде, поне 5000 единици, щеше да е друго. На минито май че им е $5 за round ама там ползват наистина системата на Глобал.

Коментар

Working...
                                X