IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• prognozki

Аз мисля, че ударът няма да е днес.
    А като време от деня, в което ще удари, мисля че ще е 4-5 сутринта иракско време...

Коментар

• prognozki

az mislja, 4e tazi ve4er vsi4ki ste si zakrivat dulgite dolari i ste gi obrastat v golg, petrol i dr., no ne mislja 4e ste gi vkarat v forexa, i tova samo move da vdigne EUR kam 1.0700-1,0800. Ako tova stane tazi ve4er do 23.00-24.00 BG, to zna4i US kategori4no ste udari sled 03.00. Ako ne stane nesto mejduvremeno /naprimer Saddam da iska Irak da vleze v NATO//, i kursovete ostanat takiva +- 100-tina pipsa, misja 4e US ni gotvjat nesto oste po jako ot tova koeto vidjahme za posl. njakolko dni.
      1- ako US udarjat KOITO MOJE DA KUPUVA BRENT DA GO KUPUVA OSTE TAZI NOST/, ako ne to za men naj-sigurno e CHF; CAD; RND i oste njakolko.

Sigurno ima mnogo mnenia po tazi tema. Taka i taka ne turguvame v momenta, dajte da komentirame !

Коментар

• prognozki

shte ima li korekchia na yenata

Коментар

• prognozki

www.chartbook.com

Коментар

• prognozki

Някой да има графики от войната в залива за валутните пазари, петрол, злато и основни индекси?
            http://forexnews.bg

Коментар

• prognozki

http://fxtrading.hit.bg/

Коментар

• cable

Аз вече селнах кабела на 1.5628 и ще го удвоя на 1.5675 ако го видим там със стоп на 1.5730
                Продавай и gbp/chf на нива между 2.1720 и 2.1680 със стоп на 2.1850
                Успех

Коментар

• cable

Имам идея за скъсяване на кабила от текущите нива 1.5625, стоп 1.5645
                  цел 1.5580, 1.5550

Коментар

• trade

driverf1, здравей!
                    Харесаха ми разсъжденията му за моментната ситуация...
                    Мисля, също че не се подведох за поведението на пазара. Струва ми се, че сега след като повярваме, че тренда надолу е завършен, ще ни връхлети още една буря от 100-тина пипса надолу поне.

Коментар

• prognozki

скачайте в кутийките
                      http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• trade

zdraveite dnes na KADE EUD?

Коментар

• trade

Здравейте всички.Куки,аз го познавам,ако ти трябва повече информация,кажи и ще ти пиша в mail-a.
                          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• trade

Nov sam.Nqkoi ste me svetne li za tozi klub?Kude,kakvo i kak?thanks.

Коментар

• trade

Nov sam.Nqkoi ste me svetne li za tozi klub?Kude,kakvo i kak?thanks.

Коментар

• trade

$, не, не се изявявам другаде, а и тоя ник тука ми е само за тука

ФЕД не промени лихвите, което беше нормално.
                                Войната, войната... Чета тука един анализ, базиран на базата на война през февруари, в който прогнозата е за eur/usd в края на това тримесечие = 1.0480... Преди 10 дни си мислех колко са встрани от истината... Случайно или не, анализа е на прав път...

Иначе аз очаквам, че интересното тепърва предстои и пазара ще бъде много непредсказуем - долара ще скача докато всички повярваме че е силно нагоре и тогава ще ни шамароса, защото ще започне масово закриване на позициите, които го докараха дотук...

Между другото някой знае ли кой е Даниел Кръстев? Добре се изявяваше в Евроком до преди малко много умерено и разумно разсъждава за трейдър

Коментар

Working...
                                X