IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дефицитите

Дефицитът на САЩ не им е никакъв проблем. Нормално е най-големият потребител в света да си купува това онова и особено суровини. Няма как Германия примерно да купува 'щото около 11% от населението им е на помощи за безработни от доста време. Освен това Венецуела не е никакъв фактор в тръсенето на $, както и Украйна и други държавици които си закупиха евро. Схемата е много проста и затова ефективна - САЩ купуват стоките на Япония и Китай, а онези им купуват държавни облигации. Докато не се наруши тази схема всички приказки за дефицити и резерви са само номерца на големите играчи. Няма логика да си държиш парите на 2%, когато може на 3.75%, че и 4,25% до края на годината.

Коментар

• Re: МТ4- експерт /Супера

Първоначално изпратено от nass
      Първоначално изпратено от supertrader
      Има един , обаче понеже прецени някои колеги , че дори си направи и труда да ги оцениш....!!????Ще видим...

Дай му го ,и му кажи от къде да изтегли другите .
      Моето мнение за тези работи ги знаеш.
      Аз от там ги изтеглих всички, но нито един не тръгва на МТ4
      Става въпрос за изпробван и наистина работещ ! Искам да тествам нещо работещо за да си изградя и аз мнение за "тези работи" !

Коментар

• така си помислих

И аз така си помислих , понеже виждам че си във фазата когато като спечелиш не знаеш защо , по после научаваш че всъщност си спечелил за да може после да загубиш повече отколкото си смятал да загубиш.А и тогава почваш да мислиш как като загубиш да е по-малко отколкото си спечелил , там е момента и много колеги го знаят.Иначе за пипсовете той пазара си ги прави.За експерта- той е на един колега.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Re: МТ4- експерт /Супера

Има един , обаче понеже прецени някои колеги , че дори си направи и труда да ги оцениш....!!????Ще видим...

Дай му го ,и му кажи от къде да изтегли другите .
          Моето мнение за тези работи ги знаеш.

Коментар

• Re: МТ4- експерт

Аз се извиних и подробно обясних, че не съм искал да засегна никой, но Модератора ми изтри поста !?!?!?!?!

Коментар

• salaga

Да ако пробият 1.1950 и 1.1880 , значи два пъти трябва да го натиснат здраво , ама много здраво особенно втория път , от 1.1880 до 1.1790 все трябва да го натискат.Ако арабите направят каквото говорят и убеждават китайците ще успеят иначе нямат шанс и този път Грийнспан ще загуби предпенсионно.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Долар

Мисля, че ще продължат да натискат долара надолу. В 15:30 щял да говори Грийнспан за икономиката. А той е фен на долара. Затова смятам че привечер 1.1900 ще бъде високо над главите ни.
                А утре и в петък фундаменталните данни най вероятно ще обърнат палачинката, ама много народ ще е изгорял.

Коментар

• МТ4- експерт

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Марио Димитров
                    Първоначално изпратено от QWERTYAS
                    Long usd/jpy - текущи нива
                    Stop - 113.50
                    Target - 115.10
                    Вчера ти казах за еврото,днес за йената-най близко ниво за вход 114.22 със стоп под 114(113.95) за целта-оставия да расте докъдето може-може и с плаващ стоп.
                    Поздрави и само успехи
                    За Еврото беше прав ( жалко, че не se възползвах ). Дано си прав и за Йената ! От снощи съм на дъги 114.61 и се мотая +-5п. Чакам да поеме на север !

п.с. Дали някой ще има желание да ми изпрати един наистина добре работещ Експерт за МТ4 ? master@vip.bg

Коментар

• линията

На линията сме която успя да издържи при предното спускане на юг , тя сега е на 1.1950 , понеже Сити казват че факторите в подкрепа на долара били технически , та затова да го напиша аз че някой да не си помисли че съм накупил долари .То на такива неща като техники не трябва да се вярва , защото играта е такава 5 пъти печелиш - един губиш а лошото е че като загубиш губиш всички пари плюс спечелените.Това е техниката.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• broker

Казват , че дефицита щял да излезе около 60 и би трябвало да хвърлят долари през прозорците направо , но явно манипулират пазара и то тези които са измислили варианта да има доклади за срещите на фед и други глупости за да държат пазара в напрежение.И защото го и манипулират с пари дори при лоши новини за долара , те ще купят долар , ясно кои не Джеймс когото притискат и не и Бъфет , който нещо ги недолюбва обаче не могат да го притиснат ами компаниите.После обаче какво ще ги правят тези долари ей това не мога да си го обясня , а може и да е просто сигурно ще пробият голямата подкрепа на двойката за да набутат дребната риба в мрежата , вариантите не са много.Покривайте си дългите позиции до по добри времена като изплува някаква посока , ето че и мен са ме хванали в мрежата май !Просто трябваше , да отчетем факта , че Венецуела им биха дузпа на американците и те ще отвръщат на удара , защото ако всички кажат че не искат долар , какво ще стане.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Абе хора, само на мен ли ми се струва, че има дивергенция м/у цените на USD/CHF, USD/JPY, EUR/USD и моментума дневна и часова графика... Може да има и на други двойки подобна дивергенция, ама не съм ги погледнал още...та цялото това разминаване на всички графики (които видях до сега де) ме кара да мисля за слаб долар...
                          Само да видим кога ще задълбае...
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Добро утро, купих отново дълги EURUSD
                            Успешна търговия днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Марио Димитров
                              Първоначално изпратено от QWERTYAS
                              Long usd/jpy - текущи нива
                              Stop - 113.50
                              Target - 115.10

Не искам да "преча" на никой, но го запомнете !
                              Вчера ти казах за еврото,днес за йената-най близко ниво за вход 114.22 със стоп под 114(113.95) за целта-оставия да расте докъдето може-може и с плаващ стоп.
                              Поздрави и само успехи
                              Добро утро иуспешен ден!

Според мен вход дълга усд-япон 113,20/25
                              около 10-10,30 днес т.е след 3часа
                              Здраве, чугунени нерви и успех!

Коментар

• njkoi objsnjva li si tozi zastoi,ne6to se kroi?

Коментар

Working...
                                X