IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

driverf1, здравей
    "започва" или "да започва"?
    мисля че сме още надолу аз... но нали казах - не гледам детайлно.
    между другото американците въобще не се променят - нападнаха точно в часовото време, което очаквах - рано сутрин, когато бдителността на врага е по-малка...

какво очакваш като развитие на войната?

Коментар

• EUR/USD

Хайде,започва корекционна вълна до 1.08xx.
      Успех на всички.
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• euro

abe momci q si stoite nastrani zasega

Коментар

• euro

Politicheskata obstanovka e dosta raznopocochna. Poziztiqta na Kitai, Rusiq, Frantziq i t.n. (Evropa) predpolagat da se misli za novo obedinenie s tzel protivopostavqne. V kritichni momenti moje da se zazdravqt opredeleni pozitzii ili da se razrushi i destabilizira suzdadenoto. Ta v tazi vruzka vse si mislq za uskorqvane protzesite na obedinqvane i suzdavne na novi strukturi. Vsichko tova me navejda na misulta za posoka na evro nagore. E, moje i da burkam.

Коментар

• Deltastock

обзървър, не така категорично - движи се в рамките на 15 пипса...
            моя съвет продължава да е да се стои настрани или да се влиза с малки поръчки...
            e, аз не съм нито врачка нито господ... и по-скоро бих продал малко eur/usd, отколкото да го купя...
            успех

Коментар

• Deltastock

пазара обръщааааа
              всички срещу долара
              аз играя лира и йена

Коментар

• Deltastock

Абе за първото си прав ))
                И аз чак сега са загледах.. Даже имам подозрения чие творение е, като гледам стила
                Аз отивам навънка. Приятен ден на всички...

Коментар

• Deltastock

Mislite li. 4e 4ovek ot deltastock, 6te napi6e takiva dumi ??? Ne zabraviaite, 4e te sa parvite na tozi pazar !!!

Коментар

• EUR/JPY

Mislite li. 4e 4ovek ot deltastock, 6te napi6e takiva dumi ??? Ne zabraviaite, 4e te sa parvite na tozi pazar !!!

Коментар

• EUR/JPY

NewFx, не знам колко съм специалист и аз, но да не забравяме, че датата днес е 20.март и макар и позабравили, след 11 дни японците празнуват край на финансовата година ...
                      Така че те може и да са репатрирали вече, може и да не са, но винаги трябва да се има едно наум...

Коментар

• Delta

Бат"Васко, само не казвай "за толкова пари толкова", че малко комисиони ли ви плащаме, ей!!!!
                        Иначе, че е по-добра по-добра е, може се махнат некои дребни бъгчета, като тоя дето четете при графиката някаква локална настройна от local currency или не знам какво си и като стойности на кабела на графиката примерно ми излизат митичните 1.5705 лв.!!! (gbp/usd = 1.5705 лв - не звучи много добре, нали :>)
                        Абе има кво да се желае, ама важното е да бачкате и да го подобрявате...
                        Айде успехи

Коментар

• Delta

A ve ba4ka si novata delta ekstra zasega. pyk i grafikite sa niakolko niva nad predi6nite.

Коментар

• Delta

A ve ba4ka si novata delta ekstra zasega

Коментар

• EUR/JPY

какво ще кажете за продажба на EUR/JPY на текущи нива , Кукс ти си спеца тука ?

Коментар

• Delta

Много хубава платформа сме направили, дано ви хареса....е верно е малко позабива отвреме навреме, ама....така е то, за толова пари-толкова.....

Коментар

Working...
                                X