IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Heops, за отговор на въпроса ти можеш да се обърнеш към ДКЦК /Държавната комисия по ценни книжа/, която лицензира ИП и следи за капиталовата им адекватност. Иначе въпроса Ви звучи по-скоро като заяждане.
    Seafoam - бихте ли доуточнили въпроса си? В момента Инвестиционен Посредник "Юг Маркет" АД предлага възможност за участие на Форекс-пазара.

Коментар

Gele,
      Вкара ме ти в беля
      Скъсих много яко долара срещу иената на 130.65

Коментар

Искам да попитам ЮГМАРКЕТ дали са forex-broker ?
        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Piramidi ima li v Plovdiv, ima li?
          Che edno vreme mai se preskachaha tam.

Коментар

Успешен ден на всички трейдъри, отново. Явно нямате нищо против изявленията ни във Форума, затова ето и отговора на въпроса на Seafoam - паричните средства се депозират в Булбанк АД, клон гр. Пловдив, както е записано в договора, който може да бъде download-ван от сайта ни. Още веднъж Ви благодарим за вниманието.

Коментар

Goliamo blagodarsko, Toshe! I na teb jelaia uspeh!

Коментар

Трудна работа с тая йена - октомври ноември като започнаха да говорят за нива на ъената над 130 въобще не им вярвах - обаче стана, после катто започнаха да говорят за корекция до 128/126, отначало им вярвах после спрях да им вярвам и когато вече я бях забравил тая корекция и тя стана, сега пак се говори за нива от 138/140 - тоя път вече ще вярвам и ще гледам да се кача на влака
                Обаче за близките няколко дена нищичко не мога да кажа - графиката и да я гледаш и да не я гледаш разлика няма - тука нещата много повече зависят от политиката БофДжапен, а пък те нещо не се разбират много добре с Мин на Фин и кашата е пълна
                Ако се опитам да я вкарам в некакви вълни на елиот бих очаквал да удари 200дневния МА На 126 и от там да тръгне на горе
                Обаче ако пък ми се играеше йена щях сега да си я напазарувам сега с един стоп на 130.20 и да си чакам 133.60 и после с един профит стоп на 132.70 щях да си чакам 135
                поздрави и успех
                (много ти бях от полза нали :-)

Коментар

Надявам се утре в работно време ще ни отговорят от ЮГМАРКЕТ,
                  даваме им възможност за реклама в нашия ФОРУМ !!!

Коментар

Toshe, i na men mi e interesno da razbera neshto za ЮГМАРКЕТА. TA ako znaesh neshto kaji mi. Niama da se uchudia da se poiaviat i kato СЕВЕРЕНМАРКЕТ, ЗАПАДЕНМАРКЕТ i t.n Tova niama tolkova goliamo znachenie, ami ia mi kaji neshto za YEN-ta, che sam go zakasal.

Коментар

Някакви съображения за еврото ??
                      Освен Лъжливите юдей и CSCO нек"ви други причини за спада на долара ?

Коментар

МИ да
                        И аз се интересувам от подробности около ЮГМАРКЕТ
                        Не че не ги прочетох на сайта, ама някоя и друга подробност в повече не е зле

Коментар

Към ЮГМАРКЕТ:
                          За мен нямаше да бъде проблем да изпратя моето питане за банкова сметка по която да влагам паричките директно към ЮГМАРКЕТ,
                          но държа ФОРУМА да знае за какво говорим.

Коментар

Seafoam, imate otgovor na li4niya si e-mail. Uspeh na vsi4ki traders.

Коментар

Искам да попитам ЮГМАРКЕТ ако си влагам паричките на
                              тяхното forex-mini в коя банка трябва дасе преведат ?

Коментар

Chavo, комисионата на Юг Маркет за търговия с лотове от $10,000 е $4.90 на лот (вкл. за отваряне и затваряне на позиция, или по $2,45).

Коментар

Working...
                                X