IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• skoro o4akvam njkakvo dvijenie e/$ i to mogo rjzko samo da ne e nadolo 4e mrazj da gubj golemi sumi.njkoi bi li me svetnal za drug forum kadeto kolegite sa onlain i prez ve4erta,4e kadeto sam vlizal ima mnenij samo prez denj.blagodarj predvaritelno.

Коментар

• Re: GBP/JPY

Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от Сашо 1977
      КОКО,нали ти следеше GBP/JPY?на седмична се е заформил един триъгълник.от къде мислиш,че ще го пробие?
      Ами нея постоянно я бъхтя дълга и все излиза сега пак я вардя малко да падне мисля да сложа стоп ревърс на 198.80, изпуснах я долу защото имах поръчка от 199.20
      мерси.и аз изтървах.сега имам лимитирана от 199.30 и очаквам поне 202

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerrr
        mai 6te stignem do 19 i tam 6te se vartim,to4no obratnoto na na6ite prognozi-ne za parvi pat!
        Споко ще излетим като ракета

Коментар

• Джеймс от Тийм форекс доста от вас го знаят са го подпукали яко хамериканците сега я се пръкне в САЩ а са го затворили и то при положение че клиентите са му доволни и на плюс, така че внимавайте какви сайтове пускате и какво обещавате че ония гледат, 500к глоба за да се оправи тия не си поплюват
          http://www.cftc.gov/opa/enf05/opa5126-05.htm

Коментар

• mai 6te stignem do 19 i tam 6te se vartim,to4no obratnoto na na6ite prognozi-ne za parvi pat!

Коментар

• Re: GBP/JPY

Първоначално изпратено от Сашо 1977
              КОКО,нали ти следеше GBP/JPY?на седмична се е заформил един триъгълник.от къде мислиш,че ще го пробие?
              Ами нея постоянно я бъхтя дълга и все излиза сега пак я вардя малко да падне мисля да сложа стоп ревърс на 198.80, изпуснах я долу защото имах поръчка от 199.20

Коментар

• GBP/JPY

Коментар

• EUR/USD

Първоначално изпратено от Don Tony
                  Определено големи обири стават в момента. Надявам се да осъмнем с нива над 1,20.
                  Успех
                  както е тръгнало май ще видим първо 1.1900.успокояващото в случая е че нивото е доста силно и едва ли ще има пробив.а после 1.23+++

Коментар

• Определено големи обири стават в момента. Надявам се да осъмнем с нива над 1,20.
                    Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      1.1945 1.1900 евродолар
                      blagodarq.

Коментар

• 1.1945 1.1900 евродолар

Коментар

• Първоначално изпратено от nikolov77
                          Първоначално изпратено от koko
                          Eй това движение надоло вече беше грозно, ама адски грозно
                          Споко 1945 ако мине става грозновато 1900 ако мине става грозно, чака ни един импулс съвсем скоро нагоре и целите са 2500-2800 нещо от сорта рано е за ново дъно почти съм сигурен че ноември обаче ще имаме силен долар противно на всичко няма да видим 3000
                          Както и да е споко доста хора сме дългучи и неспим
                          Успех
                          hi
                          zdravei az sam nov,6te mi kaje6 li kakvi sa tezi 4isla 1945,1900

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Eй това движение надоло вече беше грозно, ама адски грозно
                            Споко 1945 ако мине става грозновато 1900 ако мине става грозно, чака ни един импулс съвсем скоро нагоре и целите са 2500-2800 нещо от сорта рано е за ново дъно почти съм сигурен че ноември обаче ще имаме силен долар противно на всичко няма да видим 3000
                            Както и да е споко доста хора сме дългучи и неспим
                            Успех
                            hi

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
                              На мен следващата спирачка ми идва на 1938, ако и това падне ....
                              Правилно и на мен даже малко нагоре това исках да кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
                                На мен следващата спирачка ми идва на 1938, ако и това падне ....
                                http://forexmasters.hit.bg/ee.gif

Коментар

Working...
                                X