IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оказа се, че с две слаби валути се играе много спокойно. Сутринта си открих дълга на USD JPY и излязох. Сега се прибирам и виждам да ми се усмихват 50 п ! Само не съм сигурен дали е рано да се каже, че преодоляхме съпротивата на 113.8 !!!

Коментар

• Re: PPP

Според мен просто се е изгубила една нула по-пътя. )

Коментар

• Re: PPP

Първоначално изпратено от supertrader
        Да , но са слаби ученици , че дори много слаби сега учителя им се ядосва вече :-)
        Ааа, слаби са те, не са. От почти 500000 загубени работни места (официално потвърдени за Септември) да ги направиш 35000, това и Емилия Масларова не може да го издокара. Погледнато логически, излиза че ако не беше Катрина щеше да има над 400 000 новосъздадени работни места за месеца, нещо което не се е случвало от Клинтъново време и няма изгледи при този бунак да се случи.
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• PPP

Да , но са слаби ученици , че дори много слаби сега учителя им се ядосва вече :-)
          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от 888
            Първоначално изпратено от PPP
            Както казах вчера, взимали са уроци от Орешарски

Имам обаче едно глождещо ме съмнение, че утре ще натъкмят данните в полза на $ (взимали били уроци при министър Орешарски) и ще се върнем назад поне с фигура. Дано да не съм прав, но няма да се учудя и това да стане.
            Успех
            РРР каво искаш ? иначе до края на октомври 1,30+++

888, нищо не искам, само подчертавам че съм гениален
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Причината изпълнена 38.2% корекция на последно движение, ако еврото излезе от зоната нагоре ще цели 2330 напърво време ако падне под 2030 ще търси ново дъно
              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                gbp/cad- тази двойка максимално ме кефи, не изключвам възможността до края на сесията и 2.05 да светне
                По-скоро 2.09

Коментар

• Затварям късите канадци и затварям къси евра отварям дълги такива
                  Успех

Коментар

• за съжаление USD/CAD от доста време се движи в един коловоз с еврото, за това и днес се опитва да ме опровергае ????

Коментар

• gbp/cad- тази двойка максимално ме кефи, не изключвам възможността до края на сесията и 2.05 да светне

Коментар

• usd/chf

един sell на 1.2840 със стоп на 1.2865 не е лишен от смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от ?
                          Ако някой следи евро- швейцарец, има ли представа на какво се дължи скока преди малко? също и спада в евро/долар и изобщо какво стана???

Колега, казаха по радио Веселина че долара щял да се качка бая тези дни и сигурно за това ще, аз лично друга причина не виждам.

Успех на всички!

Коментар

• usd/chf - пробив на 1.2860 ни праща за нещо повече от 1.3040

Коментар

• Re: eur/usd

Както казах вчера, взимали са уроци от Орешарски

Имам обаче едно глождещо ме съмнение, че утре ще натъкмят данните в полза на $ (взимали били уроци при министър Орешарски) и ще се върнем назад поне с фигура. Дано да не съм прав, но няма да се учудя и това да стане.
                              Успех
                              РРР каво искаш ? иначе до края на октомври 1,30+++

Коментар

• Ако някой следи евро- швейцарец, има ли представа на какво се дължи скока преди малко? също и спада в евро/долар и изобщо какво стана???

Коментар

Working...
                                X