IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/Usd

fidodido, еми щом сам не можеш да си обясниш ))

Коментар

• Eur/Usd

Dobre nqkoi moje li da mi obqsni zashto si mislq che EUR/USD e samo za kupuvane, kato vsichki indikatori pokazvat obratnoto )

Коментар

• GBP/USD

Tasuki,
        аз специално мисля, че е все още актуално пълно въздържание от търговия срещу долара...

driverf1, мисля че идва денят и на твоите разсъждения относно дългите eur/usd, но също така очаквам това наистина да се случи след понеделник... Можеш ли да ми изпратиш последната графика, за която говореше снощи на ceco@finansoft-bg.com, за да поговорим относно очакванията ти.

Вчера eur/usd затвори на 1.0613, което е 50 пипса над 1.0563 от предния ден, лично за себе си аз очаквах тази индикация, преди да мога и малко да се оглеждам за промяна на тренда... Но още е рано...

Коментар

• GBP/USD

Vazmojno e formiraneto na diasno ramo pri tazi dvoika na 4 chasova grafika.Za men signal za kupuvane e close > 1.563 na sustata grafika.Kakvo e vasheto mnenie? Mersi.

Коментар

• prognozki

днешните коридори на размотаване
            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Cable

"e, stavat greshki" kazal taraleja i slqzal ot telenata chetka
              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Cable

short cable 1.5609, stop 1.5629, initial target 1.5581, second-brekout 1.5540.
                GL
                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

аз увеличих акаунта си с 8% след като продадох йените на 120.1 и лирите на 1.567
                  сега съм дълъг само с 15 лота на лирата

Коментар

• EUR/USD

.. и понеже някой може да пита противореча ли си - последния постинг касае очакванията ми за до понеделник сутринта, а предния касае малко по-дълъг период от време... (седмица)

Коментар

• EUR/USD

иначе за пазара - очаквам още едно слизане в посока 1.0530, което може да стигне и до 1.0480/50, както писах по-рано днес.
                      виждам, че сме на различни мнения, но ти се основаваш на анализа, аз се опитвам да уцеля психологията на поведението на пазара в настоящата ситуация...

Коментар

• EUR/USD

driverf1, не съм се задълбочавал, макар че хвърлих един поглед... стоя настрани и се занимавам с малко по-странични неща... моментната ситуация ме интересува дотолкова, доколкото войната се развива според плановете на американците. това може да донесе наистина дълбоки корекции ми се струва, не толкова техническите изменения на пазара...
                        мисля да се поосвободя малко и да поговорим за подхода ти, напротив, интересен ми е, и ако ме държиш в течение относно стратегията ти при корекцията която очакваш (може и да е на мейла), съм съгласен да я обсъждим и по-нашироко...
                        за мен войната става интересна след 5-тия ден, когато ще се оформи по-ясна картинка...
                        Лека нощ на всички!

Коментар

• EUR/USD

Куки,лека нощ.Отивам да спя,за мен днешния ден беше добър.
                          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• EUR/USD

Кукс,ти получили графиката?
                            Как ти се вижда?
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• EUR/USD

Кукс,ти получили графиката?
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• EUR/USD

Куки,здравей.Няма "да започва",а започва.Една вечер бях доста обстоен и мисля,че никой не ме пита нищо повече,защото много пиша за неща,които май не са ясни.На 8 часовата и на дневната графика ясно показва започваща корекция.Самоче се двуомя,в момента не ми показва,дали ще е до 1.1xxx или до 1.08xx,затова вземах долната граница и като се изпълни можеби ще покаже дали ще ходи до горната.А що се отнася до войната,нямам мнение.Все ми се ще,царя да е изтъргувал нашата подкрепа към САЩ с 80% от външния ни дълг.
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X