IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: QWERTYAS

Първоначално изпратено от Марио Димитров
    Държиш ли още хиената?
    Да ! Сутринта дори си хванах един скалп от 10 п и няма да я пусна. Стопът ми е дълбок и се надявам да съм далеч на север от него. Ако не стане загубата ще е болезнена, но не фатална !
    От един час си удържам порива да го сваля още, но както съм казвал и преди играя дисциплинирано и с уважение към пазара ( утре може и да започна реална търговия - не искам да си създавам пагубни навици )

Коментар

• На дългата от 1.2003 слагам стопа на 1.2014. Ако го удари - ще гледам. Днес работата стана "иди си - ела си".
      Успех!

Коментар

• QWERTYAS

Държиш ли още хиената?
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• От един час не откъсвам поглед от монитора и не вярвам на очите си !
          Какво му става на тоя долар ? Не откривам нито техническа, нито икономическа причина за отвратителното му движение от час насам !
          Дали пак мафията е виновна ? Това със сигурност ще обере доста стопове ! Е, аз няма да се откажа - далеч над облака съм и ще си чакам реверса

Коментар

• Refco малко се поувлякоха в покупките на брокери от всякакъв мащаб и бранш. Особено след покупките на Lind Waldock, LFG и FXCM станаха огормни. Очевидно и шефа им се е помислил за недосегаем. Официално вече няма проблем, но май някой е преработвал финансови отчети, което, особено след Енрон, не е добра идея.

Коментар

• Re: Делта сток

Първоначално изпратено от aldy
              Търговските условия, плюс добрата платформа(МТ4) = Популярна каса. По тази причина търгувам там на доста дебел Реал. За какво ми е чат с дилърите, ако всичко им е наред??
              Имам МТ4, но не мога да се логна в тяхното демо ! Искат да изтегля платформата от тях !!! Дали наистина е МТ4 ? Ако се съди по инструкциите им за работа с платформата тя е по-стара версия и от МТ3 !
              Трябва ли да инсталирам тяхната платформа, за да им пробвам Демото ?
              Според мен те наистина предлагат най-добрите търговски условия ( стига и това да не е само реклама )

Коментар

• Бягайте от REFCO.
                Всичко живо си тегли сметките оттам, включително и Хеджфондовете.

Коментар

• USD/CAD. Добре ли е за продажби ?

Коментар

• Технически нива за 12 октомври

www.investor.bg/article.php?id=28927

Коментар

• Колкото и да ми е неприятно хеджнах дългата на 1.2020 мисля че тая зона ще направи едно слизане с цел тест на 1.19 където смятам да затворя хеджа и да добавя в дълга или ако 2035 падне пак ще бягам от хеджа, тъпо при тоя импулс ама деди кой знае каква глупост ще изтърси

Коментар

• zdrawejte biah izbvan ofisa prez poslednia polovin chas i vijdam 4e evroto otnovo e probilo nad 1.20 .ima li niakakvi interesni novini prez tova vreme?

Коментар

• е/$ - 1.2003 закрита късата от 1.1996. Открита дълга със стоп 1.1996.

Коментар

• 2005-10-12 10:24:54 GMT

«Некоторое время я повторяю как заклинание:

не надо бороться с ФРС», - говорит David Mozina, Lehman Brothers. «Это действует в течение всего этого года». Согласно прогнозам Mozina, перед следующим заседанием Федерального Резерва евро по отношению к доллару снизится в район $1.18, а иена - к Y115.

Напомним, что именно повышение ставок ФРС стало причиной роста доллара в этом году на 11.7% по отношению к евро и на 10.5% - по отношению к иене.

«Протоколы подтвердили «ястребиные» настроения ФРС и тем самым оказали поддержку американской валюте», - говорит Jesper Dannesboe, Credit Suisse First Boston. «Похоже, что ужесточение монетарной политики в США продолжится и в дальнейшем, что не может не радовать покупателей доллара».

С монетарной политикой Федерального Резерва резко контрастирует политика ЕЦБ. В Европе ставки уже на протяжении более, чем 2-х лет находятся на уровне 2%. Банк Японии на сегодняшнем заседании вновь подтвердил свою приверженность ультра-легкой монетарной политике.

Коментар

• Причин покупать доллар именно сейчас нет.
                              Подтверждение минутками намерения ФРС бороться с инфляцией не опасаясь причинить ущерб росту экономики помогает доллару в полдень в Европе в среду. Однако американская валюта отступила от более ранних максимумов, чтобы торговаться главным образом на уровне закрытия вторника, поскольку рынок опасается, что экономические данные по США на этой неделе все еще могут разочаровать. Это было достаточно, чтобы гарантировать, что евро не сумел далеко упасть ниже поддержки на $1.2000, а доллар не сумел совершить прорыв ключевого сопротивления вокруг Y115.00. ........
                              и т.н. и т.н. и т.н.
                              Какво ли ни готви мафията с тези увертюри???

Коментар

• Re: Делта сток

Първоначално изпратено от aldy
                                Първоначално изпратено от Ajax4o
                                Първоначално изпратено от deicemen
                                Здравейте виждам че ползвате главно MT. Та искам да ва попитам видели ли сте платформата на Делта сток ? Какви са ви отзивите?
                                Ако за първи път чувате за Делта сток ето ви адреса им http://www.deltastock.bg
                                Тяхната платформа ми допада много повече от MT. Очаквам вашите коментари по въпроса.
                                Аз съм клиент на ДелтаСток и съм доволен от нея, но графиките са кофти, въпреки, че вече ги пооправиха, личи си, че си новак
                                На Делтата платформаа има един ОГРОООМЕН +, а именно чата с дилърите...
                                Търговските условия, плюс добрата платформа(МТ4) = Популярна каса. По тази причина търгувам там на доста дебел Реал. За какво ми е чат с дилърите, ако всичко им е наред??
                                Ееее аз не се оплаквам от делтата...имат си и + пък все пак ПК95 не поддържат и ДЗР-та нали ? А Делтата поддържат... може би и това е основната причина да съм притях...имал съм ядове с тях, но като цяло съм доволен.
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X