skoro o4akvam njkakvo dvijenie e/$ i to mogo rjzko samo da ne e nadolo 4e mrazj da gubj golemi sumi.njkoi bi li me svetnal za drug forum kadeto kolegite sa onlain i prez ve4erta,4e kadeto sam vlizal ima mnenij samo prez denj.blagodarj predvaritelno.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: GBP/JPY
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Сашо 1977КОКО,нали ти следеше GBP/JPY?на седмична се е заформил един триъгълник.от къде мислиш,че ще го пробие?
Коментар
-
Джеймс от Тийм форекс доста от вас го знаят са го подпукали яко хамериканците сега я се пръкне в САЩ а са го затворили и то при положение че клиентите са му доволни и на плюс, така че внимавайте какви сайтове пускате и какво обещавате че ония гледат, 500к глоба за да се оправи тия не си поплюват
http://www.cftc.gov/opa/enf05/opa5126-05.htm
Коментар
-
Re: GBP/JPY
Първоначално изпратено от Сашо 1977КОКО,нали ти следеше GBP/JPY?на седмична се е заформил един триъгълник.от къде мислиш,че ще го пробие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikolov77Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Don TonyEй това движение надоло вече беше грозно, ама адски грозно
Както и да е споко доста хора сме дългучи и неспим
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Don TonyEй това движение надоло вече беше грозно, ама адски грозно
Както и да е споко доста хора сме дългучи и неспим
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don TonyНа мен следващата спирачка ми идва на 1938, ако и това падне ....
Коментар
Коментар