IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Delta

Zdraveite,instalirah si novata DeldaForex(real) no imam problemi,edin pat raboti drug pat ne.Pri vas kak e?

Коментар

• prognozki

Ами предположението ми е по-скоро психологическо - докато продължаваме да имаме нива на затваряне на всеки ден с по-ниски от предходния, мисля, че посоката продължава да е надолу...
      В момента се водя по-скоро от поведението, което заемат големите играчи - т.е. щом няма движение нагоре, няма и масово закриване на позиции, освен ако това не се е случило веднага след началото на удара, когато проби до 1.0530... Но по-скоро мисля, че не...
      Иначе войната според мен не е толкова интересна и че The transporter е оценен по-високо от премиерата на продължението на новата продукция на Белия дом по CNN. Иначе сериозно - събитията рядко се повтавят и затова забравете тефтерчетата със записки от предишната криза в залива, които Saxo препоръча да отворим при начало на удара...

Kъсмет на всички!

Коментар

• prognozki

Ако не сте продали gbp/chf на нива 2.1720-50, то сега е момента да го продадете на 2.1660/80 цел 2.1520 следваща 2.14
        Успех.

Коментар

• prognozki

Kuks, zdrasti!
          Kakvi sa ti osvniata da smiata6, 4e ste slezem na 1,0480-50?
          Ne 4e imam nesto protiv podoben scenarij, no mi e interesno, dali se bazira6 na tehn. analiz ili o4akvaniata ti sa svyrzani s vojnata!
          Priatna po4ivka na vsi4ki!

Коментар

• prognozki

по кутийките
            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• take a rest

Той "снега" ми беше с друга насоченост едно мистърче Snow, ама нищо ))
              Айде докато четете книжки, аз да си погледна другата работа... Следя пазара много на едро последните 3 дни, но това което ми се набива на очи е, че днес е много възможно да се тестват нива от порядъка на 1.0480/1.0450..
              Успех на всички...

Коментар

• take a rest

NewFx//Dr. Alexander Elder-Osnovi birzhevoi torgovli
                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• take a rest

ot malak nai mnogo haresvam prakticheskite zanimaniq, taka uchebniq material se usvoqva nai barzo )))
                  shte preporachash li kakvo da pregovorim dokato chakame "snega da se stopi " ))

Коментар

• take a rest

Kuks//prav si, che vremenata sa mytni...V takiva momenti e hubavo chovek da ne targuva, a da chete knijki po Forex, za da se obrazova, a pazara shte si byde tuka i sled 1 mesec/ 1 godina...
                    GL na forex arenata, amigo :>

Коментар

• самурай

Кукс, това за самурая ми хареса, май е ясна вече и тяхната позиция за подкрепа на USD , което струва ми се никак не е малко.... вапреки че са малко настрани от насточщите събития

Коментар

• cable

id2, е ако беше мръднало 2 пипса нагоре? ужас ужас...
                        Приятен ден на всички. Каква война какви 5 лева, в по-спокойни дни има по-големи движения, я сняг ще падне, я самурай ще се закашля...

Коментар

• cable

Petar ako gubi i az li da gubq?
                          1.5702--> missed by 2 pips...
                          GL all

Коментар

• cable

id2, Петър си удвоява късите тука , ти мислиш за дълги .... май по-добре е да се изчака US да отворят ..

Коментар

• cable

long cable 1.5702, stop 1.5680,target 1.5732
                              GL

Коментар

• war

gunfire now

Коментар

Working...
                                X