If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deni
Ако питаш мене зарежи тая работа
Дневна търговия значи откриваш днес затваряш утре - всичко друго е много заор за нищо
А за да си нарправиш прогноза за цял ден ти трябва информащията поне от последните две седмици, които се виждат на часовата графика, и товя е смо да си определиш нивата, за посоката, ти трябва най малко 4 часова
Успех
Виж на saxobank.com вървят постоянно всекакви новини
Аз пък мисля да си реверсирам късите евра от вчера някъде между 9880 и 9900, ама ще видиме - важното е че има добър профит стоп на 9985
Kuki, kakvo drugo moga da kaja osven che se radvam za tebe. Shto do indikatorite te i moite migaha vchera za short, no az ne iskah da igraia sreshtu pazara.
Uspeh s novata strategia!
forexboy, zatvorih si vcherashnata avantura na 66 pipsa profit, pri tova na limita mi ot 0.9960, no oshte iurkam kusia kabel, dokarah go do 74 pipsa otgore. Tova obache mi pomogna da se sumniavam v samia sebe si i niamam oshte strategia za dnes... No sled kato si izpia kafeto shte mi problesne (indikatorite sigurno shte pochnat da mi migat).
Jelaia uspeshen den na vsichki
Коментар
delko
Печеливши стратегии при FOREX
Относно паритета EUR-USD доскоро се чудих, защо ни вкараха в тунела 0.96- 1
След атентата в САЩ европейската и американската банка размениха 600 милиарда EUR срещу 600 милиарда USD,за да успокоят пазара.
Мисля, че между 0.96-1 при слабо ликвиден пазар, те си уреждат тези задължения и като това приключи, Чичо САМ отново ще надигне глава.
Преди атентата се говореше за опции 0.78EUR-USD, но от тогава изтече много вода.
Ама това Кукувичката много надеждни стратегии използува.
К"во ли не прави скуката....
И знаете ли кой бутна днес EUR нагоре?
- бившия финансов замминистър Сакакибара, който прогнозира ръст
на EUR/USD до 1.10 и EUR/JPY 130. След тази прогноза започна атаката. Но ми се струва, че след като трайно се задържи над 1.0050
ще стане още по- напечено.
forexboy, izviniavai, ako e naistina NOV - suglasen sum - ne sum prav, no spored men toi v sluchaia se zaiajdashe s id2. Momcheto si ima kusurite ama no neka go ostaviat malko na mira
Mlukvam, ne sum prav. Prostotiata koiato napisah beshe na osnovata na skukata koiato me e obhvanala dnes.
jelaia priatna vecher na vsichki
Sutrin izlizash na terasata, ako viatura duha ot iztok na zapad, znachi drupnatite ochichki sa izduhali stopovete i za da im otmustim - zapochvame denia s dulgi yeni, kum obiad realizirame yenite, i otkrivame dulgi eur/usd, za da moje v kraia na denia da se omotaem s kabeli i da sme 10% otgore.
Ivane, gotina strategia nali?
Коментар