IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• rezultat

ID2,
    Az sum nov i gubia po 10% sedmichno.Bi li ni otkrehnal pone malko za niakoi pechelivshi trikove za da spechelia i az ,puk i drugite, pone malko.Tehn.analiz li izpolzvash, kak?

Коментар

• jpy

Hei dork, a kade ti e stopa?

Коментар

• eur/usd

kuks, napylno si praw ot sutrinta sym kys (ot okolo 1.0030) no pogledni 15min stoh., mislq che ima nakyde i kratki dylgi pozicii da se pusnat

Коментар

• eur/usd

MMm, az oshte ot sutrinta peia druga pesnichka, ama tia opredeleno ne vi haresva. Struva mi se che liubimia mi slow stoch (9.3.3) na chasovata grafika veche pridobiva interesna forma. I ne mislia che 0.9990 e chak tolkova stabilna granica
          No tova e moe mnenie

Коментар

• eur/usd

mislja, che zonata .9990 - 1.00 e dosta jaka i pone do utre shte izdyrji. Az sym short na $/JPY ot 121.90 s target 121.55. Good Luck!

Коментар

• eur/usd

kakwo she kavete za dylgo eur/usd ?

Коментар

• rezultat

mmaker, prav si naistina, no vav forexa si ima pravila i te triabva da se spazvat...samo togava se pecheli...malko se pouvliakoh naistina v dumite si...sajaliavam...
                Uspeh na vsichki traderi!
                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• rezultat

gledai sega, az ne ti go kazwam za losho, prosto golqmoto samochustwie dori da se bazira upseshna tyrgowiq e mnogooooo opasno, zatowa traikai si pecheli si no ochakwai winagi golqmiq otnqkade

Uspeh!

Коментар

• kabeli i drugi podobni europeiski valuti

Kuki, az nicka si go ne davam! Znaesh li kolko boi sum izial dokato go pridobia. Inache veche ne sum dulug v gbp, zashtoto mi padna stopa(profit), no chestno kazano ne mi se skasiava

Коментар

• rezultat

Pichove, poneje mnogo se sumniavate v sposobnostite mi----------koito iska da mi pishe na e-maila i shte mu izpratia razpechatka ot reporta mi za sdelkite ot minalata sedmica. Vazvrashttaemostta e nad 10% za sedmicata.........
                      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• kabeli i drugi podobni europeiski valuti

eiiii, pochvate li da sujaliavate che nikoi ne investira v glupostite mi za kusi kabeli i eur/$? ))
                        forexboy i vupreki vsichko sum seriozen kandidat za nominacia za nika ti (za smisula koito ti vlagash v nego :P)

Коментар

• vazvrashtaemost

Ето Ви предложения за "гмуркане" в пазара.
                          1.Вчерашното си остава дълги в паунд/йена от 190,10/20
                          2.Къси в паунд/шв.франк над 2,2820
                          3.Дълги в евро/шв.франк около 1,46-10

Коментар

• money

Щом сте започнали да местите темата, ето и едно рамо от мен
                            Три сериозни причини човек да си татуира пари на интимното място:
                            1.За да можеш винаги да си играеш с тях
                            2. За да ги гледаш как растат
                            3. За да може гаджето ти да ги издуха))

Коментар

• vazvrashtaemost

izwinqwam no imam chustwoto che sywsem si obyrkan. Ako beshe tolko prosto i ako si tolko dohoden kwo prawish tuka ta se zanimawash s prostoludieto. Shto ne pochnesh rabota napravo wyw Merill Lynch ili Deutshe Bank ta da zarabotish malko pari, pyk moje i nqkoi den i dylga na Bylgariq da wyrnesh i Slavi da te pokani w shouto.

Plus towa hich nqma da ti otkaja da mi kajesh tainata si wkraina smetka i az iskam da stana milliarder. Wsichko e wuzmojno tuko wij sme reshili wsichki problemi na sweta.

Коментар

• EUR/USD

Ne mislite li che mnoooogo otmestihme temata a?

Po-dobre e da se susredotochim vurhu pazara, vulnite, indikatorite... birata i jenite...

Коментар

Working...
                                X