Оказа се, че с две слаби валути се играе много спокойно. Сутринта си открих дълга на USD JPY и излязох. Сега се прибирам и виждам да ми се усмихват 50 п ! Само не съм сигурен дали е рано да се каже, че преодоляхме съпротивата на 113.8 !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: PPP
Първоначално изпратено от supertraderДа , но са слаби ученици , че дори много слаби сега учителя им се ядосва вече :-)In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Re: eur/usd
Първоначално изпратено от 888Първоначално изпратено от PPPКакто казах вчера, взимали са уроци от Орешарски
Първоначално изпратено от PPPИмам обаче едно глождещо ме съмнение, че утре ще натъкмят данните в полза на $ (взимали били уроци при министър Орешарски) и ще се върнем назад поне с фигура. Дано да не съм прав, но няма да се учудя и това да стане.
Успех
888, нищо не искам, само подчертавам че съм гениаленIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ?Ако някой следи евро- швейцарец, има ли представа на какво се дължи скока преди малко? също и спада в евро/долар и изобщо какво стана???
Колега, казаха по радио Веселина че долара щял да се качка бая тези дни и сигурно за това ще, аз лично друга причина не виждам.
Успех на всички!
Коментар
-
Re: eur/usd
Първоначално изпратено от PPPКакто казах вчера, взимали са уроци от Орешарски
Първоначално изпратено от PPPИмам обаче едно глождещо ме съмнение, че утре ще натъкмят данните в полза на $ (взимали били уроци при министър Орешарски) и ще се върнем назад поне с фигура. Дано да не съм прав, но няма да се учудя и това да стане.
Успех
Коментар
Коментар