If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След като официално стана ясно че Бенчмарк са вече официални представители на Саксобанк за България,това разбуни доста духовете на останалите български брокери. Имайки в предвид платформата на Саксобанк за електронна търговия и цялата гама от продукти които предлага, притесненията на конкурентите не са неоснователни. Бенчмарк със сигурност ще привлекат много клиенти за сметка на останалите си конкуренти в бранша, поради пълният инструментариум предлаган на платформата.
„БЕНЧМАРК ГРУП” АД ПОЯСНЕНИЯ КЪМ ФИНАНСОВИТЕ ОТЧТЕТИ КЪМ 31.12.2004 Г.
__________________________________________________ _______________________________________
1. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
„БенчМарк Груп” АД е акционерно дружество регистрирано в София, по ф.д. №
6980/2003 г. в СГС. Седалището на дружество е в Република България, град София,
Община „Лозенец”, ул. „Златен рог” № 20-22, адресът на управление е гр. София,
Община „Средец”, ул. „Гурко” № 34.
Дружеството се представлява от всеки двама от членовете на Съвета на директорите
винаги заедно или един от заедно с прокуриста. Дружеството е с едностепенна
структура на управление – Съвет на директорите, който има следните членове:
Христо Вангелов Карамфилов – председател;
Веселин Димитров Генчев – изпълнителен директор;
Любмир Николаев Бояджиев – изпълнителен директор;
Владимир Иванов Велинов – изпълнителен директор.
Наскоро пробвах демото на Саксобанк и след MetaTrader графиките и работата с тях ми се видяха доста дървени. Така навикнах да ползвам профили и шаблони, че бих търпял дребни прегрешения на брокера, но да мога да работя с тази програма, особено за анализите. Башка писането на експерти. IMHO
И все пак отваряйте си сметки при малки брокери , които имат голям стаж и предлагат изгодни условия , за предпочитане е ако искате да спечелите!!!!А и задължително да са с бързи и удобни платформи !
След като официално стана ясно че Бенчмарк са вече официални представители на Саксобанк за България,това разбуни доста духовете на останалите български брокери. Имайки в предвид платформата на Саксобанк за електронна търговия и цялата гама от продукти които предлага, притесненията на конкурентите не са неоснователни. Бенчмарк със сигурност ще привлекат много клиенти за сметка на останалите си конкуренти в бранша, поради пълният инструментариум предлаган на платформата.
„БЕНЧМАРК ГРУП” АД ПОЯСНЕНИЯ КЪМ ФИНАНСОВИТЕ ОТЧТЕТИ КЪМ 31.12.2004 Г.
__________________________________________________ _______________________________________
1. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
„БенчМарк Груп” АД е акционерно дружество регистрирано в София, по ф.д. №
6980/2003 г. в СГС. Седалището на дружество е в Република България, град София,
Община „Лозенец”, ул. „Златен рог” № 20-22, адресът на управление е гр. София,
Община „Средец”, ул. „Гурко” № 34.
Дружеството се представлява от всеки двама от членовете на Съвета на директорите
винаги заедно или един от заедно с прокуриста. Дружеството е с едностепенна
структура на управление – Съвет на директорите, който има следните членове:
Христо Вангелов Карамфилов – председател;
Веселин Димитров Генчев – изпълнителен директор;
Любмир Николаев Бояджиев – изпълнителен директор;
Владимир Иванов Велинов – изпълнителен директор.
Дали някой е чувал за брокер "Популярна каса 95 АД"
pk95.com
Аххххххх......много ми се иска да започна риал търговия, но не знам на кой брокер да се доверя......а нямам толкова много пари, че да си позволя лукса да ги пробвам всичките !
Те представят Northfinance Ltd в България и не пипат котировки и изпълнения на поръчки. Аз работя с тях Реал (MetaTrader 4) и за сега е нормално.
Ако си същия КОКО, който се подвизава на други места с ника FOREXMASTERS, моля да запишеш мейла ми за интересната инициатива, която си поел – master@vip.bg
http://attika.dir.bg/html/preview/leopard.html колеги ето ви едно интересно четиво. Макар и художествено показва много неща от живота на трейдър-а. Ако някои има книгата и има възможност да я сканира и качи в нет-а ще съм много благодарен.
Оказа се, че с две слаби валути се играе много спокойно. Сутринта си открих дълга на USD JPY и излязох. Сега се прибирам и виждам да ми се усмихват 50 п ! Само не съм сигурен дали е рано да се каже, че преодоляхме съпротивата на 113.8 !!!
БРАВО ТОВА ЗА СЛАБИТЕ ВАЛУТИ И МЕН МЕ ИЗКЕФИ И ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ НАСТИНАЛ СЕ ПОСМЯХ МАЛКО
ДоларЙена е виш пилотаж брат, както и да е.
Приятна почивка колеги
Радвам се, че съм те накарал да се посмееш малко - смехът лекува !
Много ще е дълго да обяснявам какво имах предвид под "слаби валути" !
Но това за висшия пилотаж разсмя мен – очевидно като новобранец съм скочил в „най-дълбоките води”
Тази двойка я играя само когато не ми се харчи адреналин ! Отварям си дълга с 5% от акаунта, слагам стоп на 50 пипса и я забравям за дни ! При ясно изразен тренд на всички графики от 1Н нагоре и покачване с над 1000 пипса за тази година какво му е „висшето пилотиране” ??? Аз лично успях да хвана малко над 300 пипса.
Колеги,има разминаване в данните за нива на затваряне на канадеца.Понеже съм къс от 1,1807,се кефя на затварянето от МетаТрейдъра- 1,1739,обаче от Форекс Таймс Ру обявяват затваряне на 1,1781.Каква е истината,има ли някой по-достоверна информация?
Канадеца загуби 50% от движението аз удължих на 38.2% както писах оня ден допускам слизане до 1.1680-1.1710 което е цел на корективното движение над това ниво всичко е яко ъп тоя път за тест на СМА50 на седмична 1.1930 и при пробив 1.23 нива.
Сега вече като гледам на затворен пазар...мъглата при Е/Д и кабела ми е пълна... говоря за седмична графика...някакви идеи?
За канадеца...все си мисля, че още ще се качва... просто си върви в канала и докато не го пробие(а вчера не успя...стигна до горната линия и се оттласна надолу), откровенно казано не виждам смисъл да се купуват $. Има една много хубава приказка - не купувай само защото е евтино и не продавай защото е скъпо, все ми се струва че вие купвате щото е много евтино...
Успех ви желая, пък каквото сабя покаже ;-)
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Оказа се, че с две слаби валути се играе много спокойно. Сутринта си открих дълга на USD JPY и излязох. Сега се прибирам и виждам да ми се усмихват 50 п ! Само не съм сигурен дали е рано да се каже, че преодоляхме съпротивата на 113.8 !!!
БРАВО ТОВА ЗА СЛАБИТЕ ВАЛУТИ И МЕН МЕ ИЗКЕФИ И ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ НАСТИНАЛ СЕ ПОСМЯХ МАЛКО
ДоларЙена е виш пилотаж брат, както и да е.
Еврото ми се държи добре на малък плюс съм и чакам да избие на някъде.
Канадеца загуби 50% от движението аз удължих на 38.2% както писах оня ден допускам слизане до 1.1680-1.1710 което е цел на корективното движение над това ниво всичко е яко ъп тоя път за тест на СМА50 на седмична 1.1930 и при пробив 1.23 нива.
Нищо ново под слънцито както се казва , те ако кажат истината сега не само долара ще яде бой на този пазар ами и акциите на компаниите им дори ! Приятна почивка !
Коментар