IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Ами сключват договор с forex-broker и започват да предлагат неговите услуги. Печели се от комисионните и/или от разширяване на спреда. Forex-broker-а не го интересува дали само един посредник ще предлага услугите му в даден регион, важното е, че въпросният представител НЕ действа от името на брокера, нито получава статут на изключителен представител /така че официалното представителство е неиздържано като постановка/. Тук по-важен би бил въпроса доколко чуждия брокер е такъв, а не нечий друг представител, например. Има една камара "forex brokers", които са такива само заради заглавието ) и не са и чували за NFA. Но това е друга тема. Светнах ли те? )))

Коментар

Къс съм бе геле
      ама няма да си взема печалбата - малее ми :-) ще чакам БИНГО
      А иначе, понеже все чакам бинго и да не съм все назад, като можеше да съм напред съм си забил профит стоп на 130.55 - 10 пипса печалба за да си покрия комисионните, ако не излезне бингото

Коментар

Svetko
        А на какъв принцип работят инвестиционните посредници? Извини ме за невежеството))

Коментар

Toshe, moje da ne sam te razbral pravilno, no nali si bil kas na USD/JPY, ta...

Коментар

Абе вие изобщо знаете ли смисъла на това "официален представител". Може би всички тук сте нерерализирани юристи?!? ) Хайде обяснете какво значи споменатото словосъчетание!

Коментар

Seafoam има ли изобщо такова нещо, като официален предтавител на forex-broker и по кой закон е регламентирано то?

Коментар

Gele
                Аз ако си прибирах печалбите нямаше да съм все на загуба :-)
                Забил съм един профит стоп на 130.55 колкото да си избия комисионните и ще чакам 127.20
                Тасс
                Инвестиционните посредници са си само посредници - позициите които ти отваряш при тях те ги отварят при някой брокер при по добри условия - примерно 2 пипса спред и без комисионна - печелят от комисионната и от единя - двата пипса с които ти котират повече на тебе
                Успехи

Коментар

До Кумчо Вълчо
                  А аз всъщност не съм наясно с подробностите, но има ли в България инвестиционни посредници, които са официални представители на някой западен такъв? И да осъществяват валутна търговия по този начин? Всъщност си мислех как точно си вадят парите тези хора. Ами ако всички спечелят те фалит ли трябва да обявят

Коментар

От Червената шапчица до Кумчо Вълчо:
                    За сведение и Майкъл Капустин беше лицензиран от БНБ и никой не го контролираше къде праща парите.
                    И в резултат къде са парите на хората ???

Коментар

Toshe, ami ti si si na jiva dalavera togava, sega e 130.38 Pribirai kintite i da vlitame otnovo b kirecha!

Коментар

До Tass:
                        Виж как хората се интересуват като си влагат парите някъде кой кого представлява .
                        Дали е ясно на някой във Форума Deltastock ( а някои вече са си вложили парите там) чий официален представител са те и защо това не е обявено в техния web site.

Коментар

Това е тема която ще разискваме във Форума кой кого представлява на Forex пазара.
                          Това че сте лицензирани в България като Инвестиционен посредник е добре, но не е достатъчно условие тъй като вие не обявате кой лицензиран forex-broker представлявате на този пазар.

Това, че ползвате търговската платформа на forex-broker не означава, че сте техен официален представител.
                          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Здравейте момчета, утре е много важен ден за мен. Отивам да сключа договор с Делтасток за Форекс мини. Само не съм решил още със или без комисионна да търгувам. Може ли някой да ме светне как е по-добре?

Коментар

Seafoam, през кои брокери предлагат търговия на Форекс-пазара другите български инвестиционни посредници?

Коментар

След като предлагате участие на Forex пазара искам да уточните
                                през кой forex-broker вашите клиенти ще инвестират на този пазар.
                                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Working...
                                X