IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,
    искам да се извиня и да обясна генезиса на проблема, което въобще не ни извинява (особено колегата работил модерация днес)

Има бъг във форума от два дни, които е, че не можем да премахваме обидни думи.

В резултат днес те бяха многооо. Повечето бяха от IP 127.0.0.1

Предполагам, че това е IP, което мнозина ползват за да излизат в чужбина и да се абонират за новини и т.н., в сайтове, които изискват реалнo IP или нещо подобно.

Модератора е решил да се презастрахова срещу препълването на форума от това IP,като е баннал, не само него, но и всички юзери, които някога са писали от него.

Общо към 10-15 ника.

Още веднъж признавам грешката и се извинявам от името на екипа.
    В момента няма нито едно блокирано IP или име, с което се дава шанс на всички желаещи да изкажат мнението си по темата Валутна търговия.

Коментар

• Хм... вече не съм 'изгонен'

склонен съм да приема, че е било недоразумение изгонването ни.

приятна вечер на всички!
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от FOREXMASTERS
        Първоначално изпратено от bertram_last_post
        марияне !!! излагаш се!

IP: 127.0.0.1 )) вземи малко прочети за организацията на IP мрежите и интернет като цяло!!!
        Това наистина са глупости които говори той
        Абе щом така иска ОК нека си говори глупости той прецака целият форум и ИНВЕСТОР БГ загуби сумата и клиенти заради гъбата му.
        Наистина има и други форуми

И аз до преди 10 минути бях "изгонен"
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram_last_post
          марияне !!! излагаш се!

IP: 127.0.0.1 )) вземи малко прочети за организацията на IP мрежите и интернет като цяло!!!
          Това наистина са глупости които говори той
          Абе щом така иска ОК нека си говори глупости той прецака целият форум и ИНВЕСТОР БГ загуби сумата и клиенти заради гъбата му.
          Наистина има и други форуми

Коментар

• марияне !!! излагаш се!

след това което направи, нв виждам смисал да ти отварям очите!

след като правите комерсиален сайт - дръжте се като професионалисти, а не като ламери и дилетанти!

точно коко, аз и не знам още кой... седим и ви псуваме по цял ден, че си нямаме друга работа...

айде със здраве

Коментар

• Здравейте,

Имам същия проблем като Коко.
              Не виждам с какво съм обидил някого тук за почти 2-те години в които съм пуснал малко под 1000 мнения, но щом е така

ДОБРЕ !!!

а за обидите от IP адрес - марияне изглежда не си наясно с BG peeringa , proxy server-ite и IP-ta на доставчици на интернет през които минават стотици , а може и хиляди потребители като мен и коко

това е!

а на другите колеги пожелавам успешна седмица и да се засичаме в по-читави форуми занапред

всичко наи!

Коментар

• Отговора на Мариян е

127.0.0.1
                tova e ip ot koeto dnes tsial den psuvat moderatora
                ама това не е моето ИП и никога не е било а въпреки че сега ми се иска да напдувам админа

1.АЗ НЕСЪМ ГО ПСУВАЛ
                2. ОТ ПЕТЪК МРЕЖАТА НИ НЕ РАБОТЕШЕ И ДАЖЕ ПРЕДИ МАЛКО ЗА ПРЪВ ПЪТ Я ПУСНАХМЕ СЛЕД ЪПДЕЙТ.
                3 АМА ТОВА ИП МИ Е НЕПОЗНАТО
                4. НИКА КОКО Е ЗАБРАНЕН ОТ КОЕТО И ДА Е ИП.
                5 Е СЕГА ЩЕ ТЕ НАПСУВАМ ЧЕ ПОНЕ ДА НЕ МЕ Е ЯД АМА НАУМ ЧЕ НЯМА ДА ПАДАМ ДО ТВОЕТО НИВО

Коментар

• 1. Неангажиращото ми мнение за движението на кабела за първите часове (и дни!) от търговията е в полза на паунда ( само по показанията на индикаторите, без никакъв фундамент).
                  2. Ангажиращото ми мнение за цензурата във форума се изразява с едно определение: "НЕДОПУСТИМА!".

Успех на всички и особено на цензурираните (като компенсация)!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    mariane a si mi iztril oshte edna dumi4ka az pove4e v toia sait niama da vleza, razbira se ne e taka ako citiram niakoi sait ili neshto konkurentno no brat ako prodaljavash taka naistina jiva dusha tuk niama da ostane tuk a az pak shte ti go kaja NE SI PRAV
                    Интересно след последният ми пост ми беше забранено да влизам в инвестор бг със следното съобщение -

Вие сте изгонен от този форум!
                    Моля свържете се с администраторите за повече информация.

Така питах по кюто Мариян и той не отговори така че тъйкато немога вече да поствам в тоя форум а не искам да влизам през фалшиви ИП адреси както сега желая на всички удпешни седмици. И благодаря за вдичко

Коментар

• успешна седмица !

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
                        Нуждая се от помоща на форума - имам проблеми с компютъра, накратко обяснено старшно много бави изпълнението на всичко, сигурно едно 5 мин влиза в инвестора, също толкова ми отваря папките в компютъра, пуснах му 2 програми за вируси нищо не откри.
                        Някой има ли идея от какво може да е и как да го оправя, благодаря предварително.
                        Не разбирам много, но ще ти кажа аз какво бих направил. Ако тези неща не помогнат вероятно ти се скапва explorer-a и ще трябва по-сериозна намеса.
                        Първо рестарт на компютъра.
                        Второ ctrl+alt+del -> провери в таск мениджъра за непознати програми работещи "отзад". Ако има ги прекъсни. Също и "забили" програми.
                        Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
                          Нуждая се от помоща на форума - имам проблеми с компютъра, накратко обяснено старшно много бави изпълнението на всичко, сигурно едно 5 мин влиза в инвестора, също толкова ми отваря папките в компютъра, пуснах му 2 програми за вируси нищо не откри.
                          Някой има ли идея от какво може да е и как да го оправя, благодаря предварително.

питай във. и ще ти отговорят

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

NEKA V TAZI TEMA VE4E SI GOVORIM SAMO ZA SEX A NE ZA FOREX SHTOTO VSI4KO SVARZANO S FOREX GO MAHAT.

Коментар

• mariane a si mi iztril oshte edna dumi4ka az pove4e v toia sait niama da vleza, razbira se ne e taka ako citiram niakoi sait ili neshto konkurentno no brat ako prodaljavash taka naistina jiva dusha tuk niama da ostane tuk a az pak shte ti go kaja NE SI PRAV

Коментар

• Re: До Мариян

Първоначално изпратено от Пореден

От постинг половин страничка,сега гледам е останало само това.
                                А от смисъла....нищо.

Коментар

Working...
                                X